O Καραμανλής αγωνιά

Στη Βουλή έφτασε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε η Χρυσή Αυγή για ….
τα κέντρα υποδοχής κράτησης αλλοδαπών συνοδευόμενος από τον πρώην υπουργό Προκόπη Παυλόπουλο.

Φορώντας ένα κοστούμι και από μέσα ένα λευκό πουκάμισο, χωρίς γραβάτα, ο Κώστας Καραμανλής έδειχνε σοβαρός χωρίς όρεξη για πολλά -πολλά.

Χαιρέτισε όσους του έκοψαν το δρόμο, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μανώλης Κεφαλογιάνννης, Υψηλάντης Βασίλειος (σ.σ αμφιβάλλω αν τον γνώρισε ο Καραμανλής) και ο Ηλίας Βλαχογιάννης. Στο χέρι κρατούσε ένα κομπολόι και συνομιλούσε με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

«Την αγωνία εκφράζει και ο Κώστας Καραμανλής. Πιστεύει ότι ο Σαμαράς κάνει ό,τι μπορεί κι ό,τι από δω και πέρα θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους τόσο οι Τροϊκανοί όσο και οι Ευρωπαίοι» είπε ο πρώην υπουργός περιγράφοντας τις βασανιστικές σκέψεις που προβληματίζουν τον πρώην Πρωθυπουργό.

«Δεν είναι δυνατόν να τσακώνονται οι Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και οι άνθρωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εις βάρος της χώρας μας. Τι θέλουν, να μας δουν να τρώμε ο ένας τον άλλον στον δρόμο; Μέχρι και το περιοδικό Σπίγκελ τους έκραξε. Φτάνει πια!» επεσήμανε ακόμη ο Προκόπης Παυλόπουλος χωρίς να μπει στον κόπο να μας πει αν και σ’ αυτό συμφωνεί ο Καραμανλής.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *