Στουτγάρδη Γερμανία: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ !

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Το 2014 με αφορμή την οικονομική κρίση της πατρίδος μας και θέλοντας να ενισχύσουνε το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Θράκης, ένα γκρουπ ιδιωτών που απαρτιζότανε από γονείς και μαμάδες της Στουτγάρδης κατάφερε να συγκεντρώσει και να
αποστείλει είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και παιχνίδια συμβάλλοντας έτσι στο έργο τους.
Ευαισθητοποιημένοι συμπατριώτες μας συνδράμανε ώστε να συλλέξουμνε αρκετα είδη τα οποία και λάβανε προς μεγάλη τους ικανοποίηση τα Παιδικά Χωριά SΟS Θράκης.
Οι εγκάρδιες ευχαριστίες τους αποτελούν για μας ισχυρό κίνητρο ώστε η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί και το 2015 με συμπαραστάτες όλους εμάς. Στόχος μας είναι το Πάσχα του 2015 να συγκεντρώσουμε ακόμη περισσότερα είδη και αυτή τη φορά μαζί με τα Παιδικά Χωριά SOS Θράκης να βοηθήσουμε ένα ακόμη ή περισσότερα ιδρύματα που κάνουν έκκληση για βοήθεια.
Γι αυτό καλούμε όλους τους συλλόγους και τα μέλη αυτών που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την αποστολή αγάπης να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μη ευπαθή κατά την μεταφορά και με μεγάλη διάρκεια κατανάλωσης), σχολικά είδη, ρουχισμό, λευκά είδη και παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 0 – 16 ετών.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν εφόσον είναι χρησιμοποιημένα θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, πλυμένα και διπλωμένα ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως η αποστολή ΔΕΝ δέχεται οικονομικές εισφορές.
Τα σημεία συγκέντρωσης των προσφορών θα κοινοποιούνται εφοσον βρεθει καποιος σε καποιο μερος που δεν εχουμε βρει ακομη να φυλαχτουν εκει μεχρι να μαζευτουν και να συσκευαστουν για την μεταφορα στην πατριδα μας.
Βοηθήστε και εσείς ώστε να χαρίσουμε για ακόμη μία χρονιά χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη!
Με εκτίμηση..

Για οποιαδηποτε παραπανω πληροφορια στειλτε μου μηνυμα Liaki Agapaei Aggelo *facebook*

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται καθημερινά έως την 15/03/15 στα παρακάτω σημεία:

Κεντρικο σημειο μαζωξης.
Nürtingen
COZI cafe
Βahnhofstrasse 7,
72622 Nürtingen
Esslingen
Beauty concept
Rossmarkt 14
73728 esslingen
071188249733
Leonberg

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *