OI NEOI ΔΗΜΑΡΧΟΙ


« Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται…σ’ ωραίο περιβόλι…» και τα λοιπά γνωστά. Αύριο λοιπόν ξαναπαντρεύεται ο λαός με την κάλπη. Την άσπιλη, αμόλυντη, αειπάρθενο έγκυο που θα μας δώσει τους τοπικούς άρχοντες για το καλό μας. Αλλά και για την δημοκρατία, την λαοκρατία και την ελευθερία του συναθροίζεσθαι για να βλέπουμε…..
στην τηλεόραση κάρτες με μαλακίες στατιστικές παρέα με μπύρα και πίτσα. Αυτό είναι κατάκτηση.
Αλλά και αγώνας που κράτησε μια τετραετία. Γιατί αγώνας; Διότι εγώ, σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τα έδωσα όλα: Πήγαινα κόντρα στους μονόδρομους που είχαν αλλάξει άνευ λόγου τις προηγούμενες εκλογές για να πεισθώ ότι έγινε κάποιο έργο. Λέρωνα όσο μπορούσα περισσότερο τα πεζοδρόμια για να δείξω ότι ο δήμαρχος είναι άχρηστος. Τσακωνόμουνα με την δημοτική αστυνομία όποτε εύρισκα την ευκαιρία. Έριχνα τα σκουπίδια εντελώς ανάποδα από την σήμανση των κάδων. Και πόσα άλλα. Ή κάνεις αντίσταση ή δεν κάνεις. Και για την φορά των δρόμων δικαιώθηκα. Καλύφθηκαν οι ταμπέλες με τις μαύρες σακούλες των σκουπιδιών κι αλλάζουν πάλι διεύθυνση.
Κι αύριο, αποφασιστικά, δηλαδή και από, και φασιστικά, με το χαμόγελο στα χείλη, θα κατευθυνθώ στο εκλογικό μαιευτήριο. Ίνα πηδήξω τα λαμόγια και να φέρω στην διακυβέρνηση τα δικά μου άφθαρτα πρόσωπα. Αυτά που είναι ανεξάρτητα και υπερκομματικά και θα αγωνισθούν εις βάρος της τσέπης τους και υπέρ των βωμών και της εστίας μου. Όπως βλέπετε βωμούς έχω πολλούς, εστίαν όμως μίαν.
Και μίαν ψήφον. Τετραετούς βαρύτητας και υψίστης σημασίας. Καθότι άμα μου την βαρέσει, μέχρι και δήμο είμαι ικανός να αλλάξω και να προκαλέσω σύγχυση στα κομματικά επιτελεία για την διαρροή. Να ψάχνουν και να μην βρίσκονται. Και να βάζουν στον κώλο τους, αντί για τα τετριμμένα που χρησιμοποιούν, στατιστικές και δημοσκοπήσεις. Είναι πολύ χρήσιμες οι δημοτικές εκλογές ειδικά για εκείνους τους ψηφοφόρους που μένουν στον τάδε δήμο αλλά ψηφίζουν σε άλλον για τον οποίον δεν έχουν ιδέα τι γίνεται.

Μπέρδεμα. Που γίνεται και μεγαλύτερο καθώς πρέπει να ρίξω ψήφο και για τον περιφερειάρχη. Αυτόν πάλι με τι κριτήρια να τον κρίνω; Τι στο καλό κάνει στην καρεκλίτσα του; Ποια είναι η ευθύνη του; Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω, οπότε ακολουθώ την συμβουλή του πρωθυπουργού. Ξέρετε αυτουνού, που πιστεύει τόσο πολύ στην ανεξαρτησία της τοπικής αυτοδιοίκησης που αν δεν κερδίσουν οι δικοί του, θα κάνει εθνικές εκλογές. Άρα πρέπει για την περιφέρεια να ψηφίσω με πολιτικά κριτήρια.
Κι εδώ είναι το σημείο τριβής με την συνείδηση μου. Διότι μπορεί να είμαι με τον τάδε δήμαρχο αλλά εναντίον του περιφερειάρχη . Ή το ανάποδο. Και τελικά να εκλεγούν εκπρόσωποι κομματικά αντίθετοι , να πλακωθούν μεταξύ τους και να γίνει της Ελλάδας. Της αγαπημένης μας πατρίδας, που σκεπτόμενος λογικά, είναι το σύνολο των περιφερειών με υποσύνολο τους δήμους. Κι αν προκύψει εκλογική διαφωνία στα σύνολα, πού θα οδηγηθεί το αύριο μας; Εντάξει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα πηγαίνει χρόνια, αλλά εγώ με την ψήφο μου να την πάω στο ακόμα πιο άγνωστο; Διότι το άγνωστο είναι μεν άγνωστο, αλλά είναι πιο παρηγορητικό από το ΠΙΟ άγνωστο. Ούτε παροιμία δεν έχουμε για να βοηθηθείς τι να ψηφίσεις αύριο.
Να έχω τον δήμο και να μου ξεφύγει η περιφέρεια; Να έχω την περιφέρεια και να μου ξεγλιστράει ο δήμος; Δεν γίνονται αυτά τα πράματα. Επίσης να ψηφίσω δήμο και περιφέρεια κόντρα στην κυβέρνηση; Και πού θα βρουν λεφτά για να φτιάξουν πεζοδρόμια; Πώς θα κοιτιούνται όλοι οι αντίπαλοι μέσα στην αίθουσα των διασκέψεων για το καλό μου; Θα προτιμήσουν την δημοτική ή την λαϊκή δημοκρατία τελικά; Πόσο χάλια είναι που γίνεται γάμος αύριο. Πιο ωραία ήταν στο bachelor party της τετραετίας για να ανατραπεί ο δήμαρχος.
Και νάχω και τον άλλον να μου λέει ότι πρέπει να πάω να ψηφίσω διότι η ψήφος είναι ΚΑΙ δικαίωμα ΚΑΙ υποχρέωση. Και πρέπει να είναι το μόνο πράμα στην ζωή που είναι και τα δύο. Κάτι σαν μιγάς. Οπότε κι οι ψηφοφόροι λογικά μπαίνουν για την τούμπα της εκλογής ωριμότεροι πλέον με βάση αυτά που πέρασαν για τέσσερα χρόνια. Ανώριμοι βέβαια συγκρινόμενοι με αυτό που θα γίνει την επόμενη φορά των εκλογών, που θα επιτελεστεί η κωλοτούμπα. Πιο δύσκολο νούμερο αυτό. Και τελικά, γι’ αυτό οι κάσες των νεκροταφείων είναι βαριές. Η σοφία και η εμπειρία των ψηφοφόρων είναι ασήκωτες.

Ωλαρία, ωλαρά λοιπόν. Χιόνι πέφτει και σκεπάζει την αυλή μας αλλά εμείς στο καυλί μας. Στην καρτουνίστικη ενέργεια της δημοκρατίας και του δικαιωματικά υποχρεωμένου υποχρεωτικού. Την κατάκτηση, που πραγματικά ήταν , αλλά κατέληξε άνδρον ληστών κι ανίκανων. Και που τώρα θέλει καθολική ανατίναξη. Και πανελλήνια αποχή που να σημάνει την παθητική διαμαρτυρία του λαού εναντίον της κυβερνητικής ξεφτίλας που πολιτικοποίησε την εκλογή των μπαστουνόβλαχων που θα αναλάβουν τα ηνία του χωριού.
Κι όχι μηνύματα και συνθήματα αλλά πλήρη αντιεξουσιαστική αναρχία. Διότι ο καθένας μας μπορεί να καθαρίσει το πεζοδρόμιο του και να πετάξει τα σκουπίδια του στο τέλος κάθε βδομάδας στην χωματερή που θα του υποδειχθεί. Τι μου χρειάζονται οι δήμοι και οι περιφέρειες και οι μαλακίες; Χωρίς όλα αυτά θα είχαμε πληρώσει το μισό χρέος μας. Και θα είχαμε γλυτώσει και από της β’ εθνικής κομματόσκυλα που υπάρχουν για να ελέγχουν καλύτερα το πόπολο. Και θα είχαμε γλυτώσει και από τα φέσια και τα τραπεζικά δάνεια τους, που σίγουρα θα πεταχτεί πάλι κάνας σαπιοκοιλιάς για να μας πει ότι μαζί τα δημιουργήσαμε και μαζί τα φάγαμε. Ενώ πληρώνουμε κάτι τρίχες αχρείαστες σαν τους δρόμους της ήπιας κυκλοφορίας ή τις πεζοδρομήσεις λεωφόρων μαζί με τους ποδηλατοδρόμους , που κατεβάζει η γκλάβα των δημοτικών αρχόντων όταν θέλουν να δείξουν ότι δουλεύουν. Ενώ πρακτικά καταχρεώνουν το σύμπαν.
Κι όπως κλείνει μια εταιρεία οικονομικά προβληματική, έτσι θα έπρεπε να κλείνουν κι όλοι οι φαληρημένοι δήμοι. Αλλά όμως κάποιοι θα μαλώνουν αύριο στα καφενεία για τα ανδρείκελα των ψηφοδελτίων αντί να κρατάνε καδρόνια για τα κεφάλια των κωθωνιών που θέλουν να συνεχίσουν το έργο τους: Δηλαδή αυτούς που κρατάνε τον λαό διχασμένο ακόμα και για κάτι κωλοκοινότητες του Κ(χ)αλλικράτη που βασικά έγινε για το ξεπούλημα της Θράκης. Θέλουμε κι εκλογές τρομάρα μας. Ρε άει στο διάολο ζωντόβολα που θα βγάλετε και πολιτικό μήνυμα.

steven-avramidis.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Με σύνθημα λοιπόν «Ψηφίζω Λευκό για να τους Μαυρίσω» μετέχουμε στο Κίνημα του Λευκού στη προσπάθεια να στείλουμε το ορθό μήνυμα στο πολιτικό σκηνικό αλλά και να το ταρακουνήσουμε……

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
    Πατριώτες Έλληνες ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες εθνικής ασφαλείας της Ο.Ε.Α. για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7.11.2010.
    Ο Μέγιστος κίνδυνος εντοπίζετε στη Θράκη και ειδικώς στην Κομοτηνή όπου προσπαθούν να προωθήσουν Τουρκάλα Δήμαρχο(!!!), αλλά και σε άλλες κρίσιμες περιοχές της Βόρειας, Κεντρικής και Νησιώτικης Ελλάδας που επίσης απειλούνται με απόσχιση από μειονοτικά ανθελληνικά στοιχεία. Μη παρασύρεστε από την προπαγάνδα των ελεγχόμενων συμπαιγνιακών εβραικών "ΜΜΕ" που σας εξωθούν να απέχετε σε αυτές τις εκλογές! Είναι στημένη προπαγάνδα για να πλήξει την εθνική ασφάλεια και να θέσει σε κίνδυνο απόσχισης περιοχές της Ελληνικής επικράτειας!
    Ενημερωθείτε και διαδώστε το κείμενο που ακολουθεί..
    Καλό βόλι!

    ……..

    ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ:

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΥΤΟΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΟΔΗΓΙΑ 3ΟΝ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΙΤΕ «ΠΑΣΟΚ» ΕΙΤΕ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 1 ΚΑΙ 2.

    ολόκληρο το κείμενο εδώ:
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

    Reply
  3. Ανώνυμος

    η αποχή είναι σαν να κρατας τη δική σου αναπνοή και να περιμένεις να σκάσει ο άλλος!!!

    Γιάννης Μαρ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    50% ναι 50% !!!! ΑΠΟΧΗ ΕΙΧΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
    ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΕΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…
    ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ αεριστες ….
    ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΕ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ 13 ΚΑΝΤΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ,Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ ΔΡΑΜΑ ΣΕΡΡΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΚΡΗΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,Η ΑΠΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΛΕΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΣ Η Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Η ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ (ΟΠΟΙΟΙ ΝΑΝΑΙ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ Ο ΜΠΙΣΤΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΠΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΑΣΟΚ).

    ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑ;Σ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ,ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *