seo τεχνικές για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε κάποιες seo τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας.

Εάν δεν έχετε SEO αυτό σημαίνει οτι δεν θα έχετε κίνηση από τις μηχανές αναζήτησης. Εάν δεν ακολουθήσετε seo τεχνικές αυτό σημαίνει οτι οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να κατηγοριοποιήσουν την ιστοσελίδα σας και να κάνουν rank το site σας για keywords σχετικές με την επιχείρησή σας. …

Τόσο οι on-site seo τεχνικές όσο και οι off-site seo τεχνικές είναι και οι δυο απαραίτητες. Δεν μπορείτε να πετύχετε καλά αποτελέσματα χωρίς ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Ξεκινήστε να εφαρμόζετε seo τεχνικές τώρα αμέσως. όσο περισσότερο καθυστερείτε να ξεκινήστε, τόσο περισσότερο θα βρίσκεστε πίσω από τους ανταγωνιστές σας, και τόσο δυσκολότερο θα είναι να καταφέρετε rank υψηλότερο από αυτούς.

Γνωρίστε τον ανταγωνισμό σας. Πρέπει να βρειτε ποιά sites καταφέρουν υψηλό ranking στην πρώτη σελίδα για τις λέξεις που θέλετε να πετύχετε και εσείς υψηλό rank, και να βρειτε τις seo τεχνικές που χρησιμοποίησαν, τόσο στις on-site seo τεχνικές όσο και στις off-site seo τεχνικές, ώστε να βρεθούν εκεί ψηλά.

Δεν υπάρχει περίπτωση δυο ιστοσελίδες να είναι ίδιες. Κάθε seo στρατηγική που δούλεψε για το site κάποιου δεν είναι σίγουρο οτι θα δουλέψει και για το site κάποιου άλλου, επειδή αυτή η διαδικασία εξαρτάται από πολλές επιμέρους παραμέτρους.

To SEO δεν είναι απαραίτητα ακριβό. Μπορείτε να καταφέρετε σπουδαία αποτελέσματα με μικρό προϋπολογισμό εάν αφιερώσετε χρόνο στη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου και στο χτίσιμο καλών online relationships.

Τα αποτελέσματα SEO δεν είναι στιγμιαία. Τα αποτελέσματα της δουλειάς πάνω στο SEO μπορεί να καθυστερήσουν αρκετά. Οι μηχανές αναζήτησης μπορεί να αργήσουν πολλές μέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες μέχρι να εκτιμήσουν τη δουλειά σας.

Όσο νεώτερο είναι το website σας, τόσο πιο υπομονετικός πρέπει να είστε. Απαιτείται πολύς χρόνος για να χτίσετε κύρος και αξιοπιστία, και μέχρι να τα καταφέρετε και τα δυο, θα αναγκάζεστε να βλέπετε στην πρώτη θέση τα παλαιότερα, εδραιωμένα sites.

Ποτέ να μη θεωρείτε οτι έχει ολοκληρωθεί η προώθηση της ιστοσελίδας σας. Εάν θέλετε η ιστοσελίδα σας να συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά, θα πρέπει να συνεχίζετε να προωθείτε την ιστοσελίδα σας, να εφαρμόζετε seo τεχνικές και να προσπαθείτε να προσελκύσετε νέους επισκέπτες.

Πρέπει να προσαρμόζετε τις seo τεχνικές σας πάνω στις αλλαγές των αλγορίθμων. Για να πετύχετε τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης θα πρέπει να προσαρμόζετε τη seo στρατηγική σας καθώς αλλάζουν οι αλγόριθμοι.

Δεν χρειάζεται να κάνετε submit your website to search engines. Πλέον ενημερώνονται κατάλληλα όταν δημιουργηθεί ένα καινούργιο website, ή ένα page σε ένα website.

Να ενημερώνεστε απευθείας από τη google. Μέσα από τα Webmaster Guidelines και τα Webmaster Help Videos.

Να μη διακινδυνεύετε να σας επιβάλει ποινή η google. Εφόσον η google έχει τη μερίδα του λέοντος στην αγορά, μια ποινή από τη google θα σας στερήσει ένα σημαντικό ποσοστό επισκεπτών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είστε υπεύθυνοι για ολόκληρη τη seo δουλειά και για όλες τις seo τεχνικές που εφαρμόζετε στην ιστοσελίδα σας. Οι μηχανές αναζήτησης δεν θα διαγράψουν την ποινή εάν τους πείτε οτι δεν το κάνατε εσείς. Επομένως πρέπει να ενημερώνεστε για κάθε seo ενέργεια που σχετίζεται με την ιστοσελίδα σας

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζαμε seo τεχνικές για να τις χρησιμοποιήσετε στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην προώθηση της ιστοσελίδας σας

Πηγή: http://www.infopolis.gr/seo-texnikes/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *