Τὸ σφράγισμα μὲ τὸ RFID τσὶπ σὲ πλήρη ἐφαρμογὴ (Videos)

Ὅλο καὶ συχνοτερα γίνεται λόγος στὰ ΜΜΕ γιὰ τὸ λεγόμενο σφράγισμα, τὴν τοποθέτηση δηλαδὴ chip κάτω ἀπὸ τὸ δέρμα ὥστε νὰ εἶναι συνεχῶς ὑπὸ τὴν κατοχὴ τοῦ ἀτόμου καὶ νὰ μὴν ὑπάρχει κίνδυνος ἀπώλειάς του.Μέσα σὲ αὐτὸ θὰ εἶναι ἀποθηκευμένες πληροφορίες παντὸς εἴδους ὅπως τὸ…..
ἰατρικὸ ἱστορικὸ ἐνῶ δὲν ἀποκλείεται νὰ εἶναι ἐνσωματομένη ἡ πιστωτικὴ κάρτα, ἡ ἄδεια ὁδήγησης κτλ.

Πολλοὶ ἴσως θεωροῦν τὴν ἐμφύτευση ὡς ἕνα ἀπίθανο σενάριο συνομωσιολογιας ποὺ ἀνήκει στὴ σφαίρα τῆς φαντασίας. Ἀπὸ τὴν ἄλλη ὅμως δὲν μποροῦμε νὰ ἀμφισβητήσουμε τὸ γεγονὸς ὅτι ἐπερχόμενη Κάρτα τοῦ Πολίτη ἀποτέλει τὸν προπομπὸ τοῦ chip ποὺ ἡ καθιέρωσή του θὰ σημάνει καὶ τὸ τέλος τῆς ἐλευθερίας τοῦ ἀνθρώπου. Γιὰ νὰ διαφωτιστεῖτε περισσότερο δεῖτε τὰ τρία βίντεο ποὺ ἀκολουθοῦν.

Ἀνοῖξτε τὴν ἀνάρτηση γιὰ νὰ δεῖτε καὶ τὰ βίντεο….

http://orthodoxia-ellhnismos.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ….Ο ΘΕΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ….ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ….ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΠΛΑΝΟ….ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΙΣΟΥΝΕ ΣΩΣΤΑ….ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

    Reply
  3. panais

    Ας Δοξάζουμε τον Τριαδικό Θεό που μας τα αποκάλυψε 2000 χρόνια πρίν…και ας επανέλθουμε με ταπείνωση και δάκρυα στην μάνα μας την Εκκλησία…

    Reply
  4. panais

    Τελικά Μεγάλος Προφήτης και Απόστολος ο αγαπημένος μαθητής του Χριστού Ιωάννης…αν έχουμε λίγο φιλότιμο και διαβάσουμε την Αποκάλυψη και το κατα Ιωάννη Ευαγγέλιο θα μας πληροφορήσει αρκετά η Χάρης Του Θεού!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ. "ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ" ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΚΟΛΑΣΗ. ΟΧΙ!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!! +++

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Τελικά ο μόνος άνθρωπος που φαίνεται στον ορίζοντα ικανός για να ξεσηκώσει και να εμπνεύσει τους Έλληνες σε μια οργανωμένη αντίσταση είναι ο Μίκης Θεωδοράκης. Δείτε όλοι το παραπάνω βίντεο.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΤΙΜΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ??

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *