OΙ ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

1. ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
Εννοώ πιο βαθιά πληροφόρηση απ’ότι σας προσφέρει η εφημερίδα ή οι ιστοσελίδες. Πολλοί παίκτες τείνουν να θεωρούν τους εαυτούς τους ειδικούς απλά και μόνο επειδή γνωρίζουν τις αρχικές ενδεκάδας μιας ομάδας. Θα πρέπει να αναζητείτε πληροφορίες από καλές πηγές. Θα πρέπει να ψάχνετε για αξιόπιστες πληροφορίες που προσφέρονται ελεύθερα στο ίντερνετ. Δύο εξαιρετικές ιστοσελίδες είναι οι…..
bettingadvice και bettingexpert. Eπίσης θα πρέπει να παρακολουθείτε κάποιες σελίδες προγνωστικών ενημερωτικά και όχι λαμβάνοντας ως δεδομένες τις προτάσεις των “γκουρού” .

2. ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ
Όπως κάθε καλή επιχείρηση θα πρέπει να κρατάτε βιβλίο εγγραφής στοιχημάτων ώστε να μπορείτε να τα αναλύσετε κάθε βδομάδα ή μήνα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να καταλάβετε το λόγο που χάνετε χρήματα. Ποιές είναι οι πιο απρόβλεπτες λίγκες? Σε ποιά κατηγορία είμαι αδύναμος? Το βιβλίο θα σας βοηθήσει να αναπροσαρμόσετε τη στρατηγική σε μία μακροπρόθεσμη περίοδο.

3. ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ
Μόλις χάσετε πέντε στοιχήματα στη σειρά? Γιατί όχι, να ρισκάρετε όλη σας τη μπάνκα στο επόμενο σας στοίχημα για να ρεφάρετε. Aυτή είναι μία αλάνθαστη μέθοδος για να χρεοκωπήσει το απόθεμα σας. Κοντρόλαρε τα συναισθήματα σου και ποτέ μα πότε μην αυξάνεις το ποντάρισμα σου ακόμα και μετά από σερί χαμένων στοιχημάτων. Kάνε διάλειμμα και σταμάτα το στοίχημα για μερικές ώρες ή μερες.

4. ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ
Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι γηπεδούχοι κερδίζουν με ποσοστό πλέον του 50%. Η γηπεδούχος ομάδα έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η εξέδρα, τα σφυρίγματα των διαιτητών, η οικειότητα του αγωνιστικού χώρου, η απουσία μετακινήσεων κλπ. Επομένως στατιστικά θα πρέπει να αποφεύγετε τη φιλοξενούμενη ομάδα εκτός εάν έχετε πολύ σημαντικούς λόγους ή πληροφορίες για το αντίθετο.

5. ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Πάρα πολλοί παίκτες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα να τοποθετήσετε ένα η δύο μικρά στοιχήματα τα οποία θα κάνουν την παρακολούθηση ενός αγώνα πιο συναρπαστική, αλλάθα πρέπει να ξεκαθαρίσετε στον εαυτό σας πότε στοιχηματίζετε για να βγάλετε χρήματα και πότε για διασκέδαση. Ποντάρετε μόνο σε ένα παιχνίδι για το οποίο έχετε καλές πληροφορίες και όταν οι αποδοσείς είναι ευνοϊκές.

6. ΚΑΚΟ Ή ΚΑΘΟΛΟΥ MONEY MANAGEMENT (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ)
To να μην έχετε καθόλου σύστημα διαχείρησης χρήματων ή το να έχετε ένα κακό ή ελλειπές πλάνο είναι μια αλάνθαστη μέθοδος να χάσετε τα χρήματα σας. Κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να παίξουν 10 ευρώ σε ένα παιχνίδι και 100 ευρώ σε ένα άλλο, απλά και μόνο επειδή πιστεύουν στο παιχνίδι των 100 ευρώ. Το προτεινόμενο σύστημα πονταρίσματος σε έναν αγώνα είναι σταθερό σύστημα πονταρίσματος. Πάντα να ποντάρετε ένα σταθερό ποσό μέχρι η μπάνκα σας να αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό. Μόνο τότε αυξήστε το ποσό πονταρίσματος. Επίσης ποτέ μην διπλασιάζετε το ποσό με σκόπο να ρεφάρετε ένα χαμένο στοίχημα.

7. ΠΙΣΤΗ ΣΕ “ΑΧΑΣΤΑ” ΜΑΤΣ ‘Η ΣΤΑΝΤΑΡ
Στο στοίχημα δεν υπάρχουν άχαστα. Γνωρίζω πολλούς παίκτες να πετάνε αρκετά χρήματα καισ μεγάλα πονταρίσματα σε πιανίδια που θεωρούν σίγουρα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτό τον κόσμο..Επίσης μην πιστεύετε στους “γκουρού” και τις ιστοσελίδες που σας λένε ότι έχουν εγγυημένο σύστημα κέρδους ή ROI 80% – 90% ή παρασκηνιάκες πληροφορίες.

8. ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΩ
Όπως σε κάθε δουλειά ή ακόμα και το χρηματιστήριο, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι κατανοείτε τους κανόνες και τις παραμέτρους πριν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με αυτό, ειδικά όταν ποντάρονται σημαντικά ποσά. Όλοι έχουμε υποπέσει στο λάθος να ποντάρουμε σε αγορές και αθλήματα που δεν γνωρίζουμε (πχ βελάκια, κρίκετ, μποουλς κλπ). Ποντάρετε μόνο σε αθλήματα για τα οποία ενδιαφέρεστε και για τα οποία μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες.

9. LIVE BETTING
Πολλοί κάνουν το λάθος να περιμένουν μπροστά από τον υπολογιστή τους για να ποντάρουν σε κάποιο Live event απλά και μόνο για παίξουν στοίχημα. Άλλη μία αλάνθαστη μέθοδος χρεοκωπίας. Συνήθως δεν έχετε μελετήσει το παιχνίδι που ποντάρετε είτε ελπίζετε στην τύχη παίζοντας κόρνερ, αριθμό φάουλ και καρτών. Τελικός νικητής? Σίγουρα όχι εσείς, αφού 9 στους 10 παικτες μακροπρόθεσμα χάνουν και οι μπουκμεϊκερς χρυσαφίζουν.

10. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ
Εάν χάνεις ακατάπαυστα χρήματα από μήνα σε μήνα, είναι μία απόδειξη για σένα ότι το στοίχημα δεν σου ταιριάζει. Μπορεί να το αντιμετωπίζεις σαν ευχαρίστηση στον ελεύθερο χρόνο σου αλλά σίγουρα δεν είναι επικερδές για σένα. Σταμάτα να δικαιολογείς τον εαυτό σου ότι είναι απλά θέμα κακοτυχίας. Σίγουρα μπορεί να έχεις ένα σερί αποτυχιών, αλλά αναμφίβολα η κακή τύχη θα φύγει μόνη της μετά από 2 ή 3 μήνες. Εάν μετά από 6 μήνες , συνεχίζεις να βλέπεις τον εαυτό σου να χάνει, είναι ώρα να σταματήσεις το στοίχημα και να διοχετεύσεις λεφτά και ενέργεια άλλου. Το στοίχημα απλά δεν κάνει για σένα.

FoxBet.blogspot.com 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 1000.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    9:45 αυτος ο τρόπος δεν ειναι παραγωγικός. ειναι σαν να λες "ειμαι κατα των τραπεζων και καιω τις τράπεζες." ΑΜ ΔΕ. ετσι το μονο που κανεις ειναι να τους σινεις αξια. και τα λεφτα τους θα παρουν απο τις ασφαλιστικες, και νεο καταστημα θα ανοιξουν, και υπερτιμολογηση θα κανουν και θα βγαλουν και απο κει κερδος, και με περισσοτερο επιτοκιο θα σε δανειζουν (αμα εισαι βλακας και δανειζεσαι) γιατι πηγες και τους εκαψες. η λυση ειναι αυτο που έκανε ο Γκάντι. πολιτικη ανυπανοή. αγνόησε τις τραπεζες και τα στοιχηματζιδικα. μην ασχολεισαι. ο Γκάντι χωρίς όπλα εδιωξε τους Αγγλους. ειχε βεβαια ενα λαό που ηταν σκεπτόμενος και οχι τοσο σκυλαδες σαν εμας. ηταν επικινδυνος. Γι αυτο τον σκότωσαν.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΜΑ ΚΑΟΥΝΕ ΚΑΜΜΙΑ 15 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ.

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΚΦΥΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΤΖΟΓΟΣ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ. ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. ΜΑΛΑΚΗΔΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΗΔΕΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *