Βρετανία: «O γάμος Χριστιανών και γυναικών μουσουλμάνων αποτελεί μέτρο αντιμέτωπισης της ισλαμοφοβίας»

Ένας πρώην Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ο λόρδος Σκοτ, σε δηλώσεις του ως ανεξάρτητος βουλευτής υποστηρίζει ότι ο γάμος μεταξύ Χριστιανών και γυναικών μουσουλμάνων μπορεί να αποτελέσει μέτρο αντιμέτωπισης του φόβου που υπάρχει στη Βρετανία σήμερα απέναντι στο Ισλάμ και τους οπαδούς του.

Ο λόρδος ανέφερε την δική του οικογένεια, στην οποία δύο από τα τέσσερα παιδιά του, παντρεύτηκαν μουσουλμάνους, ως παράδειγμα μιας «διαθρησκευτικής» οικογένειας που έχει ευδοκιμήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Express, ο πρώην δικαστής, ο οποίος βρίσκεται ως ανεξάρτητος βουλευτής στη Βουλή των Λόρδων, έκανε τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για το πώς θα βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ της Μουσουλμανικής κοινότητας και άλλων θρησκευτικών ομάδων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Από τους δύο γιους μου ο ένας έγινε μουσουλμάνος και από τις δύο κόρες μου η μία θα γίνει ένας μουσουλμάνα. Έχω 12 όμορφα εγγόνια, επτά από τα οποία είναι μουσουλμάνοι. Οι οικογενειακές σχέσεις από τότε έχουν πάει καλύτερα, έχουν γίνει πιο στενές και καλές όσο οποιοσδήποτε γονέας, παππούς ή γιαγιά θα μπορούσε να επιθυμήσει» δήλωσε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε την ανάγκη να ενθαρρυνθούν από το κράτος οι διαθρησκευτικοί γάμοι.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *