ΕΔΩΣΕ ΤΟ “ΧΡΙΣΜΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ-“ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕTE ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ” (που το γνωρίζει ;;)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, διόρισε τον Στρατηγό, Ντέιβιντ Πετρέους, πρώην επικεφαλής των διεθνών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, στη θέση του διευθυντή της CIA.

Ο προκάτοχός του, στη ηγεσία της CIA, Λέον Παννέτα, θα είναι ο επόμενος υπουργός Άμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς, ο οποίος συνταξιοδοτείται στα τέλη Ιουνίου.

“Ο Λεόν εκτιμά τους αγώνες των….
αμερικανικών στρατευμάτων”, είπε, σχετικά ο Ομπάμα δήλωσε.

Ανακοινώνοντας την πλέον ριζική αναδιοργάνωση των κορυφαίων αξιωματούχων ασφαλείας, από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο Ομπάμα διόρισε, επίσης, τον Ράιαν Κρόκερ ως τον επόμενο πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν.

“Αυτές είναι οι ηγέτες που έχω επιλέξει να βοηθήσουν τη χώρα, εν μέσω των δύσκολων ημερών, που ακολουθούν” (που το γνωρίζει;;), τόνισε ο Αμερικανό πρόεδρος, στην τελετή, που διοργανώθηκε.

http://www.liako.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. ελενα

    τιποτα καλε μην δινεις βαση….την κανει σιγα σιγα γιατι συντομα θα τον φανε οι μαυροι της αμερικης..και λεει να ανεβει για παταγωνια μερια να ψαρεψει κανενα μπακαλαρο….

    Reply
  2. Ανώνυμος

    1.Το κεφαλι του ομπαμα πρεπει να κινδυνευει…διοτι οι ΗΠΑ ειναι σε κατασταση οικονομικης καταρρευσης μετα τοσα που ξοδευει για να ελεγξει την ανθρωποτητα..και το εξιλαστηριο θυμα παντα θα ειναι ο κυβερνητης της 2.Το πραγμα θα μπλεξει ομως πολυ..αν αδειασουν τοσο συντομα τον μοναδικο μαυρο ηγετη εδω και πολλα χρονια ..αρα οι ΗΠΑ θα βρεθουν μποστα στην ποιο μεγαλη κριση ολων των εποχων και αυτο λογω της αλλαζονειας του λομπι που ελεγχει την εξουσια..και θα πανε χαμενα οσα θετικα θα μπορουσε να προσφερει στην ανθρωποτητα (επιστημες,τεχνολογια ,κλπ.).Το τσουναμι της κρισης των ΗΠΑ ας ελπισουμε να μην παρασυρει τον υπολοιπο κοσμο.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *