ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ PARKING


FRINI

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Πάλι αυτόν τον αρβυλομούρη τον κουτρουμάνη μου δείχνετε. Θηλειά με συρματόπλεγμα στο λαιμό και τράβηγμα στο ψηλό κλαδί με ΡΕΟ στρατιωτικό από τον προφυλακτήρα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο τεμπέλης και κομματικός συνδικαλιστής που κοπίασε ελάχιστα για να βγάλει τα προς το ζειν μας βγαίνει και πονόψυχος!
    Λυπάται αφάνταστα τον εργαζόμενο κομματικό οδηγό του, σκέφτεται και φροντίζει το κρατικό αυτοκίνητο, πληρώνουμε οι κερατάδες εμείς και συγχρόνως μας κατανοεί και μας καταλαβαίνει για το πόσο δύσκολα περνάμε!
    Τώρα, το πώς συμβιβάζονται όλα αυτά τα παραπάνω,μόνο με την ύπαρξη περίσσιας αναίδειας μπορούν να εξηγηθούν ή με την τρικυμία εν κρανίο!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    kala entaxei autos mas efage kurioi tou xupniste re einai i deuteri fora pou to dimosieuete valte tipota kainourio xestikama gia to parking eleos diladi

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ρε Παπαγάννη σύνελθε!!! Ο νόμος το προβλέπει, οπότε το λαμόγιο το εκμεταλεύεται!!! Μήν κανεις ρεπορτάζ για το ρεπορτάζ!!! Εδώ κλεβουν εκατομύρια και σε ενόχλησε ο Κουτρουμάνης!! Δεν λέω Λαμόγια και αυτός εφ'όσον ψηφίζει νομοσχέδια εναντίον τού λαού και υπέρ της βουλευτικής ασυλίας των κλεφταράδων, αλλά προσωπικά ο άνθρωπος δεν έχει εκτεθεί σε σκάνδαλο!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *