Texas: Η νέα μόδα στον τζόγο που “κλείνει” σπίτια

Δεκαπέντε «ντου» έκανε η Ασφάλεια σε παράνομες λέσχες μόνο τον μήνα Απρίλιο, και διαπιστώθηκε πως ακόμα και φοιτητές ή απλοί υπάλληλοι τζογάρουν ποσά που φτάνουν ακόμη και τα 17.000 ευρώ! Μάλιστα, η νέα μόδα στον τζόγο, που κλείνει τα σπίτια των παικτών, είναι το «Texas»…
Πρόκειται για μια σύνθετη παραλλαγή του πόκερ και πλέον το νέο παιχνίδι διαδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς. Οι παίκτες είναι κυρίως φοιτητές, ιδιωτικοί υπάλληλοι, ακόμα και στελέχη εταιρειών που σκοτώνουν την ώρα τους….
θυσιάζοντας χιλιάδες ευρώ στον βωμό της πράσινης τσόχας.

Στις δεκαπέντε παράνομες λέσχες τα ποσά που έχουν κατασχέσει οι αστυνομικοί, καθώς βρίσκονταν πάνω στο τραπέζι την ώρα της εισβολής, ξεκινούν από 2.000 και φτάνουν μέχρι 17.000 ευρώ το ποντάρισμα. Ακόμα και μικρά καφενεία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώνει η Ασφάλεια, έχουν βάλει στο «παραβάν» τραπέζια με την πράσινη τσόχα για να παίζουν οι τζογαδόροι το «Texas».

Συγγρού, Ομόνοια, Πατήσια, Κυψέλη και Ηλιούπολη είναι οι περιοχές τις οποίες έχει στοχοποιήσει η Ασφάλεια, στις οποίες και πραγματοποίησε τα «ντου». «Είναι σαν μια ίωση που εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Ακόμα και τα καφενεία έχουν βάλει τραπέζια για το «Texas, ενώ οι παράνομες λέσχες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια ακόμα και σε γειτονιές υποβαθμισμένες» λέει στην «Espresso» αξιωματικός της Ασφάλειας με απόλυτη γνώση των ερευνών.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που έφτιαξε την παράνομη λέσχη στην περιοχή της Ηλιούπολης είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου πάνω από το κατάστημά του και εκεί είχε στήσει ένα μικρό καζίνο με «φρουτάκια» και τραπέζια για το «Texas».

Επί δύο εβδομάδες ένα ζευγάρι αστυνομικών της Ασφάλειας έκανε… τζόγκινγκ στην περιοχή προσποιούμενο τους κατοίκους. Ενα απόγευμα το ζευγάρι με τις φόρμες κάθισε στην καφετέρια μετά το τζόγκινγκ να πιει μια πορτοκαλάδα. Η όμορφη γειτόνισσα, η αστυνομικός δηλαδή, ρώτησε με αφέλεια τον ιδιοκτήτη εάν παίζουν χαρτιά στην καφετέρια, για να λάβει την απάντηση πως παίζουν τα νόμιμα.

Το ζευγάρι κάθισε στα φανερά τραπέζια παίζοντας με τους θαμώνες «Θανάση», στην αρχή με «λουκούμι» και στη συνέχεια με μικροποσά. Οταν πια είχαν αποκτήσει την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη του καταστήματος, οι δύο αστυνομικοί ανοίχτηκαν. Τον ρώτησαν εάν παίζουν και «Texas», για να δουν έκπληκτοι μια μυστική πόρτα στον τοίχο να ανοίγει… Οδηγούσε στην παράνομη λέσχη και άνοιγε με ειδικό μηχανισμό, ενώ το κουμπί ενεργοποίησης ήταν πίσω από τον πάγκο του καφετζή.

Οταν πια μπήκαν στη λέσχη και γνώρισαν πρόσωπα και καταστάσεις, το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή. Στην επόμενη επίσκεψή τους οι αστυνομικοί ήταν «καλωδιωμένοι» από την υπηρεσία τους. Ετσι, με το που άνοιξε η μυστική πόρτα όρμησαν στην καφετέρια οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Στο τραπέζι όπου έπαιζαν «Texas», οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το ποσό των 17.000 ευρώ, το οποίο είχε παιχτεί μόνο σε ένα ποντάρισμα!

Ψάχνουν τη νονά των παπατζήδων που ελέγχει τα καλύτερα πόστα
Την ευτραφή νονά των παπατζήδων προσπαθεί να συλλάβει το αρμόδιο Τμήμα της Ασφάλειας Αττικής. Οσο κι αν φαίνεται υπερβολικό, οι παπατζήδες -είτε πρόκειται για το γνωστό παιχνίδι με τα τρία φύλλα της τράπουλας, είτε για το σπιρτόκουτο με το ρεβίθι- έχουν τον αρχηγό τους, τον δικό τους νονό, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για νονά…

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», στο Τμήμα Παιγνίων της Ασφάλειας Αττικής έχουν ήδη ολοκληρωμένη εικόνα για τις «δουλειές” της 45χρονης Ελληνίδας με τα παραπανήσια κιλά. Συγκεκριμένα, ελέγχει μαζί με τους δικούς της ανθρώπους τα δέκα καλύτερα πόστα στο κέντρο της Αθήνας για το παιχνίδι του παπά. Κάθε πρωί τα άτομα που δουλεύουν για την 45χρονη ανοίγουν το κουτί για τον παπά σε συγκεκριμένα πόστα σε Ομόνοια, Σταδίου, Πατησίων, Στουρνάρη, Ακαδημίας, Πανεπιστημίου και Πειραιώς.
Οι επαγγελματίες του παπά παίρνουν συγκεκριμένο μεροκάματο από την 45χρονη αρχηγό, ανάλογα βέβαια με τη «σοδειά» τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια Αττικής, υπάρχει περίπτωση πολίτη ο οποίος μέσα σε λίγη ώρα έχασε από τους παπατζήδες το ποσό των 750 ευρώ. Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία σε μια προσπάθεια να πάρει τα χρήματά του πίσω, πλην όμως οι παπατζήδες μαζί με την 45χρονη νονά είχαν γίνει καπνός. Από τις περιγραφές που έδωσε στους αστυνομικούς ο πολίτης που τον «μάδησαν» οι παπατζήδες της νονάς, τα περισσότερα χρήματα τού τα «έφαγε» η ίδια η 45χρονη, που έλκει την καταγωγή της από την Καλαμάτα και φέρεται ως δεξιοτέχνης του παπά.

Τώρα οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν μεθοδικά πληροφορίες για τις κινήσεις της νονάς των παπατζήδων, η οποία «μαδάει» ανυποψίαστους πολίτες που πιστεύουν πως θα αυξήσουν το μεροκάματό τους και ξαφνικά βρίσκονται χωρίς ευρώ στην τσέπη.

http://www.praktores.eu/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *