Οι «Αποκαλύψεις» κάνουν… restart

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Στο περιθώριο των ραγδαίων εξελίξεων που σημειώνονται στον πάντα ανταγωνιστικό χώρο των ΜΜΕ, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και οι συνεργάτες του στις «Αποκαλύψεις», αποφάσισαν να κάνουν ένα θεμελιώδες…
restart, προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στη συγκυρία της στιγμής.

Έτσι, οι «Αποκαλύψεις» θα κυκλοφορούν πλέον κάθε Κυριακή, με ανανεωμένο προφίλ, περισσότερες σελίδες, ειδικά ένθετα και προσφορές, ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις ενός διευρυμένου κοινού. Μάλιστα, η εφημερίδα θα δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να αγοράζει την απλή έκδοση (1,5 ευρώ) ή την έκδοση με τις προσφορές (3 ευρώ).

Πέρα από τις «νέες Αποκαλύψεις», την ερχόμενη εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα «Δημοκρατία», το τολμηρό βήμα του Γιάννη Φιλιππάκη, δια χειρός του πολύπειρου Χρήστου Μουλίνου. Μεταξύ των κορυφαίων στελεχών της «Δημοκρατίας» είναι οι Ανδρέας Καψαμπέλης (επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ), Νίκος Ελευθερόγλου (ρεπορτάζ ΝΔ) και Μ. Ζαφειριάδου (ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ). Ο χώρος στον οποίο θα κινηθεί ιδεολογικά η «Δημοκρατία», θα είναι η ευρύτερη δεξαμενή της Κεντροδεξιάς.

statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. ΝΙΚΟΣ

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-ΝΕΑ-ΜΕΓΚΑ Κ.Λ)ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝΕ.ΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Τ'ΑΚΟΥΤΕ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *