ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PROFICIENCY ΤΟΥ MICHIGAN ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ

Εντατικά τμήματα προετοιμασίας Michigan Proficiency αποκλειστικά για ενήλικες, με κόστος μόνο 99 € το μήνα (ή 71 € το μήνα για 2 σπουδαστές). 

Νέα τμήματα από 17 έως 30 Οκτωβρίου. Πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα, με δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης (τα τμήματα συμβαδίζουν).Ιδανική επιλογή για τους σπουδαστές που εργάζονται με βάρδιες / κυλιόμενο ωράριο.

Εύκολη πρόσβαση από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

80% έκπτωση για εκμάθηση και δεύτερης γλώσσας (Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά) με δυνατότητα αξιοποίησης εντός 10 ετών.

Ένας ενήλικος που θέλει να προετοιμαστεί για το Proficiency έχει συνήθως πάρει το Lower πριν από πολλά χρόνια, άρα έχει χρόνια να ασχοληθεί με τα Αγγλικά (ασχέτως αν διατηρεί επαφή μέσω της καθημερινότητας). Αυτό σημαίνει ότι, για να έχει επιτυχία η προσπάθειά του, θα πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθεί σε μία εξειδικευμένη σχολή προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες που να διαθέτει ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο με βάση αυτά τα δεδομένα.


Μία από τα πιο γνωστές και καταξιωμένες σχολές Αγγλικών για ενήλικες, με πάνω από 10.000 (δέκα χιλιάδες) επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό της (αποκλειστικά ενήλικες), είναι η Ευρωδιάσταση.

Η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν για το PROFICIENCY του MICHIGAN γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower πρόγραμμα σπουδών της. Το πρόγραμμα σπουδών Proficiency στην Ευρωδιάσταση αποτελεί προϊόν πολυετούς και συνεχούς εξέλιξης, καθώς η ακαδημαϊκή ομάδα της Ευρωδιάστασης αξιοποιεί εποικοδομητικά την εμπειρία και τις παραστάσεις των καθηγητών που διδάσκουν αλλά και των σπουδαστών που παρακολουθούν το πρόγραμμα. 

Παρακολουθώντας μαθήματα για το Proficiency στην Ευρωδιάσταση, ο σπουδαστής κάνει ταυτόχρονα και συνδυαστικά τόσο μία ολοκληρωμένη επανάληψη της βασικής γραμματικής και του συντακτικού της Αγγλικής γλώσσας όσο και την ύλη του Proficiency. Έτσι, ούτε χάνει πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο επανάληψη, ούτε «μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά» με φυσιολογικό επακόλουθο να απογοητευτεί και να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω και της χρήσης εκπαιδευτικού υλικού που είναι ειδικά γραμμένο για το πρόγραμμα και έχει βοηθήσει αποτελεσματικά χιλιάδες σπουδαστές, καθώς βασίζεται στην ειδική μεθοδολογία για ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων (R.A.R.) που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει η Ευρωδιάσταση.

Ειδική εκπαίδευση για την υλοποίηση του προγράμματος έχουν ακολουθήσει και οι διδάσκοντες καθηγητές.

Τα τμήματα Proficiency στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε (π.χ. στην εξεταστική), ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Τέλος, ένα ακόμα ελκυστικό χαρακτηριστικό του προγράμματος που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι ότι, παρά τον εντατικό χαρακτήρα του προγράμματος, η παρακολούθηση περιορίζεται σε δύο φορές την εβδομάδα (για παράδειγμα, Δευτέρα και Τετάρτη ή Τρίτη και Πέμπτη), γεγονός που (σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης των τμημάτων) επιτρέπει ακόμα και σε σπουδαστές με φορτωμένο πρόγραμμα να παρακολουθήσουν χωρίς ουσιώδεις απώλειες μαθημάτων.


Σημειώνεται ότι για τους σπουδαστές που επιθυμούν να ολοκληρώσουν την προετοιμασία σε 8 μόνο μήνες, διατίθεται εναλλακτικά το υπερεντατικό πρόγραμμα POWERPROF με 3 παρακολουθήσεις την εβδομάδα.

Η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, γεγονός που διασφαλίζει την πλήρη εναρμόνιση των προγραμμάτων σπουδών της με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Proficiency που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο: www.eurodiastasi.gr

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5, πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210-3301110 και Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, τηλ.210-38.44.888) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές του νομού Αττικής (π.χ. Περιστέρι, Πατήσια, Κυψέλη, Αμπελόκηπους, Γκύζη, Νέα Λιόσια, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρο, Σεπόλια, Πειραιά, Πετρούπολη, Κουκάκι, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Καισαρανή, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον κλπ).

Οι σπουδαστές που μένουν στα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια (Γέρακα, Μελίσσια, Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά κλπ) μπορούν να απευθυνθούν είτε στην Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής (απέναντι ακριβώς από την πλατεία, ακριβώς στη στάση λεωφορείου Πλατεία Αγίας Παρασκευής) είτε στην Ευρωδιάσταση Χολαργού (3η στάση Χολαργού, κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα και Χολαργός).

Εάν μένετε στα Δυτικά προάστια ή στα προάστια και περίχωρα του Πειραιά (Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ρέντη, Ελευσίνα κλπ) έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό αλλά και στη στάση Εσταυρωμένου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *