Δεν προπονήθηκε o Ιμπαγάσα, χαλαρό πρόγραμμα για Τζεμπούρ

Δεν προπονήθηκε o Ιμπαγάσα, χαλαρό πρόγραμμα για ΤζεμπούρΧωρίς τον Ιμπαγάσα και με τον Τζεμπούρ σε «χαμηλές πτήσεις» διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού, στο…
αθλητικό κέντρο του Αχενκριχ.

Ο Αργεντινός μέσο, ο οποίος το πρωί είχε υποστεί τράβηγμα, ακολούθησε αγωγή και θα προσπαθήσει να ξαναμπεί στις προπονήσεις από αύριο. Από την πλευρά του, ο Τζεμπούρ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και δεν έλαβε μέρος στο δίτερμα για να μην επιβαρυνθεί, επειδή είχε πρόσφατα υποχρεώσεις με την εθνική Αλγερίας.

Ατομικό πρόγραμμα για ακόμη μία ημέρα ακολούθησε και ο Γιάννης Ζαραδούκας, επειδή μετά την επέμβαση (χιαστοί) και την πολύμηνη απουσία του το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θέλει να τον εντάξει σταδιακά στο πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Όσον αφορά τους διεθνείς της πειραϊκής ομάδας, οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Μήτρογλου, Χολέμπας και Φετφατζίδης δεν θα μεταβούν τελικώς στην Αυστρία για να ενσωματωθούν στην αποστολή. Οι πέντε ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν στο Ρέντη για ατομικό πρόγραμμα και θα μπουν κανονικά στις προπονήσεις όταν επιστρέψει η ομάδα τους από την Αυστρία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *