Αυτά είναι τα πιο “διάσημα” κερατώματα…[photos

Μπορεί να είναι όμορφοι και όμορφες, να λάμπουν και να αποτελούν “δέλεαρ” και “όνειρο” για πολλούς ανά τον κόσμο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι χαίρουν της ίδιας εκτίμησης και από τα…
ταίρια τους! Ο λόγος για διάσημους ανθρώπους, που, μπορεί να κέρδισαν εκατομμύρια μέσω της δουλειάς τους, ωστόσο, έχασαν για τα καλά στην αγάπη!

Τζένιφερ Άνιστον, το προσκλητήριο που μου έπεσε από τα χέρια.

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Τζένιφερ αφού ο γάμος τον Bradjelinaτης θυμίζει κακίες αναμνήσεις όταν το 2005 όταν οι φήμες περί απιστίας στα γυρίσματα της ταινίας «ο κύριος και η κυρία Σμιθ» οργίαζαν. Το ότι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie το αρνήθηκαν , δεν την καθησύχασε . Η ιστορία όμως επαναλαμβάνετε και φαίνεται πως το κέρατο το «τραβά» ο οργανισμός της αφού και ο μουσικός Τζον Μάγιερ της τα «φόρεσε» με θαυμάστριες , καμαριέρες και οποία γυναίκα έβρισκε μπροστά του

Kristen Stewart και Robert Pattinson….. βρικολάκιασαν !

Ούτε ο ίδιος το φανταζόταν ότι η αγαπημένη του γλυκιά Kristen θα τον απατούσε αλλά τελικά τα φαινόμενα απατούν …. Όλος ο κόσμος είδε την Kristen Stewart σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον 41χρονο σκηνοθέτη της ταινίας “Snow Whiteand the Huntsman” Rupert Sanders ….μαζι με μας ….τις φωτογραφίες τις είδε και ο Robert!

Τζένιφερ Λοπεζ ..αχ λατίνα μου!

Να είσαι η σέξι λατίνα Τζένιφερ Λόπεζ , ο πόθος εκατομμυρίων αντρών σ’ όλο τον πλανήτη και να μαθαίνεις πως ο σύντροφος σου Κάσπερ Σμαρτ στα φόρεσε με μια τρανσέξουαλ, μην σου τύχει!

JudeLaw , SiennaMiller… «μου τα φοράς , στα φορώ»

Η ιστορία τους κάπως έτσι έχει. την κεράτωσε με την νταντά , τον κεράτωσε με τον DanielCraigκαι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλυτέρα.

Ashton Kutcher και Demi Moore…. Το δώρο επετείου .

Ένα βράδυ πριν γιορτάσουν την έβδομη επέτειο γάμου τους ,ο Ashton Kutcher της το «φόρεσε» με την 22χρόνη Sara Leal . HDemi Moore απαρηγόρητη, τον χώρισε.

Ethan Hawke και Uma Thurman…. Κάποια να προσέχει τα παιδιά μας.

Κι να που για μια ακόμη φορά πέτρα σκανδάλου είναι η νταντά. Το έμαθε η Uma Thurman και μετά από πέντε χρόνια γάμου τον χώρισε και αυτός; Σιγά μην κλάψει! Παντρεύτηκε την νταντά το 2008!

Maria Shriver και Arnold Schwarzenegger

Στις 9 Μαΐου του 2011, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου. Οκτώ μέρες αργότερα, οSchwarzenegger παραδέχτηκε δημόσια ότι είχε αποκτήσει παιδί με την οικιακή βοηθό του σπιτιού τους, MildredPatricia Baena. Όταν έγινε η ανακοίνωση, το παιδί ήταν ήδη 14 χρονών. Την 1η Ιουλίου του ίδιου χρόνου, η απατημένη σύζυγος κατέθεσε αγωγή διαζυγίου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *