Συνεργάτης του Καμίνη ο καθηγητής της Παντείου που έδωσε θέμα με τον Ιησού να κάνει sex με λαϊκή τραγουδίστρια!


Πες μου τους φίλους (και συνεργάτες σου) να σου πω ποιος είσαι. Ο Δημήτρης Χριστόπουλος, καθηγητής στο Πάντειο και πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, συνεργάζεται -όπως μας λέει το ΒΗΜΑ- με τον Γιώργο Καμίνη για την διεδίκηση της δημαρχίας της Αθήνας. Ποιος είναι ο άνθρωπος; Είναι ο …..
επίκουρος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Χριστόπουλος, που επέβαλε ως εξεταστέο θέμα στους φοιτητές του Παντείου «τον Ιησού σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια». Το θέμα δόθηκε στους φοιτητές το Φεβρουάριο από τον γνωστό για τις αιρετικές του απόψεις καθηγητή, στο πλαίσιο του μαθήματος «Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία».

ΤΟ ΒΗΜΑ 26-9-2010
Καμίνης μόνος ψάχνει…
Αν και στηρίζεται από τρία κόμματα, αναζητεί πρόσωπα για το ψηφοδέλτιό του και περιμένει στήριξη από το ΠαΣοΚ

Στους φίλους (πολιτικούς και προσωπικούς) οι οποίοι βοηθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον κ. Καμίνη συγκαταλέγονται οι κκ. Δ. Χριστόπουλος καθηγητής στο Πάντειο και πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Κ. Παπαϊωάννου πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, Χ. Σιμόπουλος ειδικός επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη, Ι. Μπούτσελης υπεύθυνος για τα θέματα Τύπου και οι δημοσιογράφοι κκ. Τ. Καμπύλης , Αλ. Οικονόμου και Κ. Κάρης . Από το ΠαΣοΚ την υποστήριξη της υποψηφιότητας έχουν αναλάβει οι κυρίες Μαρία Καρακλιούμη και Μαρία Τοπάλη και ο κ. Π. Σφηκάκης , ενώ από τη Δημοκρατική Αριστερά οι κκ. Θ. Μαργαρίτης και Στ. Λιβαδάς. Από τους Οικολόγους, στην ομάδα υποστήριξης συμμετέχουν η κυρία Μελίτα Γκουρτσογιάννη και οι κκ. Τ. Κρομμύδας και Κ. Κατώπης.

Ο ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΘΕΜΑ

ESPRESSO, 22-5-2009

Καθηγητής έδωσε θέμα με τον Ιησού να κάνει sex
Ο κ. Χριστόπουλος με τον Αλέκο Αλαβάνο

Ο Ιησούς σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης και ηδονής με μια λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια είναι το θέμα που απεικονίζει πίνακας του εικαστικού καλλιτέχνη John Φιστίκη. Ομως… Ανύπαρκτος ο πίνακας που θα σόκαρε τουλάχιστον κάθε χριστιανό, φανταστικό πρόσωπο ο εικαστικός καλλιτέχνης, που δεν θα είχε ούτε ιερό ούτε όσιο, αλλά υπαρκτό το πρόσωπο που εμπνεύστηκε τη ζωγραφική σύνθεση.

Πρόκειται για τον επίκουρο καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρη Χριστόπουλο, που επέβαλε ως εξεταστέο θέμα στους φοιτητές του Παντείου «τον Ιησού σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια». Το θέμα δόθηκε στους φοιτητές το Φεβρουάριο από τον γνωστό για τις αιρετικές του απόψεις καθηγητή, στο πλαίσιο του μαθήματος «Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία». Η πλειονότητα των φοιτητών αιφνιδιάστηκε από το θέμα, αλλά έπρεπε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις και τις φαντασιώσεις ίσως του καθηγητή.

Διαβάζοντας τα τρία θέματα που τους έδωσε προς εξέταση ο καθηγητής, διαπίστωσαν ότι και το τρίτο είχε να κάνει και πάλι με τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, αφού αφορούσε το βιβλίο του Αυστριακού σκιτσογράφου Γκέρχαρντ Χάντερερ στο οποίο μεταξύ άλλων ο Ιησούς εμφανίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο σαραντάχρονος καθηγητής (του Παντείου) ζητούσε από τους εξεταζόμενους φοιτητές να σχολιάσουν στη συνέχεια τις διάφορες παραμέτρους που έθετε.

Φοιτητές που μίλησαν στην «Espresso» δήλωσαν: «Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Είναι όμως η πρώτη φορά που στο στόχαστρο μπαίνει η Ορθόδοξη Εκκλησία. Συχνά και μέσω γραπτών εξετάσεων μας επιβάλλονται απόψεις που αποτελούν προπαγάνδα συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων και πολιτικών κομμάτων.

Στο Πάντειο, στο τμήμα ΠΕΚΙ (Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας), ακούγονται συχνά προκλητικές απόψεις που δ [Ο επίκουρος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Χριστόπουλος με τον Αλέκο Αλαβάνο.] δεν τιμούν την Ελλάδα και την Ιστορία της. Στο τμήμα αυτό, από άλλον καθηγητή έχουμε ακούσει πολλές φορές την εξής άποψη και σας μεταφέρω ακριβώς τη φράση του: “Η αντίληψη που θα έπρεπε να επανεξεταστεί είναι η άποψη που θεωρεί την Ορθοδοξία ως πρόμαχο του εθνικισμού”». Και οι φοιτητές μάς υπενθυμίζουν: «Στο ίδιο τμήμα είναι και ο καθηγητής Αλέξης Ηρακλείδης, που έχει δηλώσει: “H Eλλάδα πρέπει να αναγνωρίσει την ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας, να αποζημιώσει τις δημευμένες περιουσίες των εκδιωχθέντων κατοίκων της”».

Συγκεκριμένα, το γραπτό θέμα που δόθηκε στους φοιτητές για γραπτές εξετάσεις στο μάθημα «Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία» ανέφερε τα εξής:

«1ο ΘΕΜΑ: Ενα έργο του εικαστικού καλλιτέχνη φίλου σας John Φιστίκη αποκαθηλώνεται από την έκθεση σε μια μικρή ελληνική πόλη διότι ο δήμαρχος της πόλης αυτής θεωρεί ότι το έργο αυτό “θίγει τα ιερά και τα όσια του λαού του”. Ο πίνακας αυτός αναπαριστά τον Ιησού σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης και ηδονής με μια λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια.

Ο φίλος σας, ανερχόμενος ζωγράφος -πλην όμως ακόμη πτωχός και άρα μη δυνάμενος να προσλάβει κάποιο γνωστό ποινικολόγο- έμαθε ότι φέτος παρακολουθήσατε στο Πάντειο το μάθημα “Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία” και ζητά να πάτε στη δίκη του ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο John διώκεται, ανάμεσα στα άλλα, για παραβίαση του άρθρου 198 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο προβλέπει… πως με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο τον Θεό, και του επόμενου άρθρου 199 που προβλέπει πως “όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση δύο ετών”. Ο John, όπως κάθε άνθρωπος, φοβάται να περάσει δύο χρόνια φυλακή.

Α. Αποφασίζετε ότι θα πάτε και ετοιμάζετε, την προηγούμενη της δικάσιμου, αυτά που πρόκειται να πείτε περιορίζοντάς τα στις 700-800 λέξεις το μέγιστο, καθώς ξέρετε ότι δεν θα σας δοθεί παραπάνω χρόνος.

Β. Αποφασίζετε ότι δεν θα πάτε επειδή δεν συμφωνείτε να υπερασπίσετε τον φίλο σας και του εξηγείται τους λόγους πάλι σε 700-800 λέξεις το μέγιστο.

Να αναπτύξετε ή το Α ή το Β».

Αλλά και στο τρίτο θέμα, την ίδια μέρα, γινόταν αναφορά σ’ ένα κόμικς που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων αφού παρουσίαζε τον Ιησού Χριστό και ως χρήστη ναρκωτικών. Ο καθηγητής Δημήτρης Χριστόπουλος έθετε τους κάτωθι προβληματισμούς προς τους φοιτητές:

«3ο ΘΕΜΑ: Το βιβλίο “Η ζωή του Ιησού” του Αυστριακού Χάντερερ.

Α. Κατάσχεται σύμφωνα με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, διότι παρουσιάζει τον Χριστό να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Β. Στη συνέχεια το Εφετείο αθωώνει τον συγγραφέα και τον εκδότη του βιβλίου επαναφέροντάς το στην κυκλοφορία.

Γ. Μετά την αθωωτική απόφαση ο εκδότης, για να διαφημίσει το έργο του, στήνει γιγαντοαφίσες έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, στις οποίες παρουσιάζεται ο Ιησούς στις επίμαχες σκηνές.
adiavroxoi.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    Kαι μετα αναρωτιεστε γιατι τα ελληνικα πανεπιστημια ειναι αναμεσα στα τελευταια διεθνως.Οταν τετοια οντα καθυστερημενα πνευματικα η μαλλον θαλεγα καλυτερα τσιρακια αυτων που προσπαθουν να διαλυσουν τη χωρα, διδασκουν τετοιες μπουρδολογιες ποιος θα παρει στα σοβαρα αυτα τα πανεπιστημια.ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕς ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.ΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΠΕΧΩ
    ΓΙΑΤΙ ΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ
    ΘΑ ΖΗΣΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ….ΨΙΝΑΚΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΜΙΧΑ …..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ????ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?????????????????ΠΟΥ????????????

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Τι να ψηφίσουμε την δεύτερη Κυριακή;
    Ο Προβόπουλος προαναγγέλλει νέα σκληρά μέτρα το ίδιο και η Τρόϊκα. Δεν αποδώσανε λέει τα μέχρι τώρα μέτρα. (Άρα ήταν λάθος). Θεωρήσανε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου θετικά για το ΠΑΣΟΚ και λένε ότι αφού δεν έχουν αντίρρηση οι Έλληνες και ξαναψηφίζουν του υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ τους αρέσουν τα μέτρα, έτσι πάρτε και άλλα πολύ χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω την ψυχολογία των Ελλήνων. Από την στιγμή που ο ίδιος ο κ Παπανδρέου έδωσε χρώμα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο στις εκλογές κάθε ψήφος στους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος υπέρ του Μνημονίου και υπέρ της λήψης νέων σκληρότερων μέτρων.
    Θα μου πει κανείς ναι αλλά ο Κακλαμάνης είναι αντιπαθής (ή ο Ψωμιάδης). Ναι συμφωνώ αλλά οι δήμαρχοι θα είναι καλοί ή κακοί για τον δήμο τους μόνο ενώ σε αυτές τις εκλογές παίζεται το μέλλον της χώρας, των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να καταψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ παντού. Μαύρο λοιπόν στους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    12:49 μ.μ. Είσαι ένα ζώο όρθιο….
    ..μάθε μαλάκα αμόρφωτε να ξεχωρίζεις τη θρησκεία από την εκκλησία και την ιεραρχία της εκκλησίας…μάθε μαλάκα να ξεχωρίζεις τα πνευματικά από τα εγκόσμια….

    …είσαι εμφανώς πασοκόσκυλο, τρισάθλιε…. Και μπροστά στο κόμμα σου και τη βόλεψή σου δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μαλάκες σαν και σένα πληρώνουμε σήμερα, που μια ζωή κούναγαν σημαιάκια και έκαναν θελήματα στα λαμόγια…

    Reply
  5. partisan

    ΨΗΦΙΖΩ ΨΙΝΑΚΗ ΔΙΟΤΙ :

    ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΛΕΒΕΝΤΗ.
    ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΛΕΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ TRENDY!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΑ 12:49, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ?? ΤΡΑΒΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙΣ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ…ΕΧΕΙΣ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΖΩΟΝ….

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Κομματόσκυλα όλου του κόσμου ενωθείτε κι ας μην έχετε να φάτε βρε ουστ.Παρακάλάτε να γίνωνται εκλογές να σας
    δώσουν κανένα 20ρικο να κολάτε αφίσες και να φωνάζετε
    υπερ των εκόστοτε υποψηφίων νομίζοντας ότι έχετε λύσει το υπαρξιακό σας. Που είστε εσείς που γράφατε για Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ να μας πείτε ποιος άφησε μεγαλύτερη φτώχια πίσω του; ξανά ουστ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Σ’ αυτήν τη ζωή τίποτε δεν είναι σίγουρο, εκτός από το θάνατο και τους φόρους,πάρτε το χαμπάρι μας δουλέυουν ολοι στις κάλπες τους απέχοντες τους θεωρούν δικούς τους

    Reply
  9. Romanos

    !2:49

    Η εκκλησία δεν είναι η διοίκησή της είμαστε όλοι… είναι συνέχεια της Εκκλησίας του Δήμου, θα τόξερες άν έπινες λιγότερα φραπόγαλα μπροστα στην τηλεόραση, αλλά κι αν ήταν, πάλι δεν δίνει δικαίωμα στους σκουπιδόλακους να υβρίζουν το Δημιουργό του παντός!!!

    Μάυρο σε όλους τους υποψηφίους του ΚΚΚΑΣΟΡ (που θέλει να λέγεται ΠΑΣΟΚ)

    Θάνατος στο Μνημόνιο και τον "Καλλικράτη"

    Reply
  10. Ανώνυμος

    καλα εκανε ουστ με τις κολοθρησκειες
    η κολοεκκλησια που ειναι αυτον το καιρο να βοηθησει την χωρα ρε????????μονο ψελνουν στα μαγαζια τους και τα παιρνουν απο τους γερους
    ουστ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    1ον Αυτός με τον ανασχηματισμό μας ζάλισε.Όπου μπλόγκ αυτός εκεί.
    2ον Τα κομματόσκυλα να πάρουν την ντουντούκα και δρόμο.Καλά κάνουν και σα έχουν παραπεταμένους μετά.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΞΕΧΑΣΕΣ!….
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, (ΨΗΦΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ)

    Reply
  13. Ανώνυμος

    11:53 π.μ. Ενώ το ΠΑΣΟΚ δεν το διπλασίαζε όλα τα χρόνια που κυβέρνησε, ε;;
    Υπάρχει και η επιλογή να μην ψηφίσουμε κανέναν από τους δύο. Μαύρο ρίχνοντας λευκό. Τέλος στις συμμορίες.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    11:53 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά νέο έκτακτο ανασχηματισμό. Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού αναφέρει ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζοντας την άοκνη και άδολη προσφορά των παρακάτω προσώπων , στην προώθηση του κυβερνητικού έργου, τους τοποθετεί στην κυβέρνηση ως εξής:

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ:

    1. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
    2. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ. 3. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ.

    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ:
    1. ΤΡΕΜΗ ΟΛΓΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
    2. ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ
    3. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΟΙ:

    1. ΤΣΙΜΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    2. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    3. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.

    ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΟΙ:

    1. ΚΑΨΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    2. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    3. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    4. ΚΩΝΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.
    5. ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ.

    Επίσης γίνεται γνωστό , ότι όσοι δεν περιλαμβάνονται στο νέο υπουργικό σχήμα ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα εκτιμήσει το έργο των υπόλοιπων παρατρεχάμενων στα κανάλια στον επόμενο ανασχηματισμό. Καλή επιτυχία στα νέα μέλη της κυβέρνησης.

    1453 H AΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    1922 Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    1981 Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ, ΑΦΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΚΠΤΩΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΕΝΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞΟΝ ΣΥΝΕΤΕΘΕΙ.

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *