Ερχεται το Sony tablet

Σύμφωνα με Ιαπωνική εφημερίδα Nikkei, η Sony σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την δική της tablet εκδοχή στο τέλος του καλοκαιριού. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της εφημερίδας, το tablet θα έχει το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα της Google, Android 3.0 (Honeycomb) και αρχικά θα πωλείται στην Αμερική.
Ωστόσο, το….
Ιαπωνικό blog AV Watch διαφωνεί με το χρονικό πλαίσιο του καλοκαιριού και αναφέρει ότι η Sony θα διαθέσει στην αγορά πριν από το τέλος του έτους. Παρ’ όλα αυτά, φήμες για το νέο tablet της Sony άρχισαν ήδη να διαδίδονται πριν από δύο μήνες και ανέφεραν πως η συσκευή θ’ αρχίσει να κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο του 2011.

Με κωδική ονομασία “S1”, η συσκευή σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει capacitive οθόνη 9,4 ιντσών με ανάλυση 1280×800 και θα τροφοδοτείται από έναν Tegra 2 επεξεργαστή. Η δε τιμή του εκτιμάται να φτάνει τα 600 δολάρια (η έκδοση WiFi).

Η συσκευή επικεντρώνεται στη νέα υπηρεσία της Sony, Qriocity, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Ευρώπη και προσφέρει μουσική, παιχνίδια, ηλεκτρονικά βιβλία και βίντεο on-demand υπηρεσίες. Το νέο gaming tablet αναμένεται να φτάσει στην αγορά με προεγκατεστημένα παιχνίδια του Sony Playstation One και Bravia Media Remote. Τέλος φημολογείται ότι θα διαθέτει 2 κάμερες (εμπρός και πίσω), USB-A θύρα, φυσικά κουμπιά τα οποία θα ρυθμίζουν την ένταση και άλλες λειτουργίες και, τέλος, θύρα υπερύθρων που θα επιτρέπει στον χρήστη να χειρίζεται και άλλες συσκευές.

 OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΡΑΒΟΛΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΜΕΙΝΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΜΕ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *