Αποχή από το μπάσκετ ο Super 3

Στον “τρύπιο” Άρη ο SUPER 3 δεν έχει θέση”

Σε αποχή από τους αγώνες του μπασκετικού Άρη αποφάσισαν να προχωρήσουν τα μέλη του μεγαλύτερου συνδέσμου φίλων Άρη, Super 3, μετά την απόφαση της διοίκησης της Κ.Α.Ε Άρης να προσλάβει για αντικαταστάτη του απολυμένου Σαρόν Ντρούκερ, με τον…..
Σλόμπονταν Σούμποτιτς.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος των οπαδών του Άρη, θεωρεί την κίνηση αυτή το μεγαλύτερο ίσως λάθος της διοίκησης της Κ.Α.Ε Άρης , αναφέροντας χαρακτηριστικά στην μεσημεριανή τους εκπομπή πως “το μπάσκετ του Άρη δεν υπάρχει πλέον για τον Super 3”. Οι βαριές εκφράσεις συνεχίστηκαν με έναν συνδεσμίτη να δηλώνει “στον “τρύπιο” Άρη ο SUPER 3 δεν έχει θέση” .

Ο δυναμικός σύνδεσμος θέτει ηθικά θέματα όσον αφορά τον κ. Σούμποτιτς, μη μπορώντας να ξεχάσουν την μαύρη περίοδο του 1996-1997 όταν ο τότε προπονητής του Άρης, Σούμποτιτς θεωρήθηκε ότι «τρύπησε» την ομάδα.

Για την ιστορία, το παιχνίδι που δεν μπορούν να ξεχάσουν οι φίλοι του Άρη είναι το ντροπιαστικό 69-61 στον Πειραιά, με αντίπαλο τον ήδη υποβιβασμένο Πειραϊκό, ήττα που είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Άρη να τερματίσει στην 4η θέση, με επωφελούμενο τον Παναθηναϊκό, ομάδα στην οποία 2 μήνες μετά προσλήφθηκε ο «Πίξι».

http://www.spnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

 1. Ανώνυμος

  Ο super3 δεν έχει θέση στον Άρη… ας ξεκουμπηστούν να μην λερώνουν το όνομα του Άρη πλέον…

  Reply
 2. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ???

  Με αφορμή διαδικτυακή πρόσκληση σε συγκέντρωση και κατάληψη του κτιρίου της Βουλής, στις 20 Φεβρουαρίου, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

  Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η έρευνα θα διενεργηθεί από την εισαγγελία σε συνεργασία με το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΓΑΔΑ – τμήμα το οποίο έχει λάβει ήδη εντολή να εντοπίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή που φιλοξενεί την επίμαχη ιστοσελίδα (δηλαδή την IP) ώστε να βρεθούν τα πρόσωπα που απευθύνουν την πρόσκληση και να διωχθούν ποινικά για τη διάπραξη του πλημμελήματος της διατάραξης συνεδρίασης της Βουλής.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *