Shalom, νεοκύπριε. Και Happy Hanukkah

Χάρη στην οικονομική ψευτοευμάρεια και την σύγχρονου τύπου επιτυχία, δηλ. την αποθέωση του πλούτου, τα τελευταία χρόνια οι νεοκύπριοι, έχοντας την αμέριστη παρότρυνση και μεθόδευση της πολιτικής ολιγαρχίας, της πλουτοκρατικής τάξης, των τραπεζών και του ξεπουλημένου Κράτους, πουλάνε τη Γη τους, στ΄ όνομα της οικοδομικής ανάπτυξης, δηλαδή του……
ξεπουλήματος της Πατρώας Γης!

Ένα μεγάλο μέρος των ξένων που αγοράζουν τη Γη μας είναι και οι καλούμενοι Ρώσοι που δεν είναι όμως Ρώσοι αλλά Εβραίοι (Χαζάροι).

Η ίδρυση και η οργάνωση της νέας συναγωγής ( http://www.jewishcyprus.com/templates), και του νέου σχολείου αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Επίσης μία δήθεν «Ρώσικη» εφημερίδα που κυκλοφορεί στην Κύπρο και η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, όλη την κυπριακή ειδησεογραφία την αναδημοσιεύει αποκλειστικά από τις φιλοτουρκικές, ελληνόφωνες εφημερίδες Χαραυγή και Πολίτη, έχει ως αρχισυντάκτη της άτομο με επίθετο καθαρά Χαζαροεβραϊκό. Η θέση αυτή του αρχισυντάκτη, αναμφίβολα, είναι καθοριστική για την πληροφόρηση, δηλαδή παραπληροφόρηση του Ρώσικου και του «Ρώσικου» στοιχείου στο νησί μας.

Από τα παλιά χρόνια οι Εβραίοι έβαλαν στόχο να εποικήσουν το Νησί μας (για την ιστορική παράθεση των γεγονότων θα επανέλθουμε). Κατά τα τελευταία χρόνια αποθρασύνθηκαν τελείως και βέβαια με την άδεια των τοπικών αρχών εύχονται στους ομοεθνής τους για την μεγαλύτερη γιορτή τους. Οι κατωτέρω φωτογραφία είναι ο αδιάψευστος μάρτυράς μας.

Άκουσέ το καλά Νεοκύπριε: αν τα πράγματα συνεχιστούν με αυτόν τον ρυθμό, ένα είναι σίγουρο. Εκτός από τα τζαμιά και τους μουλάδες που θα μας επιβάλλει με μεγάλη προθυμία, επικαλούμενη τις Ευρωπαϊκές οδηγίες, αυτή η ξενόδουλη Κυβέρνηση, στο μέλλον οι πόλεις μας θα κατακλυσθούν από τις ούτω καλούμενες πολυπολιτισμικές ( δηλαδή πολυφυλετικές) ομάδες και ο τόπος μας θα κατοικηθεί από Τούρκους, Άραβες, ανατολίτικες φυλές και άλλους μόγγολους, Εγγλέζους και Εβραίους. Συνειδητοποίησέ το επιτέλους. Το μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό για τα παιδιά σου! Σταμάτα να πουλάς τη γη σου στους ξένους και στους…Developers!

Shalom, νεοκύπριε. Happy Hnukkah. Και συνέχισε να κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου….

http://antistasi.org/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Α ΡΕ ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ.ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ.ΑΛΛΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

    Reply
  2. panais

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΎΠΡΙΟΙ ΕΝ ΝΑ ΧΑΘΟΎΝ ΟΝΤΑΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΛΕΙΨΗ…ΓΙΑΤΊ ΣΣΙΕΠΗ (ΣΚΈΠΗ)ΤΗΝ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗ (ΥΨΗ)Ο ΘΕΌς ΜΟΥ….ΆΝΤΕ τσογλάνια ηττοπαθείς πρωϊ πρωϊ,εδώ έχουμε εκατομυρία ελληνοκύριους στον κόσμο όλο και εσείς κλαίτε την μοίρα σας σαν τις αδελφές Μαγγίρα…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *