Porca Mizeria

Όλα τα λεφτά το ξέσπασμα της Μαρίας Μπεκατώρου, στο τμήμα styling του φτωχού πλην τίμιου Τηλεάστυ. Κοτζάμ Master Chef Junior παρουσίασα σου λέει, δεν υπάρχει μια βιοτεχνία να μου στείλει ένα μπλουζάκι;
Τα έχωσε και στα κορίτσια που δεν την βοηθάνε και γενικότερα έκανε την εκπομπή σε κατάσταση νευρικού κλονισμού. Αυτά είναι. Όταν από τα τηλέ-αλώνια πάς στα τηλέ-σαλόνια και μετά επιστρέφεις και….
πάλι στο Ντεκόρ made in Ikea της φτωχής πλην τίμιας εκπομπής όλα σου μυρίζουν και όλα σου φταίνε.

ΜΑΪΝΤΑΛΙΑΝΟΣ!

Αν ισχύει η είδηση που μου μετέφεραν χτες το βράδυ, ότι στα Backstage του Dancing 3 θα είναι ο Γιώργος Λιανός θα αρχίσω ψυχοθεραπεία. Μα καλά εκεί στον Αντ1 δεν έχετε άλλα ταλαντούχα παιδιά; Πόσες εκπομπές θα δώσετε στον Γιώργο που σε λίγο έτσι όπως πάτε θα παρουσιάσει και το μεταμεσονύχτιο παιχνίδι του Αντ1 εκεί γύρω στις τρεις το χάραμα.

ΤΗΛΕ-ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Με πολυετή θητεία σε μεγάλες παραγωγές στον Αντ1 ο Στέλιος Αντωνιάδης κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόβλεψη στην ιστοσελίδα του Βήματος. «Του χρόνου το Mega δεν θα έχει το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά αλλά θα έχει Ουγγαρέζο και Συνατσάκη.

Δοκιμάζονται τα νέα πρόσωπα και σε τέτοιες επιλογές θα οδηγηθούν τα κανάλια. Η εποχή των τηλεοπτικών ειδώλων πέρασε. Όλα γίνονταν κάποτε για τη μαρκίζα. Όχι πλέον. Είναι κι αυτό δείγμα ανανέωσης. Τέλειωσαν οι επιστροφές…». Είναι τυχαίο που η Συνατσάκη παρουσιάζει το Master Chef2 και ο Ουγγαρέζος το Minute to win it; Με τον Γιώργο να είναι ευτυχισμένος που τα τηλε-σπλάχνα του κάνουν επιτυχία.

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πάντως γενικότερα στην τηλεόραση θα δούμε πολλές ανατροπές. Πολλές από αυτές θα μας αφήσουν και με το στόμα ανοικτό. Δηλαδή σκέψου εκεί που αμέριμνα θα βλέπεις Σκάϊ, που έχει εντρυφήσει στο ντοκιμαντέρ να ξεπεταχτεί ο Πλούταρχος και να σου μιλάει για τα Ω3 λιπαρά του Ψαριού. Αυτόματα θα πάρεις το γαρίφαλο θα το πετάξεις και θα σιγοτραγουδήσεις «Αχ κορίτσι μου..» Δεν μπορώ να το φανταστώ σαν εικόνα τηλεοπτικά πώς να σας το πω.

Θα μου πεις εδώ βλέπεις άλλα και άλλα εκεί θα κολλήσεις;

ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΛΙΩ;

Για τους φανατικούς που μεγάλωσαν με τα καλά παιδικά προγράμματα με έκπληξη διαπίστωσα πως κάθε μεσημέρι η ΕΤ-1 δείχνει Αστυνόμο Σαΐνη!! Από τις καλύτερες παιδικές σειρές που φυσικά πάει άκλαυτη αφού χτες έκανε μόλις 0,7!! Θα μου πεις σιγά μην κάτσουν να την διαφημίσουν και να χάσουν promo οι σταρούμπες δες Μπήλιω Τσουκαλά. Που τι και αν επέστρεψε, στις τεσσεράμισι είχε και αυτή 0,8 και μετά 0,9!! Βέβαια είχε θέμα:

«Από τα μαθηματικά στην λογοτεχνία» αλλά ήμουν πολύ γλαρωμένος για να την παρακολουθήσω συγνώμη κιόλας..

http://briefingnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *