Νενικήκαμεν και με ανατροπή και over, κύριοι!

Μια μικρογραφία του αγώνα Ολυμπιακός – Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν το παιχνίδι των ερυθρόλευκων στα Χανιά με τον Πλατανιά. Αντιστρόφως ανάλογο…

Για 66 λεπτά, οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο ματς, έχοντας “στριμώξει” τον…

Ολυμπιακό με το γκολ από τα αποδυτήρια που πέτυχε ο Τόρες. Κάποια στιγμή οι ανάσες, τα τρεξίματα και ο ενθουσιασμός, έδωσαν τη θέση τους στη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Οι παίκτες του Μίτσελ προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο προς την ισοφάριση, η οποία τελικά επιτεύχθηκε από τον Φερνάντες, ο οποίος υπό την πίεση του Κώστα Μήτρογλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Κι, όπως εύστοχα -και χαριτολογώντας- ειπώθηκε στα social media, “ο Μήτρογλου δεν χρειάζεται πλέον να σκοράρει, αλλά να βλέπει” (με αφορμή και το αυτογκόλ των Σλοβάκων στο παιχνίδι της Εθνικής μας).

Οπως ο Ολυμπιακός είχε… χάσει τη μπάλα στο β’ ημίχρονο του ματς της πρεμιέρας με τους παριζιάνους, το ίδιο συνέβη και με τον Πλατανιά. Μέσα σε 7 λεπτά, οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν 3 γκολ. Ο Μήτρογλου, με το 10ο φετινό του στο πρωτάθλημα, έκανε το 1-2 και ο Σαβιόλα στο 73′ “κλείδωσε” την ανατροπή (την οποία ολοκλήρωσε στο τέλος ο Βάις).

Το γκολ από τον Πλατανιά ήταν μόλις το 2ο που δέχθηκε φέτος η άμυνα του Ολυμπιακού. Το πρώτο ήταν στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Και τότε, οι ερυθρόλευκοι είχαν κάνει την ανατροπή μέσα σε 4 λεπτά με τους Σαβιόλα και Φουστέρ να περνούν στο παιχνίδι ως αλλαγή και να γυρίζουν το γκολ του Ναπολεόνι.

Δέκα γκολ έχει βάλει ο Ολυμπιακός στα τελευταία 2 παιχνίδια και αν εξαιρέσουμε τα ματς με Καλλονή (0-1), Παναιτωλικό (0-0) και Πανιώνιο (0-2), τα υπόλοιπα 5 έχουν τελειώσει -για να χρησιμοποιήσουμε και έναν στοιχηματικό όρο- over… 5-0 τον Λεβαδειακό, 4-0 την Ξάνθη, 6-0 τη Βέροια, 4-1 τον Πλατανιά και η προαναφερθείσα νίκη με τον Ατρόμητο.

Με 24 γκολ έχει μακράν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, σκοράροντας 3 γκολ κατά μέσο όρο και ένα γκολ ανά 5 τελικές προσπάθειες!

Κρατήστε και αυτό: Τα 18 από τα 24 γκολ τα έχει πετύχει στο δεύτερο ημίχρονο!

sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *