SILVER ALERT! ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ οι γραφικοί Πιερείς πολιτικάντες του τίποτα και της ρεκλάμας…

Τον τελευταίο καιρό και ενόψει προεκλογικής περιόδου, έχουν γεμίσει τα site και οι εφημερίδες του νομού μας από ρεπορτάζ και φωτογραφίες από…
επίδοξους πολιτικούς ή από τους ήδη πολιτικά χρησμένους, όπου αναφέρονται στις συζητήσεις που κάνουν στα καφέ της πόλης σχετικά με την επικαιρότητα , τις επισκέψεις τους σε φορείς ,χωριά και καφενεία και το ανείπωτο ενδιαφέρον που δείχνουν για τα προβλήματα του τόπου και των πολιτών!!!!!
Μέχρι σήμερα όμως δεν…..
έχω ακούσει να τοποθετείται επί της ουσίας καμία από αυτές τις πολιτικές φούσκες για τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου και φέρνουν καθημερινά τον πολίτη στα όρια της εξαθλίωσης ενώ θέτουν παράλληλα επιτακτικά ζητήματα βιοπορισμού και επιβίωσης .
Που είναι λοιπόν η «απαστράπτουσα» και πολυφωτογραφημένη περιφερειάρχης μας Σοφία Μαυρίδου να τοποθετηθεί επί της ουσίας και να πάρει ξεκάθαρη πολιτική θέση για το που βαδίζει η χώρα μας ; Γιατί δεν βγαίνει φώτο πάνω σε κανένα φορτηγό στο σύνταγμα με καμιά μαύρη σημαία τώρα που γίνονται τα συλλαλητήρια για να πουλήσει περισσότερο;
Που είναι οεο……. η εξαφανισμένη όλους διόλου βουλευτίνα μας Μαρία Μίχου να μας αναλύσει τις θέσεις της και να μας προτείνει τρόπους να βγούμε από την κρίση ; Η μήπως τελικά δεν ξέρει ;
Που είναι ο λαλίστατος και πολιτικά έμπειρος Αμοιρίδης να τοποθετηθεί επίσημα και ξεκάθαρα για το αν βαδίζει σωστά ή χώρα ; Μήπως φοβάται μην εκτεθεί γιατί δεν ξέρει ή γιατί είναι λίγος και δεν μετράει πλέον ο λόγος του ;
Ρε συμπολίτες μήπως έχει δει κανένας τον Παπαγεωργίου το Θανάση ; Είναι καλά ο άνθρωπος ; Που κρύβεται ξέρει κανείς ;
Ο αθλητής Κώστας Κουκοδήμος που από μικρός είχε μάθει να υπερπηδά όλα τα εμπόδια και να πετυχαίνει καλές επιδόσεις μπροστά σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση και το εμπόδιο των σημαντικών αποφάσεων που καλείται να πάρει ο πολιτικός κόσμος, δείχνει πού μικρός αφού και αυτός αλλά και η παράταξη του κρύβονται πίσω από μια στείρα και αινιγματική αντιπολίτευση .
Τέλος, οι περιφερειακοί μας σύμβουλοι Παπανικολάου και Παπαϊωάννου χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις και ξεκάθαρες τοποθετήσεις αναλώνονται σε πολιτικές συζητήσεις και πολιτικολογίες στα καφέ της πόλης , αποτυπώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το είδος της πολιτικής που ασκούνε όλοι τους και που αποκαλείται ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΗ !!!
Όσο για τους επίδοξους γραφικούς νέους πολιτικούς που δεν προλαβαίνουν από τις φωτογραφίες και τα ρεπορτάζ που περιγράφουν το «έντονο» κοινωνικό ενδιαφέρον τους και τις «λεπτές» ευαισθησίες τους για τα κοινά , θα τους δώσω μια συμβουλή . Πλέον ο κόσμος έχει αγανακτήσει , έχει ξυπνήσει και ξέρει να κρίνει με αυστηρά κριτήρια και το χειρότερο είναι ότι πλέον κανείς δεν πιστεύει στις αγαθές προθέσεις σας και τη διάθεση σας για κοινωνική προσφορά . Το ξύλο λοιπόν που θα πέσει δεν θα το φάνε μόνο οι παραπάνω αλλά και αυτοί που με τις πράξεις‚ τους υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και πουλώντας μας τρεις γραμμές ρεπορτάζ κοινωνικής ευαισθησίας και βάζοντας και κανά δυο φωτογραφίες νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν την κρίση μας και θα εκμαιεύσουν την ψήφο μας . Πάνε κούφια παλικάρια ανεπιστρεπτί πλέον τα χρόνια του Μαυρογιαλούρου που με δύο πολιτικές μπαρούφες και τρεις ψεύτικες υποσχέσεις θα καταφέρετε να παραπλανήσετε και να χειραγωγήσετε το πλήθος για να κάνετε την καλή για την πάρτη !
σας . Πλέον θα μπαίνετε στην πολιτική περνώντας αυστηρότατες εξετάσεις τύπου ΑΣΕΠ και όσοι αποτυγχάνεται δεν θα κόβεστε απλά αλλά θα σας σαπίζουμε και στο ξύλο !!!!

Αναγνώστης
http://www.axortagos.gr/a

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *