O ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ


ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΤΟ MEGA) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ
Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΑ……
ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ ΤΗΣ (ΔΝΤ, ΕΕ, ΚΟΜΙΣΙΟΝ, ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΕΧΤΑ, ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ)

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΒΕΝΖΙΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ Σ΄ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ
ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ

http://oimos-athina.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    Διυλιστηρια -εταιριες καυσιμων -ΒΥΤΙΑ- και βενζιναδικα μαζι με το κρατος που κανη την παπια(ποτε δεν ξερει τιποτα) ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

    Reply
  2. Giorgos

    Mono otan erhete to abgo ston kolo mas trehoume gia ton gitona mas na tou psofisi h katsika . Giati na bgo stous dromous an kerdisoun oi ntalikerides tha gini kati kalitero ??? Afti einai h gnomi mou.Einai mono 200.000 Ellinon gia skeftite ta 9.800.000 ton allon Ellinon pou kremonte apo tis monopoliakes metafores kathe fora pou akribeni H benzini akribenoun ta komistra kai ta trofima anebenoun sta ypsi.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ρε ελληνες που ειναι η τρελα σας ρεεεε.ακομα καθοσαστε στον καναπεεεε????

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Συνεχιστε την απεργια μην τους αφησετε να σας πτοησουν…δεν παραβιαζετε το δικαιωμα κανενος αλλου…εσεις ξεκινησατε, αν δεχτειτε τα λιγα που σας προσφερουν τοτε δεν θα μπορεσετε να συνεχισετε να φωναζετε…και οταν ολοι οι υπολοιποι θα μαστε στο δρομο εσεις θα λετε πως τα βρηκαμε μ την κυβερνηση….

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΚΤΟΣΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

    Reply
  6. REDODIN-7-

    Λοιπον θελω να πω κατι γενικα για της απεργειες

    1) Οτι η απεργεια ειναι δικαιομα του καθενος αλλα σταματαει εκει που ξεκιναει το δικαιομα του αλλου !!!!

    2) Οταν κανω απεργια για καποια αιτηματα και τοσο καιρο ημουν ενταξει κοινοσ δεν κο….βαραγα και τα αιτηματα μου ειναι δικαια και σωστα τοτε τα διεκδικω μεχρι τελοσ και ειναι συγουρο πως στο τελος θα βγει κατι καλο

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ποια δημοκρατια ρε ερωτοκριτε εχουμε δημοκρατια?!Οταν την λουγκρα τον γιο του ταδε βουλευτη τον παιζουν τα κωλοκαναλα και τον αβανταρει ολος ο κομματικος μηχασμος με τα προβατα του, με ποιου ψηφο θα βγει ο αλλος?!Με του κολλητου του και της γιαγιας του?!?Σιγουρα μας εχουν εκμαυλισει και μας εκανα να κοιταμε την παρτη μας για να μπορουν αυτοι να τρωνε τα πολλα ανενοχλητα.Σιγουρα φερουμε και εμεις ευθυνη,την μεγαλυτερη ομως την φερουν αυτοι που ενω επρεπε να διορθωνουν τα στραβα στον λαο μας και να δινουν πνοη στον πολιτη(γιαυτο εγιναν πολιτικοι υποτιθετε!),μας εκαναν σαν τα μουτρα τους.

    Κωστας ΚΟΝ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Η αλήθεια είναι ότι:

    1) Η εταιρεία "Occidental Petroleum" ανήκει αληθώς στον κ. Χάμμερ, ο οποίος όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΞΑΝΟΣ" αλλά εβραϊκής καταγωγής (Δείτε εδω σχετικά για την οικογένεια Χάμμερ, που πήγαν στο Μανχάταν απο την Οδησσό και είναι Εβραίοι της Ρωσίας)

    2) Οι Ροκφέλλερ ιδιοκτήτες της "CHEVRON", όπως έχουμε δημοσιεύσει σε ειδικό μας άρθρο είναι και αυτοί εβραίοι

    3) Η ESSO είναι επίσης εβραϊκών συμφερόντων αφου ανήκει στην οικογένεια Ροκφέλλερ.

    4) Η TEXACO αναφέρεται ως "αμερικανική" στο άρθρο αλλά είναι και αυτή παρακλάδι των "7 αδερφών πετρελαϊκών των Ροκφέλερ". Οσο για την SHELL ο ιδρυτής της Marcus Samuel, ήταν επίσης εβραϊκής καταγωγής απο το Whitechapel του Λονδίνου.(Δείτε εδώ)

    Οπως καταλαβαίνετε οι μέχρι τώρα διοικούντες του νεοιδρυθέντος το 1830 κράτους της Ελλάδος, έχουν φροντίσει(εκτός απο τον Καποδίστρια πιστεύουμε) να υποθηκεύσουν τον πλούτο μας και της γή μας στο εβραϊκό λόμπι.
    Αν δεν είναι αυτό ενδοτισμός τότε τι είναι;

    Ακολουθεί το άρθρο με τα στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος.

    ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000

    Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια)!!!!

    Να γιατί "διεκδικούν" οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο! (γιατί από πίσω τους βρίσκονται οι Αμερικάνοι που θέλουν να λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον εθνικό μας πλούτο)

    Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!
    Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/02/blog-post_908.html

    Thursday, February 4, 2010
    Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – Σε ποιούς υποθηκεύουν τον ελληνικό πλούτο;

    Σ.Α: Δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη το παρακάτω άρθρο που περιέχει συγκλονιστικά στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Εμείς πιστεύουμε οτι πρέπει οι Ελληνες να γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τον πλούτο της χώρας μας και ποιοί τον επιβουλεύονται.
    Εχουμε μια ένσταση όμως στο άρθρο.
    Αναφέρεται το εξής στο άρθρο:
    "Κλείνοντας το θέμα των πετρελαίων στο Αιγαίο, παραθέτω τον καταμερισμό των χώρων ευθύνης των πετρελαϊκών καρτέλ ανά την Ελλάδα, όπως έχουν συμφωνηθεί από το 1975:

    α') Ανατολικά της Θάσου (OXYDENTAL, του τεξανού Α. Χάμμερ),
    β') Κρητικό Πέλαγος, μεταξύ Κάσου και Κρήτης (CHEVRON, συμφερόντων Ροκφέλλερ),
    γ') Κατάκωλλο Ζακύνθου (ESSO, επίσης του Ροκφέλλερ),
    δ') Επανομή – Σιθωνία – Θερμαϊκός (αμερικανική TEXACO και αγγλοολλανδική SHELL)."

    Reply
  11. ερωτοκριτος/erotokritos

    Ola kala ki wraia alla ayto me to "politiliki" pou eipe o forthgatzhs den htan wraio.
    Giati paei klhrononika h karekla tou politikou sthn Ellada?Giati aplousastata oloi mas (ki o filos fortgatzhs) pshfizoume families (papandreou,mhtsotakh,karamanlh ktl) Yparxoun ki alloi an8rwpoi pou katebainoyn stis ekloges alla de pairnoun th pshfo mas.As pshfizame swsta gia na mh bgainoyme meta sta para8yra na oyrliazoyme.
    Etsi einai h Dhmokratia

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Saturday, January 2, 2010
    Αρχισαν οι προβοκάτσιες για την μεταστροφή της κοινής γνώμης.Δεν θα σας περάσει

    Δύο αστυνομικοί και τρεις ειδικοί φρουροί του Αστυνομικού Τμήματος Ακρόπολης οδηγήθηκαν το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για κατάχρηση εξουσίας και βασανιστήρια σε βάρος κρατουμένου, ο οποίος ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στον κορμό και στα άκρα του. Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τα παραπάνω αδικήματα, για τα οποία απειλείται η ποινή της απόταξης.
    Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί στις 23 Δεκεμβρίου για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε πολίτη με σιδερένια λάμα. Την επομένη είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος του όρισε ρητή δικάσιμο για τις 8 Ιανουαρίου 2010 και στη συνέχεια εκρατείτο προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής απέλασης, λόγω στέρησης άδειας παραμονής στη χώρα μας.
    Να ρωτήσω εγώ κάτι…Η είδηση "λαθρομετανάστης επιτέθηκε σε πολίτη με σιδερένια λάμα" γιατί δεν έγινε πρωτοσέλιδο; Η μήπως του πολίτη δεν του παραβιάστηκαν ανθρώπινα δικαιώματα;

    Απο VENDETA

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *