ΦΩΝΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ STAGE

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!!!ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΘΑ….
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΑΡΤΑΣ!!!ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ 25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΣΤΟ ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΙΟ!ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 6975719090 .Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ότι και να πούμε αν το πολιτικό σύστημα δεν αλλάξει τα ρουσφέτια θα συνεχίζονται τώρα τα πρώην stage δημοσίου τα ονόμασαν νέα εμπειρία 18μηνες συμβάσεις με το ίδιο καθεστώς μόνο που τώρα έχουν σειρά να μπουν οι άλλοι έτσι γίνεται πάντα ο καθένας βάζει τους δικούς του βγάζοντας τους άλλους

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αυτοι που δουλευαν χρονια ηταν χοντρα βυσματα. Τα προγραμματα stage ηταν φτιαγμενα για λιγους μηνες, ισα ισα να αποκτησει καποια προϋπηρεσια σε καποια αλλη δουλεια που θα πηγαινε μετα αυτος που θα ειχε συμμετασχει.
    Κακως λοιπον επιασαν την καρεκλα για χρονια καποιοι stageαδες, επρεπε ηδη να ειχαν ξεκουμπιστει μετα απο λιγους μηνες για να μπουν αλλοι, καινουργιοι. Τωρα αχρηστοι ζητατε και τα ρεστα γλειφτες!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Να πατε να κουμπουριαστειτε stage. Ειστε ολοι βυσματα.
    Οταν ημουνα ανεργη και πηγαινα στον ΟΑΕΔ Κορινθου για το επιδομα ανεργιας, ειχανε βαλει με τα stage οι υπαλληλοι του ΟΑΕΔ τα παιδια και τα ανιψια τους.
    Εγω ημουν 25 χρονων και εψαχνα για δουλεια, και αυτοι 19-20 και ηταν φοιτητες. Διαβαζαν περιοδικα, τους εβλεπα και δεν ηξερα τι να κανω απο την οργη μου. Τελικα βρηκα δουλεια μονη μου και απαλαχτηκα απο τα σιχαματα. Δεν το ξεχασα ομως.
    Ολα τα stage ειναι κοπροσκυλα και βυσματα και να πανε να κουμπουριαστουνε. Και σε τελικη αναλυση, στοχος των stage ηταν να σου δωσει προϋπηρεσια και γνωση για να μπορεσεις να βρεις δουλεια μετα, οχι να σε κανει μονιμο. ΟΥΣΤ, τεμπεληδες!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    νέοι υπάλληλοι με 18 μήνες συμβάσεις χωρίς ΑΣΕΠ και χωρίς να ισχύει το 1 προς 5 εμφανίζονται τους τελευταίους δυο μήνες σε περιφέρειες δήμους και άλλες υπηρεσίες του δημοσίου οι πελατειακές σχέσης καλά κρατούν.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Αφού δεν μπορούν να τους μονιμοποιήσουν ας τους κρατήσουν έστω με αυτήν τη μορφή εργασίας για κάποια χρόνια εκεί που έχουν κενά. Εδώ στις περισσότερες περιπτώσεις τους διώχνουν για να βάλουν άλλους, βγάζοντας φωτογραφικές προκηρύξεις για να μείνουν έξω αυτοί που εργάζονται τώρα!!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ STAGE ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΚΑΤΙ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΙΖΕ ΟΡΔΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΙΦΡΟΥΡΩΝ?? ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ??

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Για τα χάλια της χώρας μας φταίνε τα stage των 400 ευρώ που δούλευαν ανασφάλιστοι?? Όσο για το ορισμένου χρόνου να δεχτώ αυτοί που δούλευαν 5 ή 6 ή 8 μήνες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι τελειώνει ο χρόνος τους και δεν θα έπρεπε να διεκδικούν τίποτα περισσότερο. ΄Ομως όταν μιλάμε για συμβασιούχους που εργάζονται 5,6,8 ή και παραπάνω χρόνια θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί απέναντι τους όταν χάνουν τις δουλειές τους και κυρίως όταν έχουν οικογένειες.Σίγουρα αυτοί που εργάζονταισυνεχόμενα τόσα χρόνια καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.Αν δεν κάνω λάθος το σύνταγμα αναφέρει ότι συμβασιούχους παίρνουμε μόνο σε έκτακτες ανάγκες (πυρκαγιές,πλημμύρες,φυσικές καταστροφές κλπ)και για λίγους μήνες όχι για πολλά χρόνια, άρα εδώ έχει παραβιαστεί το σύνταγμα απο το ίδιο το κράτος. Το ερώτημα είναι αν ο Άρειος Πάγος θα αποδώσει δικαιοσύνη και αν θα παραδεχθεί ότι έχει παραβιαστεί το σύνταγμα.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ Σ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΡΕ ΚΟΤΕΣ
    ΟΥΣΤ

    STAGE ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    κοιτα.. ειμαι μαζι στον αγωνα τους.. αλλα κομματοσκυλα ειναι.. εγλυψαν.. ρουσφετιασαν.. και τωρα που τους "αδιασαν" τους ετσουξε.. Δηλαδη δεν ξερανε οτι καποια στιγμη δεν θα ειναι χρεισιμοι..
    Δεν πειραζει.. ξυδακι..

    Reply
  11. Ανώνυμος

    μονιμοποίησαν 270 συμβασιούχους της Βουλής, εκ των οποίων μερικές συμβασιούχες γυμνάστριες με προϋπηρεσία μόλις 6 ημερών

    Reply
  12. Ανώνυμος

    AN EIXATE ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΔΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΘΊΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!ΞΕΦΤΙΛΕΣ!ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΙΕ ΝΑΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ
    ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ?
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ?
    ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ!
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!
    ΓΛΥΦΤΕΣ!
    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Τα stage είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα πώς το κράτος και τα κόμματα εκμεταλεύοναι την ανε ργία των νέων προκυμένου να εξασφαλίσουν δωρεάν και ανασφάλιστο προσωπικό για το δημόσιο.
    Το ίδιο το κράτος δηλ. έγινε ο μεγαλήτερος φορέας ανασφάλιστης εργασίας.
    Σήμερα το δημόσιο δεν δίνει σε αυτούς τους αναθρώπους ούτε τα ενσημά τους!!!
    Αλήθεια ποιος δοκαστής θα τολμήσει να σταθεί όρθιος στο ύψος των περιστάσεων και να δικαιώσει αυτους τους ανθρώπους?? προσωπικά πιστευω ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
    Ετσι όμως στέλνουμε στο περιθώριο της κοινωνίας χιλιάδες νέους ανθρώπους με επικύνδινες συνέπειες για την συνοχή της κοινωνίας μας και εν τέλει και της ίδιας της δημοκρατίας(αν υπάρχει ακόμη).

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Δεν εχετε το δοντι εσεις των stage!Ειστε οι περισσοτεροι μοφωμενοι και προσφερεται δυστυχως αν εισασταν αποφοιτοι δημοτικου γεροξουρες και ασχετοι θα σας βολευαν και εσας με φωτογραφικο διαγωνισμο στο δημοσιο οπως πανε να κανουν με ενα κλειστο επαγγελμα των εργατων πυροσβεσης

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Tι να κερδίσετε; Το ρουσφέτι; Καλά θα ήτανε να είχατε και έναν Βοοοοολευτή με κάθε κυβέρνηση! Αρκετά!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *