Ανάλυση Αγώνων Superleague

Όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική ευθεία, έτσι υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες για να ποντάρουμε τα χρήματά μας, μιας και είναι ξεκάθαρο ποιοί είναι αδιάφοροι και ποιοί “καίγονται” για βαθμούς. Παρόλα αυτά, θέλει μεγάλη προσοχή στα σημεία τα οποία “βγάζουν μάτι” και οι bookmakers κρατάν τις……
αποδόσεις σε υψηλά επίπεδα. Κάτι που σημαίνει ότι “δεν φοβούνται” τα μεγάλα πονταρίσματα που θα δεχθούν και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί ξέρουν κάτι παραπάνω από όλους εμάς! Έτσι, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να εντοπίζουμε “πονηρά” σημεία, που δε χαίρουν της προτίμησης της πλειονότητας των παικτών, αγοράζοντας αποδόσεις μεγαλύτερες από τις αντικειμενικές! Αρκετό ρίσκο στις σημερινές μας προτάσεις, με μεγάλες αποδόσεις. Παρακάτω θα βρείτε τις αναλύσεις των σημαντικότερων αγώνων της προτελευταίας αγωνιστικής της Superleague.

435. (19:00) Άρης-Ολυμπιακός Βόλου: Κεντρικό πρόσωπο στον αγώνα ο Σάκης Τσιώλης, που συναντά την πρώην ομάδα του. Μεγάλη νίκη για τον Άρη στην Τρίπολη με 2-1, έστω και αν αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 40’ του αγώνα. Μόνο νίκη θέλει σήμερα για να ελπίζει για τα πλέι οφ. Τιμωρημένοι Καστίγιο και Φατί, τραυματίας Πρίττας και Σηφάκης. Μεγάλη νίκη και για τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-0 επί της Ξάνθης, με την ομάδα να κάνει ακόμα ένα βήμα για την παραμονή στα πλέι οφ. Με ισοπαλία θα βρίσκεται σίγουρα μέσα. Τιμωρημένοι Ντολεζάι, Ζαραδούκας, Σανκαρέ και Σέλεζι. Εκτός Μόνχε και Αλβάρες.

436. (19:00) Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Πρόβα τελικού έκανε στο ΟΑΚΑ ο Ατρόμητος, πραγματοποίησε όμως κακή εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια από την ΑΕΚ. Μάλλον και η ισοπαλία του φτάνει στο σημερινό ματς. Τιμωρημένοι οι Ολιβέρια και Σαρμιέντο, εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται ο Σαγανόφσκι. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε το ματς με την Καβάλα στην τύχη του, μπήκε για να παίξει μπάλα και έφτασε δικαιότατα στην νίκη με 3-1. Θέλει μία νίκη πλέον για το εκπληκτικό απόλυτο στο «Καραϊσκάκης». Κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Βαλβέρδε. Τιμωρημένοι οι Αβραάμ Παπαδόπυολος και Ιμπαγάσα, τραυματίας ο Ζαϊρί. Στην Ατλέτικο Μινέιρο θα συνεχίσει ο Ντούντου.

437. (19:00) Ηρακλής-ΠΑΟΚ: Ήττα για τον Ηρακλή στην Κρήτη με 1-0 από τον Εργοτέλη, σε ένα ματς που είχε φραχθεί λόγω των απίστευτων αποδόσεων στην ισοπαλία. Ο Ηρακλής ουσιαστικά έχει σωθεί και ξεκινάει να ψάχνεται ξανά για την αδειοδότηση. Τιμωρημένοι Παπαστεργιανός και Μάρα, εκτός οι Ελευθερόπουλος, Κατσικάς και Ζερκά. Δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Λάρισα, αλλά κατάφερε να φτάσει στην νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ του Αθανασιάδη. Θα μιλάμε για αυτοκτονία αν ο δικέφαλος χάσει τη θέση στα πλέι οφ. Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Κέρκυρα. Τιμωρημένος ο Κοντρέρας, εκτός Γκαρσία και Σαβίνι.

439. (19:00) Κέρκυρα-Εργοτέλης: Τελικός για την Κέρκυρα το ματς, με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή της. Εντός έδρας ήττα την προηγούμενη με 1-2 από τον Πανιώνιο, που ήταν και η πέμπτη συνεχόμενη για την ομάδα στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος για σήμερα ο Γκουστάβο, εξαιρετικά αμφίβολοι οι Μαζνόφ και Μίχος. Παρά την έντονη φημολογία ο Εργοτέλης δεν πτοήθηκε και έφτασε στην άκρως σημαντική νίκη με τον Ηρακλή, που του εξασφάλισε τη σωτηρία του. Τιμωρημένοι για σήμερα Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Ρουμπάκης και Τζούνιορ, παραμένει εκτός ο Φραγκουλάκης.

Για περισσότερες αναλύσεις, αλλά και τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας.

www.Betarades.grΠρογνωστικα Στοιχηματος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *