Playmate 2010 η Κάτια Δέδε


Η Κάτια Δέδε, ή αλλιώς το νούμερο 4, είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Playmate 2010 που διοργάνωσαν με επιτυχία το περιοδικό Playboy και το STAR CHANNEL. H ξανθιά καλλονή ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι θα κατακτούσε το στέμμα της νικήτριας και τελικά δεν έπεσαν έξω….

Η 22χρονη σπουδάστρια γραφιστικής εργάζεται ήδη ως μοντέλο και λατρεύει το χορό, ενώ όπως είπε η ίδια, όνειρό της είναι να κάνει καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες.

Ωστόσο, άλλες τέσσερις διαγωνιζόμενες των φετινών Playmate κατάφεραν να κατακτήσουν σημαντικούς τίτλους του διαγωνισμού.

Μiss Playboy TV 2010 ανακηρύχτηκε η διαγωνιζόμενη με τον αριθμό 7, Αλεξάνδρα Ιωαννοπούλου.

Τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate 2010 κατέκτησε ο αριθμός 2, ονόματι Ειρήνη Κεμπεζέ.

Η Ανδριαννή Τσάφου με το νούμερο 10 είναι ακόμα μια από τις κοπέλες που ξεχώρισε, αφού στέφθηκε με τον τίτλο Playgirl 2010.

Toν ξεχωριστό τίτλο Superstar 2010 απέσπασε ο αριθμός 1, ή αλλιώς η διαγωνιζόμενη Νατάσσα Λυμπερίδου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος οι περισσότερες από τις 12 υποψήφιες ήταν καστανές και μελαχρινές, σε έναν διαγωνισμό που παραδοσιακά συμμετέχουν –αλλά και κερδίζουν- ξανθιές.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη, που για άλλη μία φορά απέδειξε ότι η παρουσίαση διαγωνισμών και βραβείων της πάει πολύ.

Από τις καλύτερες στιγμές της διοργάνωσης ήταν όταν ο Νίνο, μετά από πολύμηνη απουσία, ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε το νέο του τραγούδι.

www.zougla.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *