ΧΑΜΟΣ στα μπουζούκια! Πασίγνωστος Έλληνας εφοπλιστής έφαγε μπουκάλι στο κεφάλι από την συνοδό του γιατί…(PHOTO)

“Εγώ είμαι low profile” έλεγε και ξαναέλεγε ο νεαρός Κύπριος εφοπλιστής (;) που το τελευταίο διάστημα είχε λουφάξει. Βλέπετε οι έλεγχοι στα πρώτα τραπέζια των ανδρών του ΣΔΟΕ τον υποχρέωσαν να ξεχάσει για λίγο διάστημα το show off που με μεγάλη άνεση απολάμβανε.

Όμως ο λύκος… αλλάζει τρίχωμα. Και μόνο. Και να ταν και λύκος…

Η πρεμιέρα στο καμπαρέ στέφθηκε με επιτυχία. Όμως κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να γράψει αυτά που έγιναν μακριά από τις πίστες και τα προγράμματα .

Και πιο συγκεκριμένα στην παρέα του νεαρού εφοπλιστή που στο τέλος αποχώρησε με την ουρά στα σκέλια, άσπρος από ντροπή.

Τι συνέβη; Όλα κυλούσαν υπέροχα. Ο Μιχαήλ με τη συνοδό του έσκασαν στο μαγαζί στην ώρα τους άλλα λίγη ώρα μετά… μια πλάκα του εφοπλιστή ήταν αρκετή για να ανάψει το φυτίλι.

Ο τυπάκος έβγαλε το κινητό και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε να φωτογραφήσει το μεγάλο μπούστο μιας από τις γκαρσόνες. Της Νατάσσας.

Την κίνηση αντιλήφθηκε η συνοδός του και χωρίς δισταγμό του έκατσε ένα μπουκάλι κρασί στο κεφάλι. Όταν διαπίστωσε ότι αυτό δεν ενόχλησε και πολύ τον εφοπλιστή πήρε μια χούφτα παγάκια και του τα πέταξε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον Μιχαήλ και να γίνει και μανούρα με την πίσω παρέα καθώς κάποιοι δέχτηκαν τα παγάκια στο πρόσωπο.

Ο εφοπλιστής άσπρος από ντροπή σηκώθηκε και έφυγε από τον χώρο… προσφέροντας για ένα ακόμη βράδυ μπόλικη τροφή για σχόλια στους θαμώνες…

nassosblog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *