Νέο site για τον ΣΥΡΙΖΑ με επιμέλεια του Άρη Δαβαράκη

Με την ίδια δυναμική και ακόμη μεγαλύτερη θέλει να συνεχίζει την αντιπολιτευτική του δράση, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζοντας με ενέργειες που θα προσελκύσουν και αφουγκραστούν το κοινό. Αυτή την εποχή βρίσκεται στα σκαριά και με πυρετώδεις ρυθμούς νέος διαδικτυακός ιστότοπος που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τον Αλέξη Τσίπρα και την αξιωματική αντιπολίτευση. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα έχει αναθέσει προσωπικά την επιμέλεια στον γνωστό δημοσιογράφο και στιχουργό Άρη Δαβαράκη.

Ο γνωστός και…..
από τα “ερτζιανά”, Άρης Δαβαράκης είχε εκφράσει ανοιχτά και προεκλογικά την στήριξη του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και προεκλογικά ενώ συνεργασία με το στενό επιτελείο της Κουμουνδούρου υπάρχει από καιρό.

Μινι βιογραφικό

Ο Άρης Δαβαράκης είναι στιχουργός, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός. Γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1953 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 άρχισε να κάνει εκπομπές στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, όπου και γνώρισε τον Μάνο Χατζιδάκι. Το 1982 ο Χατζιδάκις ανέβασε τη μουσική θεατρική παράσταση “Πορνογραφία”, όπου ο Άρης Δαβαράκης έγραψε κάποια από τα τραγούδια και κάποια από τα κείμενα. Η παράσταση σύντομα κατέβηκε λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος από το κοινό, παρόλα αυτά τα τραγούδια “Η μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων (Σαν παλιό σινεμά)” σε ερμηνεία Βασίλη Λέκκα και “Πορνογραφία” σε ερμηνεία Έλλης Πασπαλά, έμειναν στο χρόνο και έκαναν πολλές επανεκτελέσεις. Το 1983 ο Μάνος Χατζιδάκις γράφει τη μουσική για το δίσκο “Οι μπαλάντες της οδού Αθηνάς” όπου τους στίχους γράφει ο Άρης Δαβαράκης, ο συνθέτης και η Αγαθή Δημητρούκα. Τα τραγούδια “Νυχτερινά αγάλματα” και “Πωλητής ιδανικών στιγμών” γνωρίζουν την επιτυχία.

Μετά το θάνατο του Μάνου Χατζιδάκι ο Άρης Δαβαράκης συνεργάζεται με συνθέτες όπως η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Π. Καλαντζόπουλος, ο Χρ. Νικολόπουλος κ.ά. Τα δημοφιλέστερα τραγούδια του είναι: “Αλεξάνδρεια” (μουσική Ε. Ρεμπούσικα, ερμηνεία Γ. Κότσιρας), “Το ποδήλατο” και “Κάτσε καλά” (μουσική Χρ. Νικολόπουλος, ερμηνεία Κ. Μακεδόνας), “Για τη συνήθεια του έρωτα” (μουσική Π. Καλαντζόπουλος, ερμηνεία Έλλη Πασπαλά) και “Τώρα μένω μόνος μου” (μουσική Χρ. Νικολόπουλος, ερμηνεία Δ. Μπάσης). Ο Άρης Δαβαράκης έχει κάνει αρκετές εκπομπές στο ραδιόφωνο, ενώ το 2007 το Β’ Πρόγραμμα τον τίμησε, μέσα από ένα αφιέρωμα που έκανε στους σημαντικότερους Έλληνες στιχουργούς.

Τον Φεβρουάριο του 2005 ξεκίνησε μια μεγάλη προσωπική του περιπέτεια καθώς προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών σε ένα club στο οποίο είχε την ατυχία να κατέχει ποσοστό 2% στο μετοχικό του κεφάλαιο. Κρατείται επί 6 μήνες στο Κορυδαλλό και τελικά μετά από πολλές περιπέτειες αθωώνεται πανηγυρικά τον Ιανουάριο του 2011.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *