ΣΕΝΑΡΙΟ OXI KAI TOΣΟ ΜΑΚΡΥΝΟ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ!

Το σενάριο που έχουν ετοιμάσει για εμάς, είναι: Nα βγούμε από το σημερινό “πρόγραμμα” και αμέσως (δεν θα αντέξουμε ούτε λεπτό αφού είμαστε εντελώς απροετοίμαστοι και με τεράστια ελλείμματα) να πάμε στοιχισμένοι ησύχως, κάτω
από κλαυθμό και οδυρμό – και μέσω ενός μνημονίου που θα το λένε – ανοιχτή γραμμή στήριξης, στην πλήρη υποταγή!!!… Γιατί σε σχέση με ότι έχει εφαρμοστεί, αυτό που έρχεται, δεν θα έχει καμία σχέση… Αυτό είναι που λέμε τα δυσκολότερα δεν έχουν έρθει! Και ο κόσμος πάει στον πάτο νυσταγμένος…
Της δικής μας άποψης, είναι και ο Φίλιππος Σαχινίδης, πρώην υπουργός οικονομικών, που κάτι θα ξέρει, λόγω θητείας, παραπάνω…
«Αναρωτήθηκε κανείς, τι θα συμβεί στην οικονομία και στο πολιτικό σύστημα αν η χώρα βγει για κάποιο διάστημα στις αγορές και μετά υποχρεωθεί να αναζητήσει εκ νέου στήριξη από θεσμικούς δανειστές;», διερωτάται.
Σε περίπτωση, πάντως που το ερώτημα δεν έχει απασχολήσει το Μέγαρο Μαξίμου, προειδοποιεί ότι από το μνημόνιο πρέπει να βγούμε επειδή θα πείσουμε ότι μπορούμε να βγούμε γιατί «αν δώσουμε την εντύπωση ότι θέλουμε να βγούμε επειδή απλά βολεύει πολιτικά, θα έχουμε τεράστιο οικονομικό κόστος».
Παραθέτει δε τις αναγκαίες προϋποθέσεις για μία βιώσιμη έξοδο στις αγορές, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι αναγκαίο να εξασφαλιστεί ότι η αποχώρηση των θεσμικών πιστωτών θα γίνει συναινετικά, θα υπάρξει μία προληπτική πιστωτική γραμμή μέσω των ευρωπαϊκών θεσμών, θα ληφθούν θετικές αποφάσεις για το χρέος, θα ελαχιστοποιηθούν οι δανειακές ανάγκες των επόμενων ετών και θα εξασφαλιστούν τα προβλεπόμενα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις.
Τρίχες, φούσκες και δυο αυγά τουρκίας!!! Η μόνη Λύση είναι:

1.      Μονομερής διαγραφή του ΧΡΈΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
2.    ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!.
3.     Επιτροφή στην δραχμή μας για να αναπτυχθεί η οικονομία μας.Το ότι είμαστε στο ευρώ δεν μας λέει τίποτα! Το έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά το ευρώ για να το εγκαταλείψουμε αψήφιστα, αλλά δεν σημαίνει και τίποτα! Αν είναι να επιλέξουμε “Ευρώ ή Ελλάδα” ‘οπως είπε ο Αρχηγός μας, Ν.Γ2. . Μιχαλολιάκο, σε μια ομιλία του, τότε,μπορούμε χαλάρα να επιστρέψουμε στην ωραία μας δραχμή και να αναπτύξουμε την Ελληνική οικονομία – πρωτογενή παραγωγή + δευτερογενή παραγωγή + με δικούς μας πόρους, φέρνοντας πίσω όσους Έλληνες ξενιτεύτηκαν.
Υ.Γ.: Επειδή πάλι θα αρχίσουμε να μιλάμε για την οικονομία, για μνημόνια, για sreads κλπ να ξεκαθαρίσουμε τι εννοούμε ως παραγωγή και ποια είναι τα στάδια που εμείς πιστεύουμε πως θα πρέπει άμεσα να επικεντρωθούμε ώστε να δημιουργήσουμε την ατμομηχανή που θα μας βγάλει από την τεχνητή κρίση που μας έχει επιβληθεί από ντόπια και ξένα συμφέροντα:
Η πρωτογενής παραγωγή αφορά αγαθά που προέρχονται κατευθείαν από τη φύση (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, δασοπονία, θήρα, μεταλλεία). π.χ. κρέας, ψάρια, κ.λπ.
Η δευτερογενής παραγωγή αφορά αξιοποίηση αγαθών της πρωτογενούς παραγωγής, που χαρακτηρίζονται έτσι ως πρώτες ύλες στη μεταποίηση αυτών σε νέες μορφές αγαθών. Ανάλογα με τα μέσα που χρησιμοποιούνται και τον τρόπο που ακολουθείται για την μεταποίηση των πρώτων υλών, έχουμε τους κλάδους:
Xειροτεχνία (παραγωγή με μόνη τη χειρωνακτική εργασία)
Bιοτεχνία (παραγωγή με χειρωνακτική εργασία βοηθούμενη από μηχανές) και
Bιομηχανία (παραγωγή εξ ολοκλήρου από σύγχρονα μηχανήματα, χαρακτηριζόμενη μαζική παραγωγή, όπου και εφαρμόζονται διαρκώς νέα συστήματα ανάπτυξης.).
Η τριτογενής παραγωγή αναφέρεται σε παρεχόμενες υπηρεσίες – παροχή υπηρεσιών όπως είναι το εμπόριο, η υγεία, η εκπαίδευση, οι μεταφορές, ο τουρισμός, οι τράπεζες, οι επικοινωνίες, οι ασφάλειες, τα ελεύθερα επαγγέλματα κ.λπ., από τις δραστηριότητες των οποίων αυξάνεται η χρησιμότητα των παραγομένων αγαθών της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής.

Το διαβάσαμε από το:  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/10/oxi-kai-to.html#ixzz3GrtfbNhR

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *