Κομπίνα μετά το λουκέτο στο Sprider Ηρακλείου

Πριν προλάβει να … κλειδώσει το λουκέτο στο κατάστημα Sprider Ηρακλείου μετά και την ανακοίνωση της εταιρίας για ….

αναστολή λειτουργίας οι επιτήδειοι έπιασαν … δουλειά. Αυτό καταγγέλει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου που με ανακοίνωσή του περιγράφει την κομπίνα που επιχείρησαν να στήσουν τρεις επιτήδειοι που παρουσιάστηκαν ως εκπρόσωποι της εταιρίας από την Αθήνα.
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας Στέλιος Βοργιάς, χτες το βράδυ ενημερώθηκε ότι εκπρόσωποι της εταιρίας ανά την επικράτεια θα επιχειρούσαν να αδειάσουν τα εμπορεύματα από τα καταστήματα του δικτύου της.
Άμεσα ενημερώθηκε τόσο ο Διευθυντής και το προσωπικό του καταστήματος στη Λεωφόρο Στέλιου Καζαντζίδη 2 . Έτσι και έγινε καθώς μπροστά στα μάτια του γγ του ΕΚΗ και παρά το γεγονός ότι το κατάστημα βρισκόταν σε πλήρη συσκότιση στο εσωτερικό του καταστήματος υπήρχε … έντονη δραστηριότητα.
Αμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ στο κατάστημα βρισκόταν τρεις άνδρες ένας εκ των οποίων παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος της εταιρίας που όντως αναγνώρισε και ο Διευθυντής του καταστήματος που έφτασε εκείνη τη στιγμή και μάλιστα δηλώνοντας ότι του είχε παραδώσει τα κλειδιά του καταστήματος νωρίτερα.
Οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο Α.Τ Ηρακλείου για εξακρίβωση στοιχειών αλλά και για τη νομιμότητα της μεταφοράς των ταμειακών μηχανών που επιχειρούσε να κάνει ο εκπρόσωπος της εταιρίας. Ο αξιωματικός Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ έδωσε ρητή εντολή να μην μετακινηθεί το παραμικρό από το κατάστημα.
Ωστόσο στις 4:15 τα ξημερώματα ο ο γγ του ΕΚΗ δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Α.Τ Μοιρών καθώς δυο άνδρες συνελήφθησαν απο τα ΤΑΕ Μεσαράς καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν διαπιστώθηκε ότι μέσα σε σακίδια ελιών υπήρχαν εμπορεύματα της εταιρίας SPRIDER STORES τα οποία είχαν το αντικλεπτικό καρτελάκι ασφαλείας του καταστήματος
Η αστυνομία κατάφερε να έρθει σε επαφή με τον δικηγόρο της εταιρείας ο οποίος δήλωσε παντελή άγνοια. Ο Αξιωματικός υπηρεσίας αφού ενημερώθηκε για τα καθέκαστα που συνέβησαν προχώρησε σε σύλληψη ενώ αναζητείται και ο υπεύθυνος της εταιρίας.
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζει την ικανοποίηση για τους σωστούς χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ που οδήγησαν σε αίσιο τέλος αυτής της υπόθεσης , αφού το εμπόρευμα της συγκεκριμένης εταιρίας θα αποτελέσει το αποκούμπι των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων των εργαζομένων. Ενώ παράλληλα καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνηση που δημιουργεί οικονομική ύφεση και στρατιές ανέργων αναφέρεται στην ανακοίνωση.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *