TΩΡΑ: “Bροχή” ενταλμάτων σύλληψης για το Τ.Τ.-όλα τα ονόματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια εισαγγελέας διαφθοράς για τις υποθέσεις «ύποπτων» δανείων σε επιχειρηματίες από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Την επιχείρηση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί το πρώην στέλεχος του Τ.Τ. Μ. Βαρότσης. …

Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής κατά της Νομιμοποίησης προϊόντων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος), τα προηγούμενα χρόνια είχε στηθεί πάρτι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με δάνεια που δόθηκαν σε «ημέτερους» με χαριστικούς όρους και επισφαλείς συμβάσεις.

Μεταξύ των προσώπων που αναζητούνται είναι οι Άγγελος Φιλλιπίδης, Κλέων Παπαδόπουλος, (πρώην διοικητές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου) Κυριάκος Γριβέας, Αναστασία Βάτσικα, ο Κύπριος εφοπλιστής Έλληνας, ο Βαρώτσης (συνελήφθη και είναι ήδη στην Ασφάλεια) ο Κ. Σιγανός και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος είναι στο νοσοκομείο. Το όνομα του τελευταίου προσετέθη στη σχετική λίστα –σύμφωνα με επιχειρηματικούς κύκλους- κατόπιν υποδείξεως ισχυρού οικονομικού παράγοντα για λόγους εντυπωσιασμού.

Πηγή: Zougla

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *