STAR CHANNEL … πρόβαλαν σαν ζωντανή μαγνητοσκοπημένη εκπομπή

Καταγγέλλουμε τους υπευθύνους του τηλεοπτικού σταθμού STAR για την απόφασή τους να προβάλουν σαν ζωντανή την μαγνητοσκοπημένη από την προηγούμενη μέρα εκπομπή «Πρωινή μελέτη» της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2011.
Οι κύριοι αυτοί, με την καθοδήγηση του Διευθύνοντα σύμβουλου του σταθμού Πάνου Κυριακόπουλου, αποφάσισαν να εξαπατήσουν με αυτό τον τρόπο τους τηλεθεατές τους μόνο και μόνο να μην φανεί η επιτυχημένη στάση εργασίας που εκείνη την….
ώρα είχαν οι αόρατοι άνθρωποι που εργάζονται πίσω από την λαμπερή εικόνα της τηλεόρασης, οι τεχνικοί.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας του STAR για την μαζική και δυναμική συμμετοχή τους στην στάση εργασίας που κηρύξαμε, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο αποστομωτική απάντηση στους πανηγυρισμούς των εκπροσώπων των εργοδοτών μας ότι δήθεν τα μέλη μας αρνούνται να αγωνιστούν.

Συνάδελφοι, η επίθεση που δεχόμαστε αυτή την περίοδο είναι ολομέτωπη. Οι εργοδότες μας δεν αρκούνται μόνο στην πιστή αξιοποίηση των αντεργατικών νόμων της Τρόϊκας και της Κυβέρνησης αλλά προχωρούν και πάρα πέρα παρανομώντας ασύστολα και καταπατώντας και τα ελάχιστα εργασιακά δικαιώματα που μας απέμειναν ακόμα.
Απόδειξη ότι ο Πάνος Κυριακόπουλος, πέραν των απολύσεων που μέχρι σήμερα με το πρόσχημα της κρίσης, πραγματοποίησε στον τηλεοπτικό σταθμό που διοικεί, προχώρησε, με την αμέριστη στήριξη της ΕΙΤΗΣΕΕ και στην καταστρατήγηση της ΣΣΕ.

Κυριακόπουλος και ΕΙΤΗΣΕΕ μας γέμισαν εξώδικα και αγωγές και όταν τα αρμόδια όργανα και τα δικαστήρια μας δικαίωσαν η επίθεσή τους έγινε ακόμα πιο σφοδρή προσωποποιώντας τις αγωγές στα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου μας, σε μια προσπάθεια εκφοβισμού τους.

Εμείς επιμένουμε ότι μπορούμε να λύσουμε όλα μας τα προβλήματα μέσα από τον ΔΙΑΛΟΓΟ και όχι με εξώδικα και διαμηνύσεις ότι ετσιθελικά καταργούμε εκείνο το άρθρο ή ερμηνεύουμε με αυτόν τον τρόπο το άλλο άρθρο της Συλλογικής μας Σύμβασης.

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
Εκεί θα δούμε το κατά πόσο η τεχνολογία επιβάλει να τροποποιηθούν άρθρα της ΣΣΕ και με ποιόν τρόπο. Εκεί θα δούμε πόσα άτομα χειρίζονται μια κάμερα, πόσο ρόλο παίζει το…. βάρος της, εκεί θα δούμε αν ένα άτομο μπορεί πραγματικά να τα κάνει όλα (οδήγηση, παρκάρισμα, μεταφορά βοηθητικού εξοπλισμού κλπ).

Η απόπειρα καταστρατήγησης ή κατάργησης των ΣΣΕ είναι θέμα όλου του συνδικαλιστικού κινήματος και όλων των εργαζομένων. Για αυτό προειδοποιούμε ότι, αν συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια,

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Θα είναι όλοι οι εργαζόμενοι και όλα τα συνδικάτα.

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΙΤΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ;
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΝΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ;
    ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!

    Reply
  2. dimitris_kaltsos

    αν δεν ειχε το "Ε" επανω δεξια, τοτε ναι!

    γνωριζω παρομοια περιπτωση.

    το δελτιο ειδησεων της ετ3 ειχε σε ρεπορταζ με ναρκωτικα, πλανα απο ασχετο θεμα, χωρις ομως να αναγραφεται στην οθονη το "πλανα αρχειου". απο αυτα τα πλανα θιγοταν μια εταιρια επιπλων, της οποιας ο ιδιοκτητης ειναι γνωστος μου. κατεθεσαν μυνηση. η υποθεση εκδικαστηκε και το καναλι τους κατεβαλε το ποσο των 100.000€. καθολου ασχημα.

    Reply
  3. partisan

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ…. ΣΤΑΡ ΤΣΑΝΕΛ ΠΦΦ…
    ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΔΡΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΤΟ ΦΑΙΔΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ.

    *ΠΡΟΣ ΜΠΛΟΓΚ: ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *