Ο εκβιαστής σαν τον φονιά γυρίζει πάντα στον τόπο του εκβιασμού του


Γράφει ο harry tsopanos

Με εκβιαστικα διλληματα εχει μαθει να προχωραει ο διαχειριστης του φοβου μας,ετσι ανεβηκε και στην προεδρια του κομματος του,με τις ταχα δημοκρατικες διαδικασιες της ψηφου που ελαβε.
Και ειναι πολυ δημοκρατης και το απεδειξε με τον τροπο που διαχειριστηκε την χωρα απο την ημερα που ανελαβε την……..
εξουσια.
Μονος του ειχε σχεδιασει οτι εκανε,με την παρεουλα των φιλων του των Μπιρμπιλογερουλανων οπως τους λεει ο κοσμος,ανιδεικευτους εργατες εχουμε τοσους στην χωρα,εκεινος καλυτερους για την κυβερνηση δεν βρηκε?

Με φασιστικο πονο αποφασισε οσα αποφασισε,ο λαος δεν υπηρχε τοσους μηνες…ε…φυσικα τωρα που ειναι να ψηφισουμε ειμαστε κυριαρχοι,τοσους μηνες αποντες.

Και εκει ειναι η χειροτερη εικονα του διαχειριστη μας.

Ενας πληρως αποτυχημενος πρωθυπουργος,
οχι γιατι αδιαφορησε για εξη μηνες,
οχι γιατι μας εβαλε στο ΔΝΤ,
οχι γιατι κατηργησε οτι υπηρχε σαν εννοια κοινωνικου κρατους,
οχι γιατι αντι να κυβερνησει δημοκρατικα αυτος βασιλευσε.

Αλλα γιατι προσπαθει ακομη και μετα απο τετοια αποτυχια αν μας εκβιασει να ψηφισουμε τις κομματικες του επιλογες αλλοιως θα μας …..συρει σε νεες εκλογες,και τοτε….

Θα χρεοκοπησουμε
Θα πεινασουμε,
θα επελθει χαος,
θα σταματησουν να πληρωνονται οι εργαζομενοι,
θα μειωθει το αγοραστικο μας επιπεδο,και πολλα αλλα.

Ενω τωρα που δεν ….ειμαστε χρεοκοπημενοι,που δεν συμβαινει κατα την γνωμη του τιποτα απο τα παραπανω…περναμε καλυτερα.

Ενας αστειος ανθρωπακος που του δοθηκε απο τον λαο η εντολη να κυβερνησει και αυτος την πηρε..την εκανε κουρελοχαρτο και τωρα προσπαθει να την ξαναμαζεψει σε κατι που να θυμιζει αδεια σελιδα που παληα ειχαν γραφτει χιλιαδες υποσχεσεις.

Δεν θυμαμαι στα τοσα χρονια που ζω τετοια νοοτροπια σε πολιτικο.
Απατεωνες ειχαμε.
Κλεφτες ειχαμε.
Ανικανους ειχαμε.
Κουρασμενους επισης ειχαμε.

Αλλα εκβιαστες δεν ειχαμε ποτε.

 http://harrytsopanos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    …….ΘΑΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΡΕ ΞΕΠΑΡΤΛΙΑΣΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΖΩΑ????

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΡΥΔΗ …ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ..
    Ισοκράτης 436-338 π.Χ.
    "Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΟΜΟΛΑ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ???ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ????ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΡΕ ΞΕΠΑΡΤΛΙΑΣΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΖΩΑ????

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟ ΕΧΕΤΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΚΟΥΠΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΣΙ ΕΠΙΛΕΙΟΝΤΕ..

    ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ …

    ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ..

    ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ..

    ΜΗΝ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Σήμερα έχουμε δημοψήφισμα για το μνημόνιο και την επόμενη Κυριακή εκλογές. Δεν το πιάσατε ακόμα ;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΑΠΟΧΗ,ΔΕΝ ΠΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΜΕΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ(ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ)ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΑ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΩ ΝΑ ΨΗΦΗΣΩ

    Reply
  7. Χαρης

    Ειναι μεγαλος δημοκρατης ο Κουβελης,και γιατι να το κρυψομεν αλλωστε,παλαιοτερα σαν δικηγορος εστελνε εξωδικα απολυσεων σε εργαζομενους,απο αυτους τους γελοιους περιμενουν καλυτερες μερες οι Ελληνες.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Χθες το μεσημεράκι βρέθηκα στου Ψυρρή με φίλους μετά από δουλειά και καθίσαμε να πιούμε ένα τσιπουράκι. Περάσαμε το στέκι από τα Ναξιώτικά και φτάσαμε στην Αισχύλου. Ξεκινήσαμε ωραία και καλά και ξάφνου ακούμε φωνές!!!

    Μια κυρία κοντά στα 65 με την κόρη της φώναζαν σε κατάσταση σχεδόν σοκ! Είχε περάσει ένα αλλοδαπός και άρπαξε από τον λαιμό της κυρίας την χρυσή αλυσίδα που φορούσε. Έγιναν κάποιες προσπάθειες από τους περίοικους και έναν φιλότιμο σερβιτόρο του καταστήματος να πιάσουν τον κλέφτη αλλά φευ… Χάθηκε στα δαιδαλώδη στενά της περιοχής.
    Την ίδια ώρα στο μαγαζί μέσα, βρισκόταν ο Φ. Κουβέλης με την κουστωδία του και μετά από λίγο έφτασε και ο Παργιανός. Δεν άργησαν να εμφανιστούν και οι δημοσιογράφοι με την κάμερα επ’ ώμου.. Για το καθιερωμένο τραπέζι πριν από τις εκλογές.

    Φυσικά δεν τόλμησαν να καθίσουν έξω γιατί θα άκουγαν τα σχόλια της ζωής τους. Οι κύριοι δημοκράτες όλοι τους κρύβονται και καταχωνιάζονται. Δεν ξέρω αν σήμερα θα δείξουν πλάνα τα κανάλια από το φαγοπότι, σίγουρα όμως, δεν θα δείξουν πλάνα από εμάς όλους που καθόμασταν έξω και τους βρίζαμε στα ίσια. Δεν υπερβάλω! Υπήρχαν μικροί αλλά και μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία που τους τα έσουραν κανονικά και απρεπώς!

    Κάποια στιγμή ήρθαν και τα παιδιά της αμέσου δράσης και πιάσαμε την κουβέντα. Και αυτοί ήταν απογοητευμένοι, ληστείες, κλοπές και κάθε λογής εγκλήματα γίνονται στην Αθήνα και δεν ξέρουν που να πρωτοπάνε. Τους παροτρύναμε να δείξουν την Κυριακή στις εκλογές την αγανάκτησή τους στους πολιτικούς. Συμφώνησαν με ένα βουβό νεύμα κουνώντας το κεφάλι και έφυγαν σε άλλο περιστατικό.

    Τον λογαριασμό αποφασίσαμε να μην τον στείλουμε μέσα για να τον πληρώσουν, οι βουλευτάδες. Θελήσαμε να κρατήσουμε μια όσο γινόταν αξιοπρεπή στάση. Ίσως κάναμε τελικά λάθος.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *