Oλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν

Αυτό το γουρούνι είναι διαφορετικό απά τ΄άλλα.Καταρχήν έχει στύλ και είναι από τζάκι. Εκεί στο χοιροστάσιο που μπαινοβγαίνει και το λένε βουλή είναι κι άλλα γουρούνια, συγκεκριμένα 300 που είναι όλα παμφάγα.Αυτό όμως είναι πολύ διαφορετικό έχει μεγάλη….
αγάπη στα αθλήματα. Εχει κάνει πρωταθλητισμό στο πήδημα αφού σε ένα χρόνο έχει πηδήξει μια ολόκληρη χώρα, όπου πάει τον βραβεύουν γι αυτήν του την πρωτιά.Είναι δεινό στα θαλάσσια σπόρ και συγκεκριμένα στο κανό.Χθές μας κατέπληξε όλους με τήν άνεση το στύλ, το παράστημα του .Φόρεσε τα εθνικά μας χρώματα όλα σε μαύρο εκτός απο τα παπούτσια του σε πορτοκαλί, αφού έτσι τον συμβούλευσε ο στυλίστας του και σάρωσε στον μαραθώνιο.Αυτό το γουρούνι μας βάζει το δίλλημα αν δεν ψηφιστεί τό κόμμα του θα μας πάει σε εθνικές εκλογές.Φτάνει όμως η μπόχα και η μυρωδιά του χοιροστάσιου ,ας βρούμε να δώσουμε την ψήφο μας σε ανθρώπους που πονάνε αυτό τον τόπο σίγουρα υπάρχουν ,ας μην διευκολύνουμε τα γουρούνια να καταστρέψουν τα πάντα. Ας τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη , όπως έχει γίνει κι η δική μας και μη χειρότερα……

ΑλεξανδροS

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
    ΑΠΕΧΟΥΜΕ
    ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ???
    ΚΙ Ο ΣΡΟΙΤΕΡ ΕΙΠΕ[ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ} ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΕΕΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ΣΡΟΙΤΕΡ???ΜΑΖΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ???ΑΝΤΕ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΟΛΟΙ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Α, ρε πατέρα! Δεν μπορούσες να με κάνεις κι εμένα γουρούνι; Μόνο να μου μιλάς για τιμιότητα, λεβεντιά και δικαιοσύνη ήξερες. Α, ρε πατέρα!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *