Νεκρός ο μπασίστας και συν-ιδρυτής των Slipknot!!!


Τελικά, το 2010 αποδεικνύεται μαύρη χρονιά για την rock & metal μουσική σκηνή. Μετά την φυγή των Peter Steele και Ronnie James Dio, παρέα εκεί ψηλά στις rock γειτονιές των αγγέλων θα τους κάνει και ο μπασίστας, αλλά και συν-ιδρυτής των Slipknot, Paul Dedrick Gray, ο οποίος και βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο Towne Place Suites, στην πόλη Des Moines της Πολιτείας της Iowa. Κι όμως ήταν μόλις 38 ετών…!

Το άψυχο σώμα, του βραβευμένου με Grammy μουσικού, βρήκε υπάλληλος του ξενοδοχείου, μετά τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα συγγενών του Gray, οι οποίοι δεν ….

…. μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του και ζήτησαν από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου να ελέγξει το δωμάτιό του.

Ο Gray επισκέφτηκε το ξενοδοχείο το Σάββατο και είχε προγραμματίσει να αποχωρήσει χθες, Δευτέρα. Στο διάστημα αυτό όμως δεν έδωσε σημεία ζωής, ενώ και οι συγγενείς του δεν μπορούσαν να τον βρουν στο τηλέφωνο. Αυτοί ήταν που επικοινώνησαν με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και ζήτησαν να ελεγχθεί το δωμάτιο του.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές και την προκαταρκτική έρευνα που διενέργησαν, αποκλείστηκε η περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα της αυτοψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων.
e-rock.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *