υπηρεσίες social media marketing

Οι υπηρεσίες υπηρεσίες social media marketing παρέχονται μέσω των social media και βοηθούν την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο google καθώς και την αύξηση των πωλήσεών σας.

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε τέσσερις συμβουλές πάνω στις υπηρεσίες social media marketing , οι οποίες είναι πολύ απλές στην εφαρμογή τους αλλά θα σας οδηγήσουν σε πολυ εντυπωσιακά αποτελέσματα. …

υπηρεσίες social media marketing : πρώτη συμβουλή: Να πειραματίζεστε με διαφορετικούς τίτλους (Titles) στα Blog Posts σας

Ο τίτλος σε ένα blog post σηκώνει πολύ περισσότερο βάρος από οτι φαντάζεστε. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δοθεί πολύ μεγαλύτερη προσοχή από το ίδιο το περιεχόμενο του άρθρου. Ακολουθούν κάποιες συμβουλές με τις οποίες μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τους τίτλους των άρθρων σας:
Να χρησιμοποιείτε καθημερινή γλώσσα
Να είναι σύντομος
Να χρησιμοποιείτε αρνητικά (για παράδειγμα «να μην κάνεις … » αντί για «να κάνεις …»)
Να παρακολουθείτε τους τίλους των post που έχετε ανεβάσει και να καταγράφετε κατά πόσο είχαν την ανταπόκριση που περιμένατε

υπηρεσίες social media marketing : δεύτερη συμβουλή: Να είναι εύκολο για τους πελάτες σας να μοιράζονται και να σημειώνουν τα προϊόντα σας (Share and Pin Your Products)

Η ενσωμάτωση των social sharing buttons είναι πλέον επιβεβλημένη για κάθε online store που θέλει να επωφεληθεί από τα social media. Πρέπει να έχετε social sharing buttons προς όλα τα δημοφιλή social networks (Facebook, Twitter και Pinterest) τα οποία να βρίσκονται σε εμφανές σημείο και να προτρέπουν το χρήστη να τα πατήσει.

Κάποιοι κατασκευαστές ιστοσελίδων προτιμούν να επιλέξουν buttons που ταιριάζουν περισσότερο με το theme που χρησιμοποιούν, αλλά με αυτό τον τρόπο περιορίζουν το ποσοστό των share που λαμβάνουν. Όταν επιλέγετε πολύχρωμα buttons που φαίνονται έντονα, καταφέρνετε να βελτιώσετε το ποσό των shares, το οποίο θα φέρει επιπλέον κίνηση στην ιστοσελίδα σας.

Καλό είναι να χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία όπως για παράδειγμα το AddThis το οποίο έχει δικά του analytics και μπορεί να σας βοηθήσει να βρειτε τη βέλτιστη θέση καθώς και το βέλτιστο layout. Πέρα από τη διαφήμιση social media και τη διαχειριση social media, αυτή είνα μια από τις σημαντικότερες συμβουλές seo.

υπηρεσίες social media marketing : τρίτη συμβουλή: Να επενδύσετε στο Infographic

Τα τελευταία χρόνια το Infographic έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές. Η επένδυση σε ένα επαγγελματικά σχεδιασμένο Infographic είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε μεγάλη κίνηση προς την ιστοσελίδα σας καθώς και να αποκτήσετε ένα μεγάλο πλήθος πολύτιμων backlinks που θα σας βοηθήσουν στο SEO. Ένα ποιοτικό Infographic μπορεί να κοστίσει από 100 ευρώ έως 1.500 ευρώ, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο αυτή η επένδυση.

Πρέπει να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για να κάνετε έρευνα πάνω στο αντικείμενό σας και στην αγορά που σας ενδιαφέρει, και να βρείτε ένα σύνολο από σημεία ενδιαφέροντος που θα καλύψετε στο Infographic. Ένα παράδειγμα Infographic θα μπορούσε να είναι: «How much money do Americans spend during Christmas compared to the rest of the world.». Αυτό το Infographic μπορεί να δημιουργηθεί σχεδόν σε όλα τα online stores και μπορεί να γεννήσει αρκετά backlinks από blogs και από νέα sites, τα οποία θα γεννήσουν χιλιάδες επισκέπτες προς το blog σας. Η άποψή μας ειναι οτι το Infographic δεν πρέπει να παραλείπεται ποτέ στη social media στρατηγική.

υπηρεσίες social media marketing : τέταρτη συμβουλή: Να δημιουργήσετε ένα συμπληρωματικό Board στο Pinterest (Complimentary Board on Pinterest)

Ένας καταπληκτικός τρόπος για να παρέχετε υπεραξία στους πελάτες σας είναι να τους εφοδιάσετε με πληροφορίες και special deals πάνω σε συμπληρωματικά προϊόντα (complimentary products) τα οποία δεν είναι απαραίτητο να τους τα πουλήσετε.

Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, οτι το κατάστημά σας πουλάει ορειβατικά παπούτσια και οτι θέλετε να δώσετε επιπλέον παροχές στους πελάτες σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε αυτό είναι να φτιάξετε ένα complimentary board στο Pinterest που να περιλαμβάνει όλα τα συμπληρωματικά προϊόντα που ενδεχομένως θέλουν να αγοράσουν οι πελάτες σας.

Τα καταστήματα καθώς και οι ιστοσελίδες που προωθούν την εταιρεία σας θα πάρουν την ειδοποίηση οτι λαμβάνουν εισερχόμενη κίνηση από το δικό σας Pinterest. Εάν εφαρμόσουν και αυτοί την ίδια στρατηγική, τότε θα λάβετε και εσείς κίνηση από αυτούς.

Καλό είναι να συνδέσετε όλα σας τα κανάλια προώθησης γύρω από αυτό το board και να σιγουρέψετε οτι στέλνετε κίνηση από τα δικά σας social accounts, newsletters και blog posts. Να είστε σίγουροι οτι οι φίλοι σας θα ενθουσιαστούν

Οι υπηρεσίες social media marketing είναι τεχνολογικός τομέας εντελώς απαραίτητος στην προώθησης ιστοσελίδων. Είναι ένας τρόπος να κάντε προώθηση ιστοσελίδων δωρεαν. Προτείνουμε να εφαρμόσετε όλες τις τεχνικές και τις social media συμβουλες που θα βρειτε στο infopolis.gr, καθώς και τις seo συμβουλές που παρέχουμε

Πηγή: http://www.infopolis.gr/ypiresies-social-media-marketing/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *