O Δήμαρχος δεν γίνεται αποδεκτός από τους εργαζομένους του.

Μετά από πληροφορία που είχαν οι Συμβασιούχοι του Δήμου της Αθήνας που έχουν καταλάβει το Δημαρχικό Μέγαρο ότι ο κ.Καμίνης συνέτρωγε με 4 εκδότες εφημερίδων σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής των Αθηνών, επιχείρησαν πορεία αποτελούμενη από 25 μοτοσικλετιστές προκειμένου να…..
επιτύχουν συνάντηση μαζί του. Μία συνάντηση η οποία δεν τους επετράπη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 11 Απριλίου παρά την επίμονη στάση τους και τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν.

Δυστυχώς, η πληροφορία απεδείχθη λανθασμένη αφού εκ του αποτελέσματος διαφαίνεται ότι ο κ.Καμίνης δεν έχει το θάρρος να εμφανιστεί Δημόσια στον Δήμο που άρχει. Απόφαση των Συμβασιούχων του Δήμου της Αθήνας, τους θέλει να παρευρίσκονται σε κάθε Δημόσια εμφάνιση του κ.Καμίνη μέχρις ότου συνειδητοποιήσει πως ο ρόλος του Πόντιου Πιλάτου και ταυτόχρονα φερέφωνου της Κυβερνήσεως δεν αρμόζει σε έναν Δήμαρχο και δεν γίνεται αποδεκτός από τους εργαζομένους του.

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    10.03
    σωωωπα ρε μεγάλε είχες και γκόμενα και την παράτησες; πως τόκανες αυτό; και τώρα τι θα κάνεις;
    εγώ πάντως δεν εννοώ τα παραλειπόμενα σου.
    γράφε όμως σωστα ρε μεγάλε (ο νοων νοείτω), εσύ είσαι πολύ ξύπνιος δεν συγχωρούνται σε σένα τέτοια λάθη. Πράγματι είναι νωθρός και όχι νοθρός ο Καμίνης, όμως πρόσεχε λίγο ρε μεγάλε. εκεί στον Περισσό μηπως ξέρεις να μου πεις τι Δημοκρατία θέλουν;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ηταν τραγικο να εχεις επιλογη κακλαμανη η καμινη στο δευτερο γυρο, οχι οτι ο αμυρας θα ηταν καλυτερος, δυστυχως η ατολμια πολλων πολιτικων να κατεβουν ως υποψηφιοι δημαρχοι στην αθηνα εφερε αυτο το αποτελεσμα, ο μπουταρης στην αθηνα μια απο τα ιδια, το εργο του τελειωσε με την εκλογη του σαν δημαρχος, δεν ειδα πουθενα ομως στα καναλια τον μιχαλολιακο να κλαιγεται οτι παρελαβε χαος και να τα ριχνει στο προηγουμενο!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Η πιο ηλίθια καθυστερημένη φυσιογνωμία που θα μπορούσε να βγεί είναι αυτός άνευρος και ξενέρετος. Απο πιο κατσάβραχο ήρθε; Τον [πονάει αυτόν η Αθήνα; απο που κι ωσπού; Το χρήμα και τη δόξα ήθελε. Αλλά συνέλληνες έχουμε μεταλλαχθεί εδω και πολλ,ά χρόνια αφού δίνουμε σε τέτοιους ανθρ΄ψπους αξιώματα.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    χμμ!…τί βλέπω; η Δημοκρατίας σας έχει πρακτικά προβλήματα, έ;
    Δεν πειράζει, κοπανήστε την άδεια σας κεφάλα σε καμία γωνία μπας και βγήτε απο το αδιέξοδο (ήταν που δεν είχε αδιέξοδα αυτό το πολιτικό σύστημα). Έχετε πολύ πλάκα που μυξοκλαίτε επειδή βγήκε ο νοθρός Καμίνης, λες και αν έβγαινε κανένας άλλος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά (κι΄ όμως υπάρχουν μαλάκες που το πιστεύουν αυτό!).
    Μερικοί που λένε διάφορα γι΄ αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν να τους πω ότι μου θυμίζουν μία γκόμενα που παράτησα (και ο νοών νοήτω)…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η "ΣΠΙΘΑ" ΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΥ, ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΛΑΒΕ 15.8% ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Η ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΣΑΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΟΠΑΝΟ.
    ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ.

    ΥΓ1: ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

    ΥΓ2: ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΦΩΝΗ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΣΩΩΩΩΠΑ ΚΑΛΕ!!!!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΑΙΑ ΜΑΖΟΧΕΣ;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    O δήμαρχος της μειοψηφίας!ΣΕ σύνολο ψηφοφόρων 800.000 ψηφίστηκε από 20.000,κι όμως είναι δήμαρχος!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ
    ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ
    ΛΑΘΡΩΝ;

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΩΡΙΣΑΝ?ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΗΛΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ.ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *