O Ψωμιαδης προβαλει κυριως τον τσαμπουκα που πρεπει να εχει ο Ελληνας

Επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες και πονηρες ,και επειδη ο Ψωμιαδης προβαλει κυριως τον τσαμπουκα που πρεπει να εχει ο Ελληνας για να επιβιωσει στον χωρο του και να μη βρεθει υποδουλος με τα τερτιπια του ΓΑΠ,..πρεπει τωρα που τα πραγματα για την ΕΛΛΑΔΑ ειναι δυσκολα να εξετασθει το θεμα απο αλλη οπτικη γωνια..γιατι απο οτι φαινεται εχει και ανθρωπινη διασταση..και μυριζει παγιδα στημμενη εκ των υστερων για προφανεις λογους.Νομιζω οτι η ελληνικη δικαιοσυνη πρεπει αν μη τι αλλο να δει ολες τις διαστασεις του θεματος …και αφου ερευνησει διεξοδικα καθε πτυχη του θεματος ,και….
αφου λαβει υποψη την δυναμικη του ΨΩΜΙΑΔΗ ως ανθρωπου και ως ΕΛΛΗΝΑ ..να του επιτρεψει το κυριο,που ειναι η υπαρξη της φωνης του για εθνικους λογους ,και να αναστειλει το δευτερευων που μπορει να ειναι ενα λαθος του ανθρωπου αυτου..η πατριδα μας περνα κρισιμες ωρες και η δουλεια των δικαστων θα ειναι πολυ δυσκολη ,αν δεν εντοπισουν οι ιδιοι ποιο κυριαρχο θεμα προτασσεται σημερα..και απο τι εχει αμεσα αναγκη η πατριδα ..και ιδιαιτερα οταν βλεπουμε ολοι οτι υπαρχει ελλειψη στιβΑρης ηγεσιας που θα βγαλει τον τοπο απο την κριση και οχι να τον βαζει ποιο βαθια στην κριση οπως γινεται σημερα …απο αυτους που κυνηγουν τον ΨΩΜΙΑΔΗ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    Όταν υπάρχουν στην πολιτική ζωή ενός τόπου κλόουν του τύπου Καρατζαφέρη, Ψωμιάδη, Άδωνι και ΣΙΑ, σημαίνει ότι το καθεστώς που παράγει και συντηρεί τέτοιους πολιτικούς βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και χρεωκοπία.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΑΣ ΠΗΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ε?
    ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ! ΑΝΤΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΟΛΑ.. ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΠΙΝΟΚΙΟΙ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΚΙΑ ,ΠΟΡΔΗ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ, ΝΑ ΠΟΥΛΕΙ ΦΙΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΟΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ .

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΩΣΤΟΣ Ο 7,17 ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!ΖΟΡΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΧΡΥΣΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΥΓΑ!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΔΕΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ Κ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΙ ΑΛΛΟΥ ΜΙΣΤΕΡ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Δεν φτάνει που θα μας γέμιζε τα ρεζερβουάρ με νερά και ζουμιά ο κολλητός βενζινάς του Πανίκα, μας λέει τώρα και για πολιτική δίωξη.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ο 8,11 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ,ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ναί, αλλά στο δικαστήριο δεν είχε τσαμπουκά να πείσει για την αθωότητά του. Να πάρει από το χέρι και τα λαμόγια του Πασοκ και να πάει να πουλήσει τσαμπουκά και στη Φυλακή, αν έχει τσαμπουκά ή τζάμπα μαγκιά.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ….ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ…..ΕΝΣΩΜΑΤΏΣΟΥ ΣΤΙΣ ΥΓΕΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ…ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!
    ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!
    ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ!!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Apolyto dikio ke ne ixes, tote den kanei gia mini-prothypourgos tis xoras pou den theloume na min ine symvati me ton Nomo. Borei na kanei ena idiotipo kinima ethelontismou (MKO) me onoma ZORO i PERSONA EL.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *