Τα post πολιτών στο Τροκτικό είναι για γέλια … και κλάματα …


Τα ποστ που γλαφυρά σχολιάζουμε είναι τα :
http://troktiko.blogspot.com
http://troktiko.blogspot.com

Μην τα διαβάσετε αν έχετε οικονομικά προβλήματα ….
Αρχίζουμε με το ηρωικό “Εμείς θα πληρώσουμε την ανακαίνιση που κάνατε στο kalhua?” … Καημένος νεαρός μεροκαματιάρης … πωλητής σε κατάστημα με υφάσματα κατάκοπος από το θανατηφόρο 8ωρό του βρίσκεται μετά τη δουλειά με τον κολλητό του. Ο κολλητός είναι και αυτός υπάλληλος αλλά αυτός είναι καλά. Δουλεύει σε προποτζίδικο και τουλάχιστο στο 8ωρό του κάθεται. . .
Κατάκοποι και οι δυο λένε να πιούν έναν καφέ …Όχι έναν καφέ ο καθένας … έναν καφέ και οι δυο … Πάνε στο καφενείο της φτωχογειτονιάς τους, όπου μαθαίνουν ότι τελείωσε ο φραπέ … Απογοητευμένοι λένε να πάνε στο…..
.

Kalua στο Πόρτο Ράφτη … να πάρουν και λίγο αέρα βρε αδερφέ … Το ανακαινισμένο κλίμα του μαγαζιού τους ανεβάζει το κέφι και λένε να βάλουν το χέρι στην τσέπη … “ας πιούμε δυο καφέδες Τάκη” … “έναν ο καθένας” και συμφωνεί ο Λάκης. Σ’ αυτό το κομβικό σημείο εμφανίζεται η σερβιτόρα , μια εξαιρετικής ομορφιάς κοπέλα με υπέροχο κορμί και μπούστο που εξαντλεί το οπτικό σου πεδίο … και εκεί ο Λάκης ψιθυρίζει στον Τάκη “Θα γίνουμε ρόμπα … να πιούμε κάτι άλλο” και οι δύο λοιπόν ανοίγουν τυχαία τον κατάλογο και δείχνουν την παραγγελία τους στην σερβιτόρα … ζητώντας 2 από αυτά. … Επιστρέφει η σερβιτόρα με δύο μαργαρίτες … μετά από 2 ώρες ξεκούρασης και ανανέωσης αποφασίζουν να φύγουν όπου και έρχεται ο λογαριασμός … 26 ΕΥΡΩ … ένα δάκρυ κυλά στο μάγουλο του Τάκη που βγάζει από την τσέπη ένα ιδρωμένο πεντάευρω και κάτι ψιλά … τα μαζεύουν τα 26 ευρώ … πληρώνουν και φεύγουν … Με τις υγείες σας …
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ? ? ? ? ?
Πάτε Πόρτο Ράφτη για Μαργαριτούλες και έχεις και πρόβλημα με τα 26 ευρώ … δηλαδή τι θέλεις με 2-3 ευρώ να κάνεις χαϊλίκια ? ? ? Ελληναρά άεργε τζάμπα μάγκα …. Για να μη σχολιάσω τον δεύτερο τύπο με ανάλογο post στο Τροκτικο που ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για τα 47 ευρώ (3 ποτά) στο bar του HILTON … Ρε τελευταίε επιδειξία … ξέρεις τι είναι το HILTON ??? ποιοί μένουν εκεί και πόσα δίνουν ??? Το άκουσες στην τηλεόραση και ήθελες να πας κι’ εσύ… ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ και την οικονομική κρίση … Αυτοί είναι εταιρία και κάνουν ότι θέλουν, εσύ εν μέσω οικονομικής κρίσης πας για ποτάκια στο Hilton … και γκρινιάζεις κιόλας … ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ….πηγή :

http://blogingr.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *