Olympia Vs fimotro . . . ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ! ! !

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΛΕΕΙ …..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ! !   ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΙ …..
ΕΚΑΝΕ ΡΕ ???…

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ???

ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ……..

DJ 

Εκδηλώσεις αγάπης για Καραμανλή από Έλληνες στο Μόναχο

Με θερμές εκδηλώσεις αλλά και ανησυχία για την πορεία της χώρας υποδέχτηκαν Έλληνες εκδρομείς που συνέπεσαν στην πτήση, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. “Σώστε την πατρίδα!”, “Διώξτε τον προδότη πριν διαλύσει την χώρα” ήταν ορισμένες από τις ατάκες που ακούστηκαν ενώ αρκετοί έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν αλλά και να χαιρετίσουν την σύζυγο του μεταφέροντας τις ευχές τους.

“Έμεινε στον χώρο παραλαβής αρκετή ώρα” όπως μας ενημέρωσε μέλος της υπηρεσίας εδάφους και συνομίλησε με τον κόσμο, ενώ πολλοί τον προέτρεπαν να μιλήσει και για το παρασκήνιο της ανατροπής του όπως και για τον ρόλο του νυν πρωθυπουργού και ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί.

“Η Ελλάδα δεν θα χαθεί, δεν θα την αφήσουμε να χαθεί” ήταν η κουβέντα του πρώην πρωθυπουργού, ως απάντηση στην ανησυχία των παρευρισκομένων. “Ο κύκλος είναι φαύλος αλλά θα κλείσει σύντομα, εμείς θα τον κλείσουμε” είπε σιβυλλικά.

Αργότερα το μεσημέρι σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, αντάλλαξε ευχές τηλεφωνικά με τον Αντώνη Σαμαρά ενώ λίγο αργότερα μίλησε και με άλλους βουλευτές και πρώην υπουργούς। Είναι σαφές ότι τώρα που ο κόσμος νιώθει στο πετσί του την μεθόδευση, η λύσσα με την οποία ακόμα κάποιοι χρησιμοποιούν τον Καραμανλή ως σκιάχτρο για να κρύψουν τα δικά τους ανομήματα, μάλλον θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

http://olympia.gr/2010/

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΈΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΡΩΣ

Η γερμανική αστυνομία φυγάδευσε τα ζεύγη Καραμανλή και Βαληνάκη !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Άγρια γιούχα στο ζεύγος Καραμανλή και στο ζεύγος Βαληνάκη που έφτασαν πριν απο λίγο στο αεροδρόμιο του Μονάχου με πτήση της Aegean απο την Aθήνα. Αναμένοντας τις βαλίτσες τους τα ζεύγη Καραμανλή και Βαληνάκη αποδοκιμάστηκαν άγρια απο καμιά δεκαριά ομογενείς που περίμεναν…
δίπλα τις βαλίτσες τους απο την ίδια πτήση της Aegean. Η λεκτική επιθεση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού οι ηλικιωμένοι ομογενείς αποκαλούσαν τον πρώην πρωθυπουργό λαμόγιο, απατεώνα και τεμπελχανά. Το επεισόδιο κινητοποιήσε τη Γερμανική αστυνομία η οποία και φυάδεψε προς άγνωστη κατεύθυνση τα δύο ζεύγη!…

http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_6445.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

199 Comments

  1. Ανώνυμος

    δηλαδή ρε γελοίε ksipnistere τολμάς να πιάνεις στο βρωμόστομά σου μπλογκ όπως το ΟΛΥΜΠΙΑ;
    Πλύντο πρώτα ρε κουράδα!
    ε, κουράδα!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Στο καράβι με τον νταλικέρη γαμιά

    Ήμουν στο λιμάνι της Σαντορίνης και περίμενα το καράβι για Αθήνα. Λόγω της εποχής δεν είχε πολύ κίνηση. Εκτός από ντόπιους και νταλίκες.

    Ήταν αργά και το καράβι είχε αργήσει και είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι. Κάποια στιγμή επιτέλους έφτασε και ανεβήκαμε.

    Πήγα στην ρεσεψιόν για να μου δώσουν καμπίνα. Ο υπάλληλος με οδήγησε στην καμπίνα μου. Ευτυχώς δεν υπήρχε άλλος. Εγώ τακτοποίησα τα πράγματά μου γδύθηκα και πήγα να κάνω ντους.

    Μόλις τελείωσα σκουπίστηκα, αλείφτηκα με την κρέμα σώματος και φόρεσα ένα μαύρο στρινγκάκι. Όταν άνοιξα την πόρτα της καμπίνας μου κοκάλωσα όταν είδα έναν ψηλό άντρα να είναι ξαπλωμένος, με γυρισμένη την πλάτη ευτυχώς.

    Ανέβηκα στο κρεβάτι μου που ήταν απέναντι του. Καθώς ανέβαινα άκουσα ένα θόρυβο. Ήταν αυτός που είχε γυρίσει προς την μεριά μου.

    – «Τι έγινε φίλε; Είναι ελεύθερο το μπάνιο;», μου λέει.

    Εγώ ντράπηκα που με είδε με το στρινγκάκι και σκεπάστηκα γρήγορα, Αυτός δεν έδωσε σημασία και σηκώθηκε από το κρεβάτι του. Ήταν γύρω στα τριάντα πέντε με σαράντα, ψηλός με κανονικό σώμα και όπως πρόσεξα διακριτικά με μεγάλο φούσκωμα στο σλιπάκι του, όπου είχε βάλει το χέρι του όσο μου μίλαγε.

    Πήγε στο μπάνιο και άκουγα που έκανε ντους. Εγώ προσπαθούσα να ηρεμήσω από την ταραχή μου. Όταν βγήκε έκανα πως κοιμόμουνα. Με τρόπο τον κοίταξα και είδα πως φορούσε μόνο την πετσέτα γύρω από την μέση του.

    Κάποια στιγμή, όπως ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα, άνοιξε τα πόδια του και τραβήχτηκε η πετσέτα αφήνοντας να φαίνονται λίγο τα αρχίδια του. Εγώ γύρισα μπρούμυτα και έκανα πως κοιμόμουνα αλλά με μισάνοιχτα τα μάτια να μπορώ να τον βλέπω.

    Αυτός με μια δεύτερη κίνηση ξεσκεπάστηκε και άρχισε να παίζει με την πούτσα του. Όσο την χάιδευε τόσο μεγάλωνε. Πρέπει να ήταν γύρω στους 19-20 πόντους. Ξαφνικά ακούω να μου λέει:

    – «Μήπως έχεις ένα τσιγάρο φίλε γιατί τα δικά μου τα ξέχασα στην νταλίκα;»

    Εγώ στην αρχή δεν απάντησα κάνοντας πως κοιμάμαι. Αυτός τότε σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μου και μου λέει:

    – «Τι έγινε μωρή πούστρα; Δεν ακούς μου σου μιλάω;»

    Και με μιας τραβάει το σεντόνι αποκαλύπτοντας το άτριχο κωλαράκι μου με το μαύρο στρινγκάκι, ανεβαίνοντας παράλληλα στο κρεβάτι μου και πέφτοντας από πάνω μου ακινητοποιώντας με.

    – «Θα σε σκίσω απόψε αδερφάρα!», μου λέει. «Και μη μου κάνεις την παρθένα εμένα. Είδα που φοράς γυναικείο στρινγκάκι. Μην κολλάς… έχω σκίσει πολλές σαν κι εσένα!»

    Εγώ είχα μείνει ακίνητος από καύλα και από φόβο. Ενώ μου έλεγε αυτά είχε κάνει λίγο στο πλάι και μου τράβηξε το στρινγκάκι χώνοντας το όλο μέσα στην κωλοχαράδρα μου. Με πονούσε όπως το πίεζε, ενώ έπιασε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στην καυλάρα του.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΛΑΚΙΣΕ..ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ! ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ………..ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ…….ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΖΩΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    2.39 ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ..

    ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ..ΒΛΑΚΑ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ …

    ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΥΠΝΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ..ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΣΑΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ..

    ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΈΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    ΧΑΧΑΧΑ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    2.39..

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ….ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΕ ???

    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ??? Ε ΚΑΙ ??

    ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΌ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΕΛΕΓΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ …

    ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ ..ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ !!!
    ΑΡΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ..

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΒΟΔΙ ????

    Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΈΠΩ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ …..ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ???? ΠΟΛΥΞΕΡΕ …ΤΟ ΟΛΟΥΜΠΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ???

    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ???? ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ..Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΘΑΝΕ …ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ …ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΗ ….

    ΒΛΑΚΑ ΣΧΕΤΙΚΕ ΕΣΥ ….ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ….

    ΕΣΥ ΤΙ ΚΟΦΤΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ???ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ???

    ΑΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Καλύτερα να σιωπής παρά να ανοίγεις το στόμα σου βλήμα σε βλέπω με το ανάποδο πουκάμισο σύντομα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ρε βλάκα Φίλιππα και μαλάκας και άσχετος είσαι το φούμοτρο είναι δημοσιογράφος το Ολυμπία άσχετε που το παίζεις και μπλόκερ του κώλου είναι ένα από τα ποιο παλιά μπλόκ…δεν έπρεπε να το λες ξυπνήστε το μπλόκ έπρεπε να το λες είμαι άσχετος …κλεφτρόνι που παρουσιάζεις και θέματα κλεμμένα σαν δικά σου…ούστ κοπρίτη

    Reply
  8. Ανώνυμος

    για να επανελθουμε στην ταξη τον Καραμανλη τον εφαγαν γιατι εκλεισε το ματι στους Ρωσσους και επισης ολος ο κοματικος του μηχανισμος ηταν ανικανοι και αχρηστοι με ελαχιστες εξαιρεσεις

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Σε παρακαλω σβήσε χυδαια κειμενα που ειναι εκτος θέματος. Προσβαλουν και οσους εχουν εκφρασει μια γνωμη.Ευχαιρστω
    Τομ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΤΟΝ "ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ"

    "—Δεν φαίνεσαι καθόλου ότι είσαι πούστης, μου είπε."( ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ 12:17 μ.μ.
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL ….
    ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΟΥ, ΕΧΩ "ΞΕΡΑΘΕΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ…..
    ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ .."ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ"
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20' – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ – ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ , ΜΟΥ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ….
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ " ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΕ " ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ

    "ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ"

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Το Αλβανικό καυλί

    Τελικά ο 18χρονος που είχε επικοινωνήσει μαζί μου προχθές και του είχα ζητήσει φωτογραφία των προσόντων του, χθες το πρωί μου έστειλε ένα μικρό βίντεο που είχε τραβήξει με το κινητό του, την ώρα που τράβαγε μαλακία και έχυνε. Μάλιστα μου έγραφε ότι αυτή την μαλακία την τράβηξε για μένα. Μου έγραφε επίσης ότι ήταν από την Αλβανία αλλά είχε έρθει εδώ όταν ήταν 7 χρονών και ήξερε καλά ελληνικά. Μου έγραφε επίσης ότι μπορούσε —όπως ήθελα εγώ— να βρεθούμε πρωί, ότι ώρα ήθελα. Από το βίντεο που μου είχε στείλει και έχυνε, ο πούτσος του ήταν φυσιολογικός σε μέγεθος, αλλά ομολογώ ότι έχυνε πολύ, αφού τα χύσια του την ώρα που έσταζαν πάνω στην επιφάνεια κάποιου τραπεζιού είχαν σχηματίσει μια αρκετά μεγάλη «λιμνούλα».

    Να πάλι εγώ ο πούστης χθες το πρωί πάλι στον ηλεκτρικό σταθμό της Κηφισιάς να περιμένω τον 18χρονο γαμιά μου. Για να τον αναγνωρίσω θα φορούσε μια φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν χρειάστηκε να περιμένω παρά δέκα λεπτά. Μόλις τον είδα να βγαίνει από τον σταθμό (περίμενα κοντά στο μικρό υπαίθριο ανθοπωλείο και λιγουρευόμουν κάτι φοβερούς μαύρους που πουλούσαν τσάντες και ομπρέλες), τον είδα λοιπόν να βγαίνει από τον σταθμό φορώντας πράγματι μια φανέλα του Ολυμπιακού και πίσω στην ράχη είχε ένα μπλε σακίδιο. Μου κόπηκε η ανάσα, ήταν πολύ όμορφος, ήταν δε και αρκετά ψηλός (περίπου 1, 95cm), μελαχρινός με αρκετά μακριά μαλλιά (έτσι όπως γουστάρω). Τον πλησίασα. Με κοίταξε, του είπα ποιος είμαι, μου έδωσε το χέρι. Πήγαμε σε μια καφετέρια στην πλατεία της Κηφισιάς και καθίσαμε ο ένας δίπλα στον άλλον.

    —Δεν φαίνεσαι καθόλου ότι είσαι πούστης, μου είπε.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Τον μαλάκα και τον ηλίθιο δεν μπορείς
    να τον αντιμετωπίσης.Εσύ πέφτεις στο
    επίπεδό του ενώ αυτός έχει σ’αυτό το
    επίπεδο εμπειρία μιας ζωής.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ….Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ.¨…ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΟΧΙ 10 ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ… ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΑΞΙΔΙΟΤΩΝ ΕΡΙΞΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΠΑΓΑΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ. Ο ΠΡΩΗΝ ΕΚΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΤΟΗΤΟ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ…

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Ή ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ;

    ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ Ε; ΟΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ…

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ!

    http://www.youtube.com/watch?v=JtLltT0z2L0

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΜΠΡΑΒΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ …

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ

    Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΙΝΕ ????

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ …

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ..ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ …..ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ…

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ

    ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ

    Reply
  17. Ανώνυμος

    **********************************************
    *★Merry★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
    •。★+Christmas★ 。* 。
    ° 。 ° ˛˚˛ *+ _Π_____*。*˚
    ˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛
    ˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門| ˚and A Happy New Year 2011
    ***********************************************
    +EUXES+
    ANASTASIMES+

    ELLADA MAS-FTOU KSELEFTERIIIIIIIIIIIIIA+

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ

    ΜΑΤΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΡΑΨΑΝΕ

    ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΓΡΑΨΑΝ Ο ΕΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ …

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΠΟΙΑ ΜΠΛΟΓΚ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ..

    ΠΛΗΡΩΜΈΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ..

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    Reply
  20. ECCENTRIC

    ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;; ΚΑΘΕΣΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ 2 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ 170+ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ ΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ!!! ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ ΑΝ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ. Ε ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    BALTE ERT1 TWRA

    ….EXEI INDOUISTES TWRA!

    XTES EIXE BOUDISTES!!!

    AYRIO THA MAS BALEI MOUTZAXENTIN ISLAMABAD!

    ANTE-DESAME PALI!!!

    KATA TA ALLA EINAI KRATIKH TB
    MIAS ELLADAS…XRISTIANIKHS!

    FTOU SAS PRODWTES POYSTARES…THS ERT.
    DEN SEVESTE THN PLEIOPSHFIA TWN ELLHNWN POU EXOUN XRISTOU GENNA,

    MAS TAIZETE BOUDA-SIX KLP ANOHSIES

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΠΑΑΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ.

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΩ ΚΑΤΩ;

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ;

    Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΤΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΕΔΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ

    ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΆ

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΙΣ ΙΡ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  26. Ανώνυμος

    11.32 ΤΑΡΆΧΤΗΚΕ ΤΩΡΑ Ο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΕΙ

    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ….

    ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΩΧ !
    ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΙΣΟΒΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    11.08 ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΧΙ

    ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΣΕΦΡΥ..

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΩΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

    ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗΚΗ ΜΝΗΜΗ..

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΛΕΞΗΣ Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;;

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    Ο ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ..

    ΕΔΩ ΤΩΡΑ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ..

    ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΣΕΦΡΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΙΑΧΗΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ …

    ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟ

    ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ..

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

    …ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΕΔΩ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ 1+1.

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ.

    ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ! Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΑΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΑ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ. ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Reply
  33. Ανώνυμος

    παιδια τη καλησπερα μου…ο βουλευτης π.καμμενος ειπε''τις αληθειες της μαθαινουμε στα blogs''κιεπειδη καποιοι καταλαβαν οτι εχει δικιο..καποιοι σπευδουν να τον απομυθοποιησουν..
    ο νοων,νοημων…χρονια πολλα παιδια http://okitkort.blogspot.com/2010/12/blog-post_7577.html…—στο 02.06

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο 12:48.

    ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΤΟ ΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΣΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΊΜΩΤΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ …

    ΦΕΝΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΤΙ ΤΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕ

    ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ

    Reply
  36. Ανώνυμος

    10.32 LES MALAKIES ….TO SIGKEKRIMENO ARTHRO SOU DEIXNEI AKRIVOS AFTO POU LES …

    O KATHENAS TA LEI OPOS THELEI MALLON OPOS THELEI AFTOS POU TON PLIRONI

    Reply
  37. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΝΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ Δ. Ν. Τ. ΕΤΣΙ Η ΝΤΟΡΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
    ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ
    ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    Reply
  38. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ 10/30 παίζει μεγάλο παιχνίδι το EXTRA
    μην ξεχνάτε τον αδελφό του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ το ΣΠΥΡΟ αυτό το αρχιλαμόγιο και τον ΜΥΛΩΝΑΚΗ που τον έδιωξαν απο το ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ με τις κλωτσιές
    πάντως ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ είναι ΝΤΟΡΙΚΟΣ μέχρι θανάτου

    Reply
  39. Ανώνυμος

    YPERVOLES ELLHNIKES!!!
    TIPOTA DEN EGINE MIAS KAI OTAN FTASAME OI PROTOI STIS APOSKEVES O KARAMALIS EFEYGE SPROXNONTAS MALISTA TO KAROTSI. KANENAS DEN TOY MILHSE ASXIMA.
    OLA TA ALLA EINAI PSEMATA

    Reply
  40. Ανώνυμος

    ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.

    ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΔΩ.

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.

    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.

    Reply
  41. Ανώνυμος

    Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …Π Α Σ Ο Κ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΡΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Ο ΠΑΠΑΤΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟ.

    ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.

    ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.

    ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ.

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.

    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ 150 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ.

    ΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ.

    Reply
  44. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;

    ΑΝ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ;

    ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΥ.

    ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ.

    Reply
  45. Ανώνυμος

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΤΑΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    Reply
  46. Ανώνυμος

    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ… ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ… ΔΗΛ. ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ; ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ Η ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ;

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΝ ΑΦΟΡΜΗ.

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΥΧΑΙΟ ΡΕ ΖΩΑ;

    Reply
  48. Ανώνυμος

    xa xa xa
    h geliotita se ollo tis to megalio…
    sorry re paidia alla ean diavasete olla afta ta minimata 8a katalavete giati eimaste opos eimaste san laos…
    kai meta soy lene ftey o karaman-alis h o papandreoy.
    ante kai toy xronoy…

    Reply
  49. Ανώνυμος

    KALA RE DEN KSERETE OTI TO OLYMPIA EINAI TOY ROYSOPOULOU? THS ZAXAREA GIA THN AKRIVEIA KAI PAIZEI VARDINOGIANNI?? TWWWRA TO ANAKALYPSATE?? H OLYMPIA EINAI H IDIA H ZAXAREA!!

    Reply
  50. Ανώνυμος

    παρακαλω να σβηστουν τα σχολια 9.28κ9.29
    χαλανε την αισθητικη μας
    Υ.Γ ειπαμε ελευθερια ιδεων και αποψεων καποιοι το εχουν παραχ@@@
    ευχαριστω

    Reply
  51. Γωργος Ξενιος.

    Πρωτον φιλε 9.13 μαλον δεν ξερεις πως δουλευει η αστινομια εδω για αυτο μηλας . Θα τους συλαμβανε ολους και θα ξεραμε ολονων τα ονοματα φισικα ολοι μεσα και θα περνουσαν δικη . Οσο για το κομα δεν μπωρο να σε καταλαβω και εχω ονομα δεν ειμε ο 9.11.

    Reply
  52. Ανώνυμος

    TO FIMOTRO EXEI KANEI MIA ADIKIA STIS FWTOS…
    TWN POLTIKWN.
    O TSYPRAS EINAI METAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    TON LAOS- KAI OXI PRIN….

    GIA NA MHN KSEXNIOMASTE….

    ((((KAI DEN PSHFISA LAOS-APLA EIMAI REALISTRIA+DIKAIH)))))))))))))))

    O TSUPRAS EINAI TROMOKRATHS.-
    TELOS

    Reply
  53. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΛΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ.
    ΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Reply
  54. Ανώνυμος

    9.11 ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ..

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ..

    ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

    Reply
  55. Ανώνυμος

    9.11…και εσυ του κομματος βλεπω αλλα ποιο μετριοπαθεις …

    δεν ακουσες τιποτα ???

    η αστυνομια της γερμανιας τον εσωσε ..μαθε και μετα ελα να μας πεις οτι κατανταει κουραστικο το μπλογκ …

    Reply
  56. Γωργος Ξενιος.

    Ρε παιδια εγω εδω στην Γερμανια δεν ακουσα τιποτα τι γινετε ???? Και ελεος πια μια αναρτισει φτανει κατανταει βαρετο το μπλογκ.Αντε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ απο Στουττγκαρδη και σοβαρευτιτε.

    Reply
  57. Ανώνυμος

    9.06 ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ

    ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡIΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ …

    ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΑΡΘΟ ..

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΟΔΙ …ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ

    ΜΠΡΑΒΟ DJ

    Reply
  58. Ανώνυμος

    8.55 ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΜΟΤΙΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ …ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ????

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
    …ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ….

    ΕΣΥ ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΉ ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑ

    Reply
  59. Ανώνυμος

    ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΔΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΠΝΙΣΩ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΒΓΙΤΕΣ ΙΛΙΘΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΧΙ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΥΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΙ ΒΟΔΙΑ ΜΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΜΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΙΟΙ ΖΩΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΥΣΙΜΟΠΙΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣ ΠΟΡΕΙΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΠΩΣ Η 17 ΝΟΕΒΡΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΕΙΑ ΝΑ ΡΙΜΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΙΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΖΩΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ Ο ΑΛΛΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΕΣ ΣΩΤΙΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΤΙΡΑΣ ΜΑΣ ΠΗΔΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΗΠΩΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Η ΤΩΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΟΓΟ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΕΙ9Α ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΙΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΖΩΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΙΛΙΘΙΑ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    Reply
  60. Ανώνυμος

    8.55….

    σε πειραξε που το διαβασε πολυ κοσμος ???

    και γιατι τετοια κακια ??? απειλες …..θα σε κανουμε θα σε μπήξουμε θα σε δείξουμε ..

    γιατι αδερφε ??

    σου έθιξαν τον θεο σου ???

    προβατο ε προβατο

    Reply
  61. Ανώνυμος

    ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΠΟΛΛΗ!!!!

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!!

    ΖΕΣΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΜΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ!!!

    Reply
  62. Ανώνυμος

    8.57 ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ..

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ????

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ….

    ΕΛΑ ΝΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ …

    ΧΕΣΤΗ …

    DJ

    Reply
  63. Ανώνυμος

    OPOIOS EXEI TOSH EMPATHEIA NA KATHGOREI TON KARAMANLH………………

    TON LIGOTERO YPEYTHYNO GIA TO SHMERINO XALI THS
    ELLADOS……………..

    EINAI AKSIOLYPHTOS,

    PRODWTHS DEN YPHRKSE O KARAMANLHS….

    EXETE EMPATHEIA OSOI FTIAKSATE TH FOTO.

    O SYRIZO=SYNASPISMOS EXEI KAPSEI THN ELLADA .-

    Reply
  64. Ανώνυμος

    ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΟΣ ΤΟΝ 8.55 ….

    ΤΙ ΔΕ ΝΙΑΖΕΙ ΡΕ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ …ΕΣΥ ΤΙ ΤΡΩΓΕΣΕ ΤΩΡΑ ????

    ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ???

    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΗ ???

    ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ….

    ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ????

    DJ

    Reply
  65. Ανώνυμος

    έχε υπόψη σου μαλακοπίτουρα, ότι κάποτε τελειώνει η ανωνυμία και έρχεται η πίκρα.
    Κράτα αυτό το σχόλιο
    και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
    Λόγω ηλιθιότητας, δεν το καταλαβαίνεις,
    αλλά όταν σου κάνουν τη μούρη κρέας, κωλόγερε, και θα μείνεις στην αναπηρική καρέκλα, θα το θυμηθείς

    Reply
  66. Ανώνυμος

    ρε ψώνιο, ανέβασες το άρθρο ξανά πρώτο, επειδή είδες επισκεψιμότητα;
    τι νούμερο είσαι εσύ ρε βλάκα;
    και σχολιάζεις και μόνος σου, δήθεν ως αναγνωστης!
    ρε πόσο αρχιτρόμπας είσαι εσύ;
    νίκησες και το τρομπακτικό με τη μαλακία σου. Ακόμη κι αυτοί σε βαρέθηκαν.
    Μαλακοπίτουρα!

    Reply
  67. Ανώνυμος

    8.41 ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕ ΕΣΥ ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ …

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΣΚΟΣ ..ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ….ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ….

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΨΙΦΟΥ ΑΥΤΟΣ …

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Reply
  68. Ανώνυμος

    ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ…ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ..ΒΛΑΚΑ …

    ΠΟΥ ΣΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ …ΜΑΛΑΚΑ

    Reply
  69. Ανώνυμος

    FIMOTRO – OLYMPIA – TAXALIA – PRES.GR

    OLA TA EXOYN DHMOSIOGRAFOI ..DEN MPOREI KANENAS SAS NA GARPSEI TIPOTA EKEI AN DEN SIMFONI O DIAXIRISTIS …
    MONO EDO GRAFO OTI THELO …AS TO EKTIMISETE EPITELOUS TO KSIPNISTERE AXAROSTI ..

    EGO TO LEO PANTOY

    Reply
  70. Ανώνυμος

    Και αυτοί και το Ταχάλια είναι πράκτορες των Κινέζων και παίζουν πολύ βρώμικα παιχνίδια. Τους έχει αποκαλύψει ο Αποστόλης Παπανάκος.

    Reply
  71. Ανώνυμος

    ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ …ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΗ ΤΑ ΑΡΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ….ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ..ΓΙΑΤΙ ????

    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΣΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ..

    ΑΜΕΣΩΣ ΟΜΩΣ Ε ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ

    Reply
  72. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ρε λαμογια που θελετε να μας πείσετε ότι ο μαλάκας ο Παπαγιάννης ξέρει τι του γίνετε!!!
    Ξεφτίλα και ντροπή ρε ksypnistere που θες να μας πεις οτι ο Παπαγιάννης έχει δίκιο και το olympia άδικο

    Reply
  73. Ανώνυμος

    5.41
    ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΑ Η ΛΙΣΤΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ!!!!

    COSMO

    Reply
  74. Ανώνυμος

    καλά είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος τόσο τρόμπας που να παίρνει το μέρος του χαφιέ των μπλογκερς, fimotro? είστε καλά ρεεεεεε;;;;;;;;;;

    Reply
  75. Ανώνυμος

    καλά είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος τόσο τρόμπας που να παίρνει το μέρος του χαφιέ των μπλογκερς, fimotro? είστε καλά ρεεεεεε;;;;;;;;;;

    Reply
  76. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 5,35 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΚΗΛΟΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΜΕ ΠΡΩΠΙΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΣ ΤΙΣ ΑΤΙΜΕΣ ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ 5,35 ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ)

    COSMO

    Reply
  77. Ανώνυμος

    ΚΟΣΜΟ
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.

    Reply
  78. Ανώνυμος

    ΣΕΙΡΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

    1. ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    2. ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ.

    3. ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΜΕ.

    4. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

    5. ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ.

    6. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    Reply
  79. Ανώνυμος

    5.20
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΕΝΤΡΑ" ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ, ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

    ΑΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ "ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΥΤΕΛΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩN ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!

    COSMO

    Reply
  80. Ανώνυμος

    ΚΟΣΜΟ

    ΠΑΛΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΩ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΜΕ.

    ΕΠΕΙΤΑ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΛΟΓΩ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.

    ΠΑΛΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΕΙΣΔΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΟΡΓΟΥΕΛ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ.

    ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ.

    Reply
  81. Ανώνυμος

    καλά είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος τόσο τρόμπας που να παίρνει το μέρος του χαφιέ των μπλογκερς, fimotro? είστε καλά ρεεεεεε;;;;;;;;;;

    Reply
  82. Ανώνυμος

    καλά ρε παιδιά,
    είναι δυνατόν να είστε τόσο μαλάκες;
    ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ "ΕΙΔΗΣΗ";
    Το ΦΊΜΩΤΡΟ, έτσι δεν είναι;

    Ε, αυτός δεν πρέπει να αποδείξει τις μπούρδες του, ότι …τους φυγάδευσε η Γερμανική αστυνομία και άλλα παραμύθια;
    Τα υπόλοιπα, όσοι τα γράφουν είναι κομπλεξικοί μπλόγκερς, που του ενοχλεί ότι το olympia έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
    Ποιός σας είπε ότι η ΟΛΥΜΠΙΑ είναι δημοσιογράφος;
    Εγώ τη γνωρίζω 10 χρόνια και είναι τελείως άσχετη με το επάγγελμα.
    Αλλά ο αρχιχαφιές του φιμωτρο, λέει ότι λέει πάντα: ΜΑΛΑΚΙΕΣ !
    Πότε επιτέλους θα μάθετε να ξεχωρίζετε δυό πράγματα;
    Πότε θα γίνεται απλώς σοβαροί άνθρωποι κι όταν κάποιος γράφει ένα ψέμα θα του ζητάτε να το αποδείξει;
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ.
    Τόσο απλό είναι
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΜΩΤΡΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ

    Reply
  83. Ανώνυμος

    καλά ρε παιδιά,
    είναι δυνατόν να είστε τόσο μαλάκες;
    ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ "ΕΙΔΗΣΗ";
    Το ΦΊΜΩΤΡΟ, έτσι δεν είναι;

    Ε, αυτός δεν πρέπει να αποδείξει τις μπούρδες του, ότι …τους φυγάδευσε η Γερμανική αστυνομία και άλλα παραμύθια;
    Τα υπόλοιπα, όσοι τα γράφουν είναι κομπλεξικοί μπλόγκερς, που του ενοχλεί ότι το olympia έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
    Ποιός σας είπε ότι η ΟΛΥΜΠΙΑ είναι δημοσιογράφος;
    Εγώ τη γνωρίζω 10 χρόνια και είναι τελείως άσχετη με το επάγγελμα.
    Αλλά ο αρχιχαφιές του φιμωτρο, λέει ότι λέει πάντα: ΜΑΛΑΚΙΕΣ !
    Πότε επιτέλους θα μάθετε να ξεχωρίζετε δυό πράγματα;
    Πότε θα γίνεται απλώς σοβαροί άνθρωποι κι όταν κάποιος γράφει ένα ψέμα θα του ζητάτε να το αποδείξει;
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ.
    Τόσο απλό είναι
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΜΩΤΡΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ

    Reply
  84. Ανώνυμος

    καλά ρε παιδιά,
    είναι δυνατόν να είστε τόσο μαλάκες;
    ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ "ΕΙΔΗΣΗ";
    Το ΦΊΜΩΤΡΟ, έτσι δεν είναι;

    Ε, αυτός δεν πρέπει να αποδείξει τις μπούρδες του, ότι …τους φυγάδευσε η Γερμανική αστυνομία και άλλα παραμύθια;
    Τα υπόλοιπα, όσοι τα γράφουν είναι κομπλεξικοί μπλόγκερς, που του ενοχλεί ότι το olympia έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
    Ποιός σας είπε ότι η ΟΛΥΜΠΙΑ είναι δημοσιογράφος;
    Εγώ τη γνωρίζω 10 χρόνια και είναι τελείως άσχετη με το επάγγελμα.
    Αλλά ο αρχιχαφιές του φιμωτρο, λέει ότι λέει πάντα: ΜΑΛΑΚΙΕΣ !
    Πότε επιτέλους θα μάθετε να ξεχωρίζετε δυό πράγματα;
    Πότε θα γίνεται απλώς σοβαροί άνθρωποι κι όταν κάποιος γράφει ένα ψέμα θα του ζητάτε να το αποδείξει;
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ.
    Τόσο απλό είναι
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΜΩΤΡΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ

    Reply
  85. Ανώνυμος

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο acheloidahellenic (ΔΥΣΚΟΛΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ)ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙOΓΡΑΦΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ BLOGS.

    COSMO

    Reply
  86. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ.

    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ.

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

    Reply
  87. Ανώνυμος

    ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙΟ ΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.

    Reply
  88. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ 4,52
    ΔΕΝ ΚΟΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

    COSMO

    Reply
  89. acheloidahellenic

    Χρόνια Πολλά Έλληνες, πάντα με υγεία και αγάπη. Υπάρχουν αρκετά blogs που εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα. Είναι γνωστά ποιά είναι και, τί ρόλο παίζουν. Απλά δείτε τα γεγονότα που παρουσιάζουν με σκεπτικισμό όπως πολύ σωστά έπραξε ο φίλος μας ο dj ή αγνοείστε τα εντελώς.
    Στην περίοδο της Τουρκικής κατοχής οι Έλληνες αναγκάστηκαν να μετατρέψουν τα ονόματα τους σε τουρκικά μετά από επιβολή. Πολλοί Έλληνες έχουν τουρκικά επώνυμα. Δεν το επέλεξαν οι πρόγονοι τους, να είστε βέβαιοι.

    Reply
  90. Ανώνυμος

    COSMO μαλον ζεις στο κοσμο σου .Το 1998 ηρθα Γερμανια για να βγαλω μερικα χρηματα να ζησω ασχετε ΠΑΣΟΞΗ και μαλον καλοβολεμενε χοντροκολε που λες μαλακιες χωρις επιχιρηματα.Βολεμενε του πασοκ ποσο ακομα θα μηλας ?????

    Reply
  91. Ανώνυμος

    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΕΠΤΑ ΜΕΡΕΣ.

    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΡΕ ΚΟΣΜΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΑΜΩ;

    Reply
  92. Ανώνυμος

    ΜΑΛΑΚΑΚΟ 4,45
    ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ????
    ΛΟΓΟΠAIΓΝΙΟ ΜΕΤ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΡΟΚΕ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ "ΣΤΟΛΙΣΩ" ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!

    COSMO

    Reply
  93. Ανώνυμος

    ΚΟΣΜΟ

    ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΩ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ.

    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ;

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ;

    Reply
  94. Ανώνυμος

    ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΤΟ 2000-2004 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ.

    ΠΑΠΑΤΖΗΣ: ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 500.000.000.

    ΠΑΠΑΤΖΗΣ: ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ.

    ΣΗΜΙΤΗΣ: ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΣΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ: ΤΑ 2.000.000 ΜΑΡΚΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΑΝΤΕΛΗΣ: ΤΑ 850.000 ΜΑΡΚΑ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ.

    ΠΑΠΑΤΖΗΣ 2: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

    ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ.

    ΑΛΕΥΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 5.000-7.000 ΕΥΡΩ; ΩΡΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΚΑΤΑ.

    ΔΥΣΚΟΛΟ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΑ!

    ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.

    ΠΟΡΕΙΕΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ, ΓΚΑΖΑΚΙΑ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ.

    ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ GEORGE, O OΠΟΙΟΣ ΑΣΕΛΓΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

    ΤΥΧΑΙΟ;

    ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΗΘΕΛΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ -ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΕΙΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΒΛΑΜΕΝΟΙ;

    Reply
  95. Ανώνυμος

    4,39
    ΕΠΙΔΗ ΖΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ VERSTANDEN!!!!

    COSMO

    Reply
  96. Ανώνυμος

    Βλακα COSMO πρωτα μεθενουμε και μετα γραφουμε μαλακιες . Στην Καπαδοκια λεγανε οι Τουρκοι τους Γιουνανιδες (Ιωνες)ασχετε,τρισαθλιε Καραμαν λαρ μαυροπιστους επιδη ηταν Χριστανοι βλακα μαλακα καραγκιοζη (μαυροματη).

    Reply
  97. Ανώνυμος

    COSMO Για την Ιστορια ασχετε . Καραμαν λαρ σιμενη στα τουρκικα μαυροπιστος αλοθρισκος στα Ελληνικα και ηταν ολοι η Καπαδοκες δεν ειναι το επονιμο τους.Καλα εγω που ζω στην Γερμανια γιατι δεν το ακουσα στις ειδησεις αυτο το επισοδιο.

    Reply
  98. Ανώνυμος

    4.17
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΑΣΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Ή ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ??????

    4,22
    ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗΣ ΚΑΚΟΣ???
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΥΜΜΕΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?
    ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!
    ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ!

    COSMO

    Reply
  99. Ανώνυμος

    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ.

    ΝΑ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΟΥ.

    Reply
  100. Ανώνυμος

    ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.

    Reply
  101. michalis

    xronia polla se olous!!
    re paidia osoi gnorizete kalo einai na mas eneimeronete pioi dimosiografoi grafoun se pia blogs kai pia einai ta anexartita blogs na xeroume pia na diavazoume!!
    to mono pou xero sigoura einai fimotro papagiannis

    Reply
  102. Ανώνυμος

    ΡΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ.

    ΕΔΩ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

    ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΔΙΥΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ;

    Reply
  103. Ανώνυμος

    ΚΟΣΜΟ.

    ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΥΤΕ ΦΕΛΙΖΟΛ.

    30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΦΑΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ.
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    Reply
  104. Ανώνυμος

    ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΡΧΙΖΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ ΣΤΙΣ 2 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.
    ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.

    ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ.

    ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΤΑΝΤΥ.

    ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΖΩΑ Ε ΖΩΑ!

    ΔΙΚΑΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΖΩΑ!!!!!!!!!

    Reply
  105. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ????

    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΙΝΣΤΑΪΝ:
    Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία(ανθρώπινη μαλακία εννοεί), αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΟ Ή ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ,Ή ΕΧΕΤΕ ΦΕΛΙΖΟΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    COSMO

    Reply
  106. Ανώνυμος

    Από έλλειψη αποφασιστικότητας χάνει ο πρώην.
    Κατά τα άλλα πολλούς δεν τους αρέσει η αλήθεια….

    Reply
  107. Ανώνυμος

    Kαλλα ρε παιδια ειναι δυνατον να ασχολουμαστε με το πως υποδεχτηκαν τον Καραμανλη;Αυτος περναει μια χαρα και δεν εχει τα προβληματα του λαου μας!!!Υπαρχουν πολλυ πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε!!Ξεκοληστε,με αυτα τα καθαρματα γενικως κ ψαχτειτε να βρουμε καμμια λυση για να κανουμε τη ζωη μας καλυτερη!!

    Reply
  108. Ανώνυμος

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…
    ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ?
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ FIMOTRO?
    Εντάξει δειτε γενικότερα τι γράφει, καταλάβετε οτι ειναι δελτια τυπου του Πασοκ και μετά πιστέψτε τις αναρτήσεις του!
    ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ – ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΒLOGS.

    GREEN-ΙΑΡΗΣ

    Reply
  109. Ανώνυμος

    Αρα ρε 12.42 ο μονος που μας χρειαζετε ειναι ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ αυτο δεν το περιμενα απο σενα .

    Reply
  110. Ανώνυμος

    Ποιος ειναι ρε παιδες ο Πασοκγιαννης ο διμοσιογραφος που λεει της ειδησεις στο ΕXTRA3 ????

    Reply
  111. Ανώνυμος

    Ας βγει να μιλήσει τότε ο ΜΠΟΥΛΗΣ ο καραμανλής,αφού είναι τοοοσοοο πατριώτης και έχει αρχίδια!ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ είστε ρε κολλημένοι του δικομματισμού..ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ…Γιαυτο η άμυνα και η ΠΑΙΔΕΙΑ μας είναι στο ναδιρ..Τώρα ΑΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΧΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ θα τον είχαν ριξει απο τον πρώτο μήνα..ΑΠΛΑ στην Ελλάδα επειδή αντιστοιχοι ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ που εδώ υποστηρίζουν τον καραμανλή υπαρχουν περισσοτεροι από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ,τα μέτρα αυτά ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ..Αν τα έπερνε ο μπούλης θα ξυλωνονταν τα πεζοδρόμια..Αυτό το ήξερε οι παγκόσμιοι δικτάκτορες και επειδή είχε εέρθει η ώρα να ξεκοκκαλισουν τον πλούτο της ελλάδας άλλαξαν τις μαριονέτες τους(παπανδρέου-καραμανλή) κατα το δοκούν.ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ υποστηρικτές του ενος και του άλλου προδότη..ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΡΕ..Αυτοί τα έφαγαν με την λαμογιά τους και εσείς τους τα σερβιρατε με την ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ..ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΗΤΟΣ ΡΕΕΕ..

    Reply
  112. Ανώνυμος

    Μας βγαίνει τώρα και η "χρυσά αυγά" να κάνει ψηφοθηρία μιλώντας για τους μετανάστες αλλά δεν λέει οτι πρώτα στείλαμε εμείς τους στρατιώτες μας στις χώρες τους και βοηθήσαμε αρκετά ώστε να γίνουν μπάχαλο σε Αφγανιστάν , Ιρακ , Σομαλία , Λίβανο και Παλαιστίνη Βοζνία ….
    Τώρα ζητάνε και τα ρέστα. Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.

    Reply
  113. Ανώνυμος

    ειμαι ο 11.48 οσο για τον χοντρο.. ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΟΔΙΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΕΙ ΣΤΕΙΣΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΑΞΕ Ο ΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ

    Reply
  114. Ανώνυμος

    οποιο βοδι πιστευει οτι ο συγκάτοικος και συμφοιτητής του γαπ θα κάνει κάτι διαφορετικό για την ελλαδα ειναι λοβοτομημενος και το υπόλοιπο μυαλο του το ροκανίζουν σκουλήκια και κατσαρίδες, οσο για τον θηλυκό μητσοτακη, ουδέν σχόλιον γιατί μπορεί να το ξεπουλήσει και αυτο. το ρίχνω χρυσή αυγή μόνο και μόνο γιατί θα στειλει τους λαθρομεταναστες τον δούρειο ίππο της Ευρώπης στον αγύριστο

    Reply
  115. Ανώνυμος

    SYMFONO ME TOYS 10.05 KAI 11.04. EPAFXANO .KAI PERIMENO NA GYRISEI PALI .OXI GIANA MAS SQSEI ALLA NA BALEI MERIKOYS STHN THESH TOYS .KALA KANEI KAI DEN MILAEI GIATI AN TO EKANE TORA THA TON EIXAN FAEI LAXANO OI USADES

    Reply
  116. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ . ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…..

    Reply
  117. Ανώνυμος

    Τι αληθεύει?Μας έχουν μπερδέψει,τέλος πάντων,όποια κι αν είναι η αλήθεια,ο Παπανδρέου ξεπέρασε ακόμη και τον Καραμανλή σε καταστροφική μανία.Να πάνε να φύγουν και να φέρουν τα κλεμμένα στη βάση τους.Ο έλληνας δε συγχωρεί,ο ένας έβγαλε λάδι τους δικούς του και ο άλλος έβγαλε λάδι τους δικούς του και ξεπούλησε τη χώρα του αποδεχόμενος το ρόλο του πρώτου κατοχικού πρωθυπουργού μετά το Β΄Παγκόσμιο πόλεμο και μετά τη..Δημοκρατία!

    Reply
  118. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 10:05 ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΦ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ

    Reply
  119. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ 2) ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ Τ0Υ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΣΚΑΒΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ .ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ -ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΘΗΛΕΙΑ ΑΣΦΥΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ ΟΙ ΑΜΕΡΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ .ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ -ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΝΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ .Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ . Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ .ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΙΑΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Reply
  120. Ανώνυμος

    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ.

    ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

    Reply
  121. Ανώνυμος

    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  122. Ανώνυμος

    ΖΩΑ ΒΟΔΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ.
    ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ, ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.

    Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  123. Ανώνυμος

    ΑΠΛΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΗ Ο ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ —- DJ
    Τι γράφεις ρε Αλβανό είσαι??????

    Reply
  124. Ανώνυμος

    ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΤΟΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΑΙΚΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ

    Reply
  125. Ανώνυμος

    Ρε παιδιά με την αίσθηση της καθημερινότητας που έχουμε τι σας παραξενέυει στα παραπάνω άρθρα!Σιγά μη μείνουν τα μπλογκς,με την τεράστια δύναμη διαμόρφωσης της κοινής γνώμης που διαθέτουν πλέον, εκτός του καθεστωτικού ελέγχου…Αυτό που με προβληματίζει όπως είπα και παραπάνω(3¨32) είναι οτι αυτη η διπλή όψη μιας είδησης με κίνητρο το συμφέρον(χρηματισμος??) αντικατοπτρίζει την κοινωνική μας πραγματικότητα,η οποία όμως έχει ως κίνητρο (προφανώς) την βλακεία που μας δέρνει σαν πολίτες!Ειλικρίνα νομίζω οτι τον βλάκα/μαλάκα πρεπει να τον φοβομαστε περισσοτερο από τον κατευθυνόμενο συμφεροντολόγο/λαμογιάρη!

    Reply
  126. Ανώνυμος

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ..ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ …

    ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΛΟΓΚ ….ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΆΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ

    Reply
  127. Ανώνυμος

    4.06 ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ FIMOTRO KAI TO OLYMPIA ….
    ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ….

    DJ

    Reply
  128. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ 359 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΟΜΟΔΩ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ

    Reply
  129. Ανώνυμος

    3.32 ΚΑΙ 3.56 …

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΝΑΙ ΙΣΣ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ Η ΑΘΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΛΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΗ Ο ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΝΤΑΙ ..

    ΑΥΤΟ

    DJ

    Reply
  130. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΩΧΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ

    Reply
  131. Ανώνυμος

    3.32 Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙ ΑΥΤΟ …

    ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ….

    ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ

    Reply
  132. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 3.32

    Δηλαδή κάποιοι(βλάκες) να τον χαιρέτησαν και κάποιοι νορμάλ να τον έβρισαν δεν υπάρχει περίπτωση?Εδώ ακόμα υπάρχουν βλάκες που χειροκροτούν τον ΓΑΠ στις δημόσιες εμφανίσεις και κανουν χειραψίες και αβροτητες με τον πεταλωτή και τον μαγκριώτη που επισκέπτονται τα έτοιμα για λουκέτο μαγα΄ζιά τους..Αλλά είπαμε ο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι αήτητος!Τι να λέμε τώρα!

    Reply
  133. Ανώνυμος

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ …ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ …ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΤΣΑΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡ…ΜΕΡΑΦΡΑΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΓΑΒ ΓΑΒ ..ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΜΕ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

    Reply
  134. Ανώνυμος

    ΧΑΛΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΕΒΑΙΟΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ΜΕΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ…

    Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!

    ΖΗΤΏ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Reply
  135. Ανώνυμος

    i ellada paei kata diaolou kai emeis den kanoume tipota tha arxisoun ta mme siga siga na proothoun tin nea dimokratia ….gia na analavi tora pou tha pesi to pasok ..opos kanane kai epi neas dimokratias pou stirizan to pasok..

    ekei na eimaste sto mantri

    oloi poulimenoi einai aderfia

    Reply
  136. Ανώνυμος

    3.41 ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΕ ΓΑΜ…ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

    ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΛΟΙ….. ΑΝ ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

    ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    ΧΑΧΑΑΧΑ

    ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ …….

    Reply
  137. Ανώνυμος

    ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!! τι λεω ο μαλακας σιγα να μην ξυπνησετε …

    βοδια ε βοδια που λεει και ο τρελος φιλος μου ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ

    Reply
  138. Ανώνυμος

    ρε μαλακες αληθεια ειναι αυτο που βλεπω ????

    για το ιδιο θεμα λενε η μηπως τα μπερδευεις ρε ντι τζει ??

    οχι ρε θα τρελαθω ! ! !

    Reply
  139. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΕΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ…Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΦΑΓΕ ΑΡΚΕΤΑ..ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!

    Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??Η ΣΥΜΦΩΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ

    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΑΠΕΙΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΕΧΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ,ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΥΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  140. Ανώνυμος

    οπως ειπε και ο 3.32 …ο ελληνας ειναι ακομα μαλακας

    επεσε το πασοκ του σιμίτι βγηκε νδ του καραμανλη θα πεσει το πασοκ του παπανδρεου θα βγει πάλι η νδ

    δεν μπορει ο ελληνας να σκεφτεί παραπανω ..δεν υπαρχουν αλλοι για αυτον τον εχουν γαμ….και παλι εκει αυτος ..

    Reply
  141. Ανώνυμος

    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩς ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο 3.29 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΜΟΤΙΤΑ ..

    ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΠΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ???

    ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΚΡΗΤΙΚΑ ΧΟΥΑ ΧΟΥΑ ΧΟΥΑ

    Reply
  142. Ανώνυμος

    Δηλαδή κάποιοι(βλάκες) να τον χαιρέτησαν και κάποιοι νορμάλ να τον έβρισαν δεν υπάρχει περίπτωση?Εδώ ακόμα υπάρχουν βλάκες που χειροκροτούν τον ΓΑΠ στις δημόσιες εμφανίσεις και κανουν χειραψίες και αβροτητες με τον πεταλωτή και τον μαγκριώτη που επισκέπτονται τα έτοιμα για λουκέτο μαγα΄ζιά τους..Αλλά είπαμε ο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι αήτητος!Τι να λέμε τώρα!

    Reply
  143. Ανώνυμος

    χαχαχαχαχα
    ελλαδα ρε μαλακες και να φανταστεις οτι αυτα ειναι απο τα μεγαλυτερα μπλοκ στην ελλαδα ..
    ακομα και στα μπλοκ μαλακες διαβαζουν οι ελληνες ..αυτοι ειμαστε αδερφιαααααα

    Reply
  144. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ..ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΤΙ ΤΖΕΙ …ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ …

    ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΣ …

    ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ????? ΣΚΑΤΑ ΜΠΛΟΓΚ

    Reply
  145. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ..ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑΧΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ..ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ..

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

    ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ….. ΑΡΕ ΚΑΗΜΈΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    Reply
  146. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΤΟ ΈΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΈΣΤΕΙΛΑ ΣΩΣΤΆ ΈΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΜΈΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΣ ΤΟ

    Reply
  147. Ανώνυμος

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΓΥΡΝΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ.ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ.ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *