Η δίκαιη κοινωνία των private jets του Δ. Χριστόφια!


Ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο “απλός άνθρωπος”, ο “ηγέτης που είναι κοντά στο λαό”, “ο Πρόεδρος της ανθρωπιάς” δείχνει την ευαισθησία του σε αυτή την περίοδο οικονομικής κρίσης.
Έχει μισθώσει ιδιωτικό Jet για τις μετακινήσεις του, το οποίο ο Κύπριος φορολογούμενος πληρώνει 6,000 ΕΥΡΩ την ώρα. Το τραγικό είναι δε χρεωνόμαστε τις ώρες της χρήσης του αεροσκάφους, αλλά χρεωνόμαστε συνεχώς, αφού ….

η σύμβαση ανανεώνεται κάθε 50 ώρες και τις πληρώνουμε ΟΛΕΣ!!!!!!!!
Επαναλαμβάνουμε: κάθε ώρα που περνά, την ίδια ώρα που εμείς προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα εν μέσω οικονομικής κρίσης,πληρώνουμε και 6,000 ΕΥΡΩ για το αεροσκάφος του Δημήτρη Χριστόφια.
Την ίδια ώρα που (προσέξετε): στερεί τα αεροπορικά εισητήρια και τα επιδόματα από τους φοιτούντες στο 5ο έτος ειδικότητας στη Σχολή Ευελπίδων, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από τότε που υπάρχει η Κυπριακή Δημοκρατία!!!!!
Δεν έχουμε να κάνουμε απλά με το πιο αντιδημοκρατικό καθεστώς των τελευταίων δεκαετιών. Έχουμε να κάνουμε και με το πιο προκλητικό!
christofias-watch.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    OI "ΤΣΥΠΡΙΟΙ" ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΙΚΑ
    "ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ".
    ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ
    ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΝ….
    ΞΥΠΝΑ ΔΙΓΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Δεν νρέπεστε ρε ζηλιάρηδες να κοροιδεύετε τον μεγάλο θείον Xριστόφιαν και τον Μίμην;

    Ο Ερντογάν ο κουμπαρος του Μεγάλου Μπουχέσα δεν έχει τέτοιο αεροπλάνο. Γιαυτό δεν θέλει να προσγειώνονται Κυμπριακά αεροπλάνα στην Τουρκίαν. Αδικον έχει;

    Tσουκάτο 1,000,000 ευρώ που είναι μωρήηηηηη;
    ΠασοκοKλεεεεεφτεεεεέεεεεεες.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Τον Χριστόφιαν τον έχω εγγεγραμένον κατά ριπάς στα απομνημονεύματά μου και λίγο πιό πίσω…
    Αυτό το παιδί έχει μελλον οσονουπω…

    Αυτός ξέρει να βάζει βεντούζες;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Να σας στείλομεν τον άλλον τον συγκολημένον τον εγκέφαλον να τον κάνετε Πρόεδρον, να τρωει, να χεζει και να μυρίζει τα χερια του, αυτόν που έχει καταπιεί μπανέλα ΟΕΟ τον Μιμην τον Ανδρουλάκην, πούβγαινε σα χαρμόσυνο γεγονός και έλεγεν ότι αυτός αυτοπροσωπως έφτειαξε το μεγαλειώδες πλάνο ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και τον κακό τους τον φλάρον.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *