Tο δυτικό μοντέλο οικονομίας

αγαπητοί

Βλέπουμε μία προωθούμενη κατάρρευση του οικονομικού μοντέλου του δυτικού κόσμου. Ποιός ευθύνεται γιά κάτι τέτοιο;
Δεν ήταν οι μασονικές στοές και ο σιωνισμός που προώθησαν την Αμερικανική, την Γαλλική, την Ρωσική κλπ. επαναστάσεις πριν περίπου διακόσια έως 100 χρόνια;
Πως γίνεται οι ίδιοι τώρα (οι μασονικές στοές και ο σιωνισμός) να προωθούν την κατάρρευση του οικοδομήματός τους; να μην μπορούν να…..
δώσουν λύσεις..

Πραγματικά περίεργο δεν είναι οι πρόεδροι και πρωθυπουργοί των δυτικών κρατών να μοιάζουν αβοήθητοι και ανήμποροι να τα βάλουν με τρείς οίκους τοκογλύφων που απειλούν να καταστρέψουν το δυτικό κόσμο;.
Ξέρουμε όλοι ποιοί είναι από αρχαιοτάτων χρόνων οι τοκογλύφοι, είναι οι σιωνιστές αγγλο-, αμερικανο, γαλλο- κλπ. εβραίοι (όχι ο απλός, ανίδεος και αφιλοσόφητος εβραίος).

Γιατί λοιπόν ο παγκόσμιος εβραίος σιωνιστής απειλεί; τι θέλει από την παγκόσμια κοινότητα και γιατί εκβιάζει;
Μήπως θέλει την καταστροφή του Ιράν, το οποίο απειλεί το Ισραήλ, με ότι αυτό συνεπάγεται;
Αυτό είναι κύριοι, θέλει γιά λογαριασμό του Ισραήλ να καταστρέψει η παγκόσμια κοινότητα το ιράν. Δεν ενδιαφέρει τον παγκόσμιο εβραίο σιωνιστή εάν θα προκληθεί παγκόσμιος πυρηνικός όλεθρος. Αυτό θα προωθήσει το σχέδιο της ελίτ γιά μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού τουλάχιστον κατά το 1/3 (βλέπε Αποκάλυψη του ευαγγελιστή Ιωάννη).

Μέσα στο απόλυτο χάος και την πείνα που θα προκύψει θα φανερώσουν τον θαυματοποιό αντίχριστο, τον βασιλιά που θέλουν να ενθρονίσουν στην Ιερουσαλήμ.

Μόνο έτσι εξηγείται η ανήμπορη και υποκριτική συμπεριφορά των ηγετών της δύσης οι οποίοι δεν τολμούν να πούνε σε τρεις “οίκους” αξιολόγησης των διεθνών τοκογλύφων να πάνε στον αγύριστο.

Ας μην πιστεύετε ότι βρήκαν λύση γιά την οικονομία διεθνώς, δεν μπορούν διότι δεν θέλουν.

Τη λύση τώρα την χειρίζεται ο Μεγαλοδύναμος, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να οργανώσουμε το σπίτι στο βουνό (άνω των 600 μ υψόμετρο όπου περιορίζεται η μεταφορά των ραδιενεργών υλικών), να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον και να κάνουμε προσευχή.

Μακάρι όλα τα ανωτέρω να είναι υπερβολές αλλά δεν νομίζω.

Locomos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *