Το “ΖΕRONEWS” αποκαλύπτει τα προεκλογικά ψεύδη του πρωθυπουργού και του υπ. Οικονομικών: Απάτη οι κυβερνητικές εξαγγελίες για μείωση του ΦΠΑ στο 12% και κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης!

* Τι προβλέπουν οι κρυφές συμφωνίες της κυβέρνησης με την τρόικα για τους συντελεστές ΦΠΑ και το «χαράτσι» 1%-4% στα εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ…..

Οργανωμένο σχέδιο προεκλογικής εξαπάτησης των Ελλήνων ψηφοφόρων έθεσαν σε εφαρμογή ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς και ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας. Οι δύο βασικοί «συνεργάτες» των Γερμανών και των λοιπών δανειστών, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να ξεγελάσουν τους πολίτες λίγο πριν τις κρίσιμες Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου, ώστε να διασώσουν τα κυβερνητικά κόμματα από την επικείμενη εκλογική συντριβή, επιδόθηκαν σε εξαγγελίες για σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις τα επόμενα χρόνια, αν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλα αυτά που υποσχέθηκαν δεν πρόκειται να υλοποιηθούν καθώς τα Μνημόνια που έχουν υπογράψει με την τρόικα προβλέπουν τα ακριβώς αντίθετα, δηλαδή την αύξηση υφιστάμενων φορολογικών επιβαρύνσεων και τη διατήρηση ορισμένων άλλων επαχθών «μνημονιακών» φόρων για πολλά ακόμη έτη!

Ο κ. Σαμαράς, σε μια πρωτοφανή απόπειρα εμπαιγμού των Ελλήνων πολιτών, έφθασε στο σημείο να υποσχεθεί την Τρίτη 20 Μαΐου ότι τα επόμενα χρόνια θα ………………………ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *