P.I.C.K. ΠΑΤΡΑΣ. ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΙΡΚΟΥΙ ΚΑΡΤ !!!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 3ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ (P.I.C.K.®) που θα φιλοξενήσει η Πάτρα το διήμερο 1 και 2 Οκτωβρίου 2011. Οι διοργανωτές πρωτοπορούν και φέτος, καθώς το κέντρο της Πάτρας δεν θα μετατραπεί σε πίστα μόνο για καρτ, αλλά θα φιλοξενήσει Σιρκουΐ Ποδηλασίας για πρώτη φορά στον πυρήνα του πολεοδομικού ιστού μιας ….
Ελληνικής πόλης.
Το Διεθνές Σιρκουί Καρτ (P.I.C.K.®) αποτελεί ήδη μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και την μοναδική αθλητική διοργάνωση για καρτ στο είδος της στη χώρα μας. Για τους οδηγούς η πίστα παρέχει μελετημένα σημεία για προσπεράσεις, στροφές και ευθείες, τηρώντας και φέτος όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους αγωνιζόμενους και τους θεατές που διψούν για το θέαμα και τους συνεπαίρνει ο ήχος από τις εξατμίσεις των καρτ.
Η αγωνιστική διαδρομή των 920 μέτρων περικλείει τον αστικό πυρήνα της Πάτρας (Πλατεία Γεωργίου – Μαιζώνος – Αγ. Νικολάου – Κορίνθου – Πατρέως). Η χάραξη της διαδρομής εξασφαλίζει στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού πάμπολλα σημεία εξαιρετικής θέασης, και στα Μ.Μ.Ε. (έντυπα και ηλεκτρονικά) την αυθόρμητη και απόλυτα πετυχημένη ειδησεογραφική κάλυψη, όπως αποδείχτηκε τις δύο προηγούμενες χρονιές τέλεσης της διοργάνωσης.

http://patrinaki.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *