Τελευταία Νέα

TI HTAN H 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ;

του Γεώργιου Τζάλλα,
Ιστορικός-εθνολόγος.

Τί ήταν η 21η Απριλίου τελικά;

Τί ήταν η 21η Απριλίου τελικά; Ήταν Επανάσταση; Ήταν κίνημα; Ήταν Πραξικόπημα; Ήταν Χούντα;
Ποιοί ήταν οι πρωτεργάτες της 21ης Απριλίου; Ήταν προδότες; Ήταν πατριώτες; Ήταν….
εθνικόφρονες;

Ας τα πάρουμε ένα ένα. «Επανάσταση». Σίγουρα το καθεστός της Επταετίας (21/4/1967- /10/1973 ήταν Επανάσταση.
.
Επανάσταση επειδή κάποιοι άνθρωποι ξεσηκώθηκαν και κατέλαβαν την εξουσία και το κίνημα τους επικράτησε σε όλη τη χώρα (ασχέτως αν αργότερα η Ελληνική Βουλή επέλεξη με ψήφισμα της να μη θεωρήσει το καθεστός ως Επανάσταση).
.
Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί, ολα τα ξένα κράτη, και κατ’ εξοχήν τα τέως κομμουνιστικά, ενομιμοποίησαν το καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967, συνειργάσθησαν διπλωματικώς εμπορικώς, οικονομικώς αλλά και ανέπτυξαν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις.
.
Συνήψαν διεθνείς συμβάσεις που εξηκολούθησαν υφιστάμενες και απο τις κυβερνήσεις της μεταπολιτεύσεως . Ο συνταγματάρχης Ν. Μακαρέζος επεσκέφθη την Κίνα και συναντήθη με τον πρόεδρο της Κίνας Τσού εν Λάι (22/5/1973) ενώ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Νίξον, εδέχθη τον Ταξίαρχον Παττακόν στον Λευκόν οίκον. Στο εσωτερικό της χώρας όλοι οι θεσμικοί φορείς και όργανα απεδέχθησαν και λειτούργησαν με την νέα κατάστασι. Τα δικαστήρια, οι Δημόσιες υπηρεσίες ( θεαματικώς και ουσιωδώς καλλίτερα, όπως θυμούνται οι παλαιότεροι και αφηγούνται στους νεωτέρους). Και ήταν Επανάσταση επειδή οι πρωτεργάτες του στρατού προέρχονταν από τα χαμηλά σώματα του στρατού (από ανθρώπους που πολέμησαν εναντίον των Ιταλών και των Γερμανών κατακτητών και εναντίον των αναρχοκομμουνιστών αργότερα) και όχι από τους Στρατηγούς.
.
Ήταν κίνημα. Σίγουρα ήταν κίνημα εφόσον κάποιοι άνθρωποι ξεσηκώθηκαν και κίνησαν να καταλάβουν την εξουσία και το κατάφεραν.
.
Ήταν Πραξικόπημα; Σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί και ως τέτοιο εφόσον προήρθε από τον στρατό.
Ήταν Χούντα; «Χούντα» στα Ισπανικά σημαίνει «σύνδεσμος» αλλά έχει μεταφορικά η λέξη αυτή την έννοια της επανάστασης και της δικτατορίας.
.
Σίγουρα οι πρωτεργάτες του καθεστώτος της 21ης Απριλίου λοιπόν δεν ήταν προδότες ως προς την άποψη της φιλοπατρίας και του εθνικισμού τους. Λέγεται ότι ήταν Αμερικανοκίνητοι όμως οι πραγματικά γνωρίζοντες εκείνης της εποχής λένε ότι προετοιμαζόταν Αμερικανοκίνητο Πραξικόπημα από τους Στρατηγούς της εποχής εκείνης και όχι από τους Συνταγματάρχες. Το ομολογεί μάλιστα ο Αμερικανός πρέσβης Κήλι λέγοντας: Ήμασταν σε απόγνωση για το ποιοι ήταν οι πραξικοπηματίες Το περιέγραψε μάλιστα στο βιβλίο του: στο βιβλίο του «Η αμερικανική πρεσβεία και η κατάρρευση της δημοκρατίας στην Ελλάδα 1966-1969» που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά.
.
Οι πρωτεργάτες της 21ης Απριλίου ήταν Έλληνες στρατιωτικοί και ειδικά οι Γεώργιος Παπαδόπουλος, Νικόλαος Μακαρέζος και Ιωάννης Λαδάς σπούδασαν στη σχολή Ευελπίδων κατά τη διάρκεια του Καθεστώτος της 4Ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά και ήταν μέλη του μυστικού στρατιωτικού συνδέσμου ΙΔΕΑ (Ιερός Δεσμός Ελλήνων Αξιωματικών) που θεωρούσαν ως πνευματικό τους καθοδηγητή τον στρατάρχη Παπάγο και μετά της ΕΕΝΑ (Ένωσις Ελλήνων Νέων Αξιοματικών). Στόχος της ΙΔΕΑ και της ΕΕΝΑ ήταν η συσπείρωση Εθνικοφρόνων αξιωματικών, γαλουχημένων από το στρατιοτικό πνεύμα και αντικομμουνιστών.
.
Τα θετικά;
Αρκεί να θυμίσουμε, ότι το εξωτερικό χρέος της Ελλάδος απέ 713 εκατομ. $ US που ήτο το 1970, σκαρφάλωσε στα 5,2 δις $ US το 1981, πέταξε στα 20,6 το 1990 ενώ ήδη υπερβαίνει τα 300 δις δολλαρια παρά τον πακτωλό της υπέρ-εκατοντάδας των δις ευρώ που εισέρευσε ως κοινοτική βοήθεια. Το 1971 και το 1972 ετμήθη με το βραβείο «Οσκαρ» των Οικονομικών Τάιμς του Λονδίνου, για την καλύτερη καθολική της, οικονομική επίδοση σε όλους τους τομείς και την επίτευξι ρυθμού αναπτύξεως 8,12% . Το ΤΕΕ στά δελτία του 1548, 1549 περιγράφει το κανάλι του Μόρνου, που υδροδοτεί την Αθήνα, όπου σήμερα διαβιοί ο μισός πληθυσμός της Ελλάδος και εξασφαλίζει – με μηδαμινή δαπάνη – νερό στα εκατομμύρια των Αθηναίων.Το χαρακτήριζε ως « το μεγαλύτερο τεχνικό έργο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Επίτευγμα από τα συνθετώτερα που υπάρχουν στην Ευρώπη. Ένας υδάτινος αγωγός μήκους 190 χλμ. αποτελούμενος από σίφωνες, σήραγγες και διώρυγες, χωρίς την κατανάλωση ενεργείας..» Και κατέληγε «Η απόφαση για τον Μόρνο ελήφθη τον Μάιο του 1967 και οι εργασίες κατασκευής του ήρχισαν τον 1969..». Οι αγρότες είναι μάλλον δύσκολο να έχουν λησμονήσει την διαγραφή των αγροτικών χρεών, που εχαρίσθησαν απο το στρατιωτικό καθεστώς (ενέργεια τόσο αδιανόητη με τα σημερινά δεδομένα της οικονομίας μας).
.
Ενώ οι παλαιότεροι τεχνικοί θυμούνται ότι, το πολυθρύλητο έργο «Εγνατία οδός» είχε αναληφθή από Κοινοπραξία 28 ελληνικών τεχνικών εταιρειών (που αποτελούσε το 80% του τεχνικού δυναμικού της Ελλάδος τότε). Με ημερομηνία περατώσεως την 31/12/1976. Αν δεν διεκόπτετο από την μεταπολιτευτική κυβέρνησι Καραμανλή, η οποία παρέπεμψε το θέμα στη Δικαιοσύνη για την διενέργεια ανακρίσεων, την έρευνα τυχόν ατασθαλιών και την άσκηση διώξεως εναντίον των ενεχομένων στην διαπραγμάτευση και υπογραφή των συμβάσεων. Το φθινόπωρο του 1979, μετά από πενταετή εξονυχιστική δικαστική έρευνα, εξεδόθη αθωωτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με επαινετικά σχόλια για την « χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος».
.
Όλη η Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο. Δρόμοι, δίκτυο ηλεκτρισμού, δίκτυο ύδρευσης, έργα από τη στρατιωτική ΜΟΜΑ (με αποτέλεσμα να υπάρχουν Έλληνες εργαζόμενοι μακρυά από μεγαλοεργολάβους), 20ετή άτοκα δάνεια, ανεξάρτητη Εξωτερική Πολιτική (σύναψη σχέσεων ακόμα και με τους Κινέζους), σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμοι και εργατικές κατοικίες και άλλα πολλά συγκαταλέγονται στα θετικά.
.
Θα παραθέσω τη γνώμη κάποιων ανθρώπων (κατ’ άλλους σημαντικών κατ’ άλλους όχι). για τις συνθήκες που επικρατούσαν πριν και μετά το καθεστός της 21ης Απριλίου.
.
Κ. Καραμανλής ( πρωθυπουργός, τ Πρόεδρος Δημοκρατίας ..):
«Oυδείς είναι εις θέσιν να ανατρέψη ενα υγιές καθεστώς. Δύναται τις να είπη ότι η Δημοκρατία εδολοφονήθη εν Ελλάδι υπο ελεύθερον καθεστώς και οτι οι συνταγματάρχαι δεν έκαμαν άλλο παρά να της δώσουν την χαριστική βολή. Ενα άλλος κίνδυνος καραδοκούσε . Η πολιτική και ηθική αναρχία. Γνωρίζω επίσης οτι η χώρα συγκλονιζομένη απο άγρια πολιτικά πάθη ωδηγείτο προς αδελφοκτόνο σπαραγμό. Υπήρξε κίνδυνος να καταλήξωμεν εις τον κομμουνισμόν. Και ο κίνδυνος αυτός δεν ειναι θεωρητικός, εάν ληφθή υπ όψιν οτι η Ελλάς υπήρξε δύο φορές το Βιετνάμ της Ευρώπης..»
( Συνεντευξις στην “Le Monde” την 29/11/1967 , η οποία αναδημοσιεύθη στην Ελλάδα στις 5/12/1967).
.
Σόλων Γρηγοριάδης:
«Στο κλίμα που επικρατεί μετά την πτώσι της δικτατορίας είναι εύκολο να γράψει κανείς εμπορική ιστορία ..Έτσι όμως αυτό που θα πρόκυψη θα είναι ένα έργο προπαγάνδας και σκοπιμότητας..δεν θα είναι επιστημονική ιστορική εργασία.»
( «Ιστορία της Δικτατορίας» 1975, πρόλογος )
.
Μ.Θεοδωρακης:
« ..Κι εδώ η απορία; Γιατί κρύβονται επιμελώς τα ιστορικά γεγονότα από τον Λαο? Η απάντησι είναι ότι τα γεγονότα αυτά δεν συμφέρουν αυτούς που μονοπώλησαν την ιδεολογική πλύσι εγκεφάλου του Λαού από το 1974 έως σήμερα..Όταν έπεσε η χούντα συνέβη η μεγαλύτερη ιστορική απάτη στα χρονικά όλων των λαών. Χιλιάδες επώνυμοι.. έγιναν ή μάλλον δήλωσαν αντιστασιακοί.»
( «Ευτυχώς που δεν νικήσαμε σύντροφοι!» σελίς 40, σελίς 72)
.
Παν.Κανελοποπουλος Καθηγητής ,ακαδημαϊκός πρωθυπουργός:
«.Η κρίσις του καθεστώτος της ελευθερίας είναι βαρύτατη.. Εις τα περισσότερα χωριά της Ελλάδος , αν όχι εις ολόκληρον την ύπαιθρο υπάρχουν οργανωμένα συνεργεία Λαμπράκηδων ( Οργανωσι νεολαιας ΚΚΕ ΕΔΑ) ..Τα συνεργεία αυτά εκφοβίζουν και απειλούν τους κατοίκους..Η ύπαρξις και το κύρος του κράτους έχει εκμηδενισθή..»
( Πρακτικά Συμβουλίου Στέμματος 2ας Σεπτεμβρίου 1965, σελίς 32-90)
.
Π.Πιπινελης πρωθυπουργός:
«.. Ευρισκόμεθα προ μιας τεραστίας επεκτάσεως της οργανώσεως του ανατρεπτικού δικτύου του κομμουνισμού.. Το κομμουνιστικό κόμμα , αφού επέτυχε να διάβρωση το κράτος και να πραγματοποίηση το λαϊκό μέτωπο, ευρίσκεται στα πρόθυρα ό,τι κατά την κομμουνιστική ορολογία καλείται το ” διαλεκτικόν πήδημα”..δηλαδή την δυναμική αναμέτρησι..»
( Πρακτικά Συμβουλίου Στέμματος 2ας Σεπτεμβρίου 1965, σελίς 32-90)
.
Γ.Μαύρος Αρχηγός ΕΔΗΚ, στέλεχος της Ενώσεως Κέντρου:
«..Το κράτος ευρίσκεται εις κατάστασιν διαλύσεως και αποσυνθέσεως ..Η χώρα αναρχείται απ άκρου εις άκρον..Έχουν εξευτελισθεί όλοι οι θεσμοί και αλλοιωθεί οι βάσεις του Πολιτεύματος..Κράτος δεν υπάρχει..Μέσα εις το χάος αυτό , εις το οποίον περιέπεσα όλοι οι θεσμοί καμιά πολιτική δεν μπορεί να ασκηθεί..»
( Άρθρο στο Βήμα , 19ης και 20ης Ιουνίου 1966)
.
Καθημερινή:
«.Το λαϊκό μέτωπο στρέφεται κατά της Δημοκρατίας και έχει ήδη επιτύχει σπουδαία αποτελέσματα διαβρώσεως όλων των θεσμών.» (12-Ιανουαριου 1966)
«Ο Τόπος εισήλθε πλέον εις την ζώνη του μεγάλου κινδυνου. Η μεγάλη μάζα του λαού αγωνιά.. Ο πλέον αδιάφορος πολίτης διερωτάται. Πού πάμε, πού μας πάνε;» (23 Ιανουαρίου 1966)
«.. Είναι καιρός να κατανοήσουν οι πολιτικοί μας ότι πρέπει να εξουθενωθεί ο μηχανισμός , ο εικονικώς νόμιμος και σαφώς παράνομος μηχανισμούς του ΚΚΕ ο οποίος είναι σε θέσι να κινή σήμερον εντός του λεκανοπέδιου μια συγκροτημένη δύναμη 40000 ατόμων ανα πάσαν ώραν της ημέρας και της νυκτός..» ( 26 Μαρτίου 1966)
.
Μπορις Πονομαριεφ, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Σοβιετικού Κομμουνιστικού Κόμματος:
«..Ο Λένιν έγραφε το 1913 για την Ρωσία. ” Η πολιτική κρίσι πανεθνικής κλίμακας θίγει ακριβώς τις βάσεις της κρατικής διάρθρωσης..Θίγει το θεμέλια του οικοδομήματος , όχι τον ένα ή άλλο όροφο..Τα γεγονότα στην Ελλάδα εξελίσσονται προς την κατεύθυνση μιας πολίτικης κρίσης αυτού ακριβούς του τύπου.”»
.
Βήμα , άρθρο του Π Παλαιολογου:
«.. Ελάχιστοι οι αντιστασιακοί. Είναι ο κανένας. Τους πολλούς θα τους συναντήσετε την επομένη της ανατροπής της χούντας Β΄, .να ζητούν αποκατάσταση ζημιών που δεν έπαθαν» (19.11.1978)»
.
Καθημερινή της Ελένης Βλάχου. «Αλήθειες»
« .. Σκύψτε να σας θυμίσω μια αλήθεια, που ζήσαμε όλοι μας και κανείς δεν τολμά τώρα ούτε να ψιθυρίσει. Εκεί τέλος του εξήντα οι περισσότεροι Έλληνες θαυμάζανε τον στρατιωτικό αρχηγό, τον παρακολουθούσανε εντυπωσιασμένοι και χειροκροτούσαν ελεύθερα τις ρητορείες του. Ο ίδιος και οι σύντροφοι του γύριζαν την Ελλάδα και υπήρχε ένα πλήθος κόσμου, που τους υπεδέχετο με ζητωκραυγές..» (16.06.1985,)
.
Καθημερινή της Ελένης Βλάχου. «Η φυγή»
«.Πόσες φορές δεν διάβασα γραμμένο σοβαρά, από σοβαρούς ανθρώπους, σε σοβαρά έντυπα για την “ολοκληρωμένη αντίσταση του Ελληνικού λαού εναντίον της στρατιωτικής δικτατορίας”. Μεγαλύτερο ψέμα, πιο φανταστικό παραμύθι μπορούσε ποτέ να λεχθή; Τα κρύψαμε όλα κάτω από ένα χρυσοκέντητο βέλο με φανταστικές απεικονίσεις ηρωικών εκδηλώσεων.» ((11.1.1987 ).
.
Εδω περιγράφονται πολλές από τις συνθήκες που επικρατούσαν πριν αλλά και μετά από την 21η Απριλίου, που πιστεύω δίνουν μια αντικειμενική εικόνα.
.
Τα αρνητικά; Λογοκρισία, εξωρία ακόμα και αθώων ανθρώπων (μόνο και μόνο επειδή είχαν συγγενείς Αριστερούς), η αποτυχία συγκεκριμένων ιδεολογικών στόχων που είχαν ως αποτέλεσμα την κατασοκοφάντηση του τρίπτυχου «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» κ.α.
.
Αφήνω τα γεγονότα στην κρίση των αναγνωστών. Μόνο το μέλλον θα μας δείξει τελικά αν το καθεστός της 21ης Απριλίου ήταν επωφελές ή όχι για την πατρίδα

http://melostisneos.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

61 Comments

 1. Ανώνυμος

  22 Απριλίου 2011 5:39 μ.μ. Οχι μόνο δεν είμαι ακροδεξιός αλλά πολύ περισσότερο δεν είμαι μαλάκας σαν και του λόγου σου! Πριν γράψεις την οποιαδήποτε παπαριά ενημερώσου στοχάσου και κρίνε!!Το μαλάκας που σε αποκάλεσα μετά απο αυτό φαντάζει κομπλιμέντο για την πάρτη σου!

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Ο 11:42 δεν είναι απλά μαλάκας αλλά χοντρομαλάκας.
  Ανήκει στην συμμορία των κλεφτοκοτάδων με το ζιβάγκο που κατάκλεψαν και εξαθλίωσαν την Ελλάδα και έχουν και το θράσος να κατηγορούν τον Παπαδόπουλο.
  Οι κρεμάλες για σας θα στηθούν κοπρόσκυλα.
  Εσείς μόνον αρχίδια στον κώλο σας είστε ικανοί για να κρεμάτε.

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΜΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ) ΠΟΣΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ;

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2011 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ.

  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ 4.50
  EKTOΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΣ ΦΡΑΣΗΣ "ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝ!
  ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ;

  Reply
 5. Ανώνυμος

  22 Απριλίου 2011 11:42 π.μ. Είσαι μαλάκας- Είσαι μαλάκας- Είσαι μαλάκας- Είσαι μαλάκας- Είσαι μαλάκας- Είσαι μαλάκας- Είσαι μαλάκας- Είσαι μαλάκας- Είσαι μαλάκας και βλήμα!..και μόνο που σου απάντησα στην παπαριά που έγραψες να είσαι υπερήφανος!

  Reply
 6. Ανώνυμος

  ΖΕΙΤΟ Η ΑΙΛΙΝΥΚΕΙ ΑΙΠΑΝΑΣΤΑΣΟΙ ΤΟΙΣ 21 ΑΠΡΗΛΕΙΟΥ!ΥΜΑΣΤΑΙ ΠΑΙΡΙΦΑΝΥ ΑΙΜΕΙΣ Υ ΑΙΛΕΙΝΕΣ !ΖΕΙΤΟ Υ ΧΟΥΝΤΑ,ΖΕΙΤΟ Ο ΑΙΘΝΟΙΚΟΙΣΜΩΣ !
  ΑΙΛΑΣ Υ ΤΑΙΦΡΑ!

  – ΑΙΝΟΣΟΙ ΛΑΙΓΑΙΩΝΤΑΡΙΟΝ ΤΑΓΜΑΤΟΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΙΣ ΧΡΟΙΣΥΣ ΑΒΓΟΙΣ!

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

  Reply
 8. Ανώνυμος

  Α ρε μεγαλε σπουδαιε αντρα παπαδοπουλε ποσο Ελληνας και ποσο δικαιος πατριωτης ησουνα. Αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον ανθρωποι εστω και αν ανηκουν σε αλλα κομματα δεν βαζουν το μυαλο τους να δουλεψει να δουν τι προσεφερε αυτος ο ανθρωπος στη πατριδα του και να κανουν την συγκριση με ολο αυτο που εγινε μετα απο αυτον ακομα και σημερα(που δεν αφησαν τιποτα ορθιο τα ξεπουλησαν ολα)και αμεροληπτα να δουν την αληθεια ακομα και αν τους ποναει. Ετσι κανουν τα ελευθερα μυαλα. Εσεις λοιπον που το παιζετε δημοκρατικοι(ακουγεται τοσο αστειο να το λετε εσεις οι αριστεροι αυτο)γιατι δεν βλεπετε την αληθεια και παπαγαληζετε την ιδια μπουρδα συνεχεια για την χουντα του 67. Εισαστε τοσο ανεγκεφαλοι και τοσο στρατιωτακια που προσωπικα μονο λυπη νοιωθω για εσας. Εμεις οι ελευθεροι νοημονες ΕΛΛΗΝΕΣ θα τιμουμε παντα ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ σαν τον παπαδοπουλο και εσεις οι αριστεροι και τα παιδια σας ας εισαστε αιωνιοι μισθοφοροι των πουλημενων προδοτικων ανθελληνικων κομματων σας και ζειστε μεσα στο σκοταδι της προπαγανδας και των αδιεξοδων γιατι εκει σας εχει ταξει το αρρωστο μυαλο σας.

  Reply
 9. Ανώνυμος

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΝΗΜΑ ΩΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

  ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
  ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

  Reply
 10. Ανώνυμος

  ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΤΟΥ
  ΝΤΑΣΕΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΛΑΛΙΟΤΗ ΚΑΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΡΑΚΗ!
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!
  ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ
  ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΛΕΥΚΟΥΣ ΝΕΓΡΟΥΣ!

  Reply
 11. Ανώνυμος

  ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ.ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

  Reply
 12. Ανώνυμος

  1,45 ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ
  Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΦΙΜΩΣΗ
  ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
  ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ 12,44 ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 1,41 ΚΑΙ 1,45.
  ΑΡΑ ΣΥΖΗΤΩ ΕΠΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ .

  ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ
  ΠΕΤΡΟΣ

  Reply
 13. Ανώνυμος

  ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ …ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
  ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΛΑ…
  ΤΗ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ? ,,,ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ,,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ? ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΦΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠ@ΣΤΑΡΔΟΥΠΟΛΗ ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ Γ@ΜΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΟΙ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΟΙ,ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ,ΟΛΟΙ ΡΕ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ Κ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ….
  ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΗΚΑ ΣΚΥΛΙΑ …ΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΗ ΓΙΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΗΞΕΡΕ ΤΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ…

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΚΑΘΕ ΤΗ ΒΡΟΜΕΡΟ ΟΠΩΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ @ΟΥΣΤΗΔΩΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΥΚΟΝΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΘΕ @ΟΥΤΑΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΒΙΖΙΤΟΥΣ,,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΤΛ… ΘΑ ΤΟ ΘΥΣΙΑΖΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

  Α ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ@ΛΑΚΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΤΕ ΓΕΝΙΘΗΚΑΜΕ..ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΑΤΟΜΒΗΣ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟΝ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΔΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!! ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΑ??
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ..!!!

  Reply
 14. Tepes4

  1:23 Μέρα που είναι δεν σου το αντεύχομαι.

  Αν έχετε κάτι κακό ν απείτε για την Επανάσταση πείτε το. Το να λέτε πως ήταν φασίστες, αλήτες, προδότες κτλ κτλ μου θυμίζει αυτούς που ξέρουν πως δεν έχουν δίκαιο και φωνάζουν για να μην ακουστεί ο άλλος.

  Για τον παραπάνω που ρωτά γιατί δεν ψηφίζουν οι Έλληνες ΕΠΕΝ και τα λοιπά, φίλε, πόσες φορές είδες προεκλογική εκστρατεία της ΕΠΕΝ στον δρόμο;
  Τολμά κανείς να αναρτήσει τέτοια αφίσσα χωρίς να την κλαίει στην ψηρού της δημοκρατίας σου; Και στο κάτω κάτω οι ΈΛληνες που εξακολουθούν να ψηφίζουν κλέφτες και προδότες σου δείχνουν ότι έχουν ικανότητα να σκεφτούν; Εμένα πάντως όχι.

  Διάβασε και τους μεν και τους δε και βγάλε άποψη, μην πιστεύεις μόνο ότι σου πλασάρει η τάξη που δυστυχώς δεν εφονεύθει από τον σκληρό και απάνθρωπο δικτάτορα, αλλά αντίθετα ζούσε σε Παρίσια και Λονδίνα με έξοδα του Ελληνικού κράτους,.

  Reply
 15. Ανώνυμος

  ΞΕΡΕΤΕ , ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ , ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΙ,
  ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
  ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΚΕ ΜΕΣΑ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ

  Π

  Reply
 16. Ανώνυμος

  1,33 ναι βγαζω "χολη" γιατι πιστευω οτι τα κακα ηταν περισσοτερα απο τα καλα ΠΡΩΤΟΝ
  δεν αυτοαναγορευωμαι ως πολιτικα ορθος αλλα δεχωμαι την συνθεση
  και ειμαι ετοιμος να συνεργαστω με οποιονδηποτε , οποιουδηποτε χρωματος αν ειναι να κανουμε καλο.
  αντικειμενικα καλο οχι τη βολη του καθενος.

  Π

  Reply
 17. Ανώνυμος

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΝΗΜΑ ΩΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

  ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
  ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

  Reply
 18. Ανώνυμος

  1. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ
  Η ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΜΗ
  ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ – ΕΔΩ ΓΕΛΑΩ ΠΛΕΟΝ – Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ
  2. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ – MAZDA – NISSAN – ALFA ROMEO – CITROEN
  ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ – ΚΑΚΟΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ – ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ
  ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΤΕΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ 1967
  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΚΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΠΙΑ
  ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ

  Reply
 19. Ανώνυμος

  Ο Πέτρος ο οποίος παριστάνει τον δήθεν πολιτικά ορθό (μη χεσω) και βγάζει χολή εναντιον του Παπαδοπουλου.

  Reply
 20. Εισαστε μαλακες

  και καλα κανει ο ΓΑΠΑΣ και σας πηδάει χωρις σάλιο

  Τιμη και δόξα στον Γάπα.

  Να έρθουν εδω οι Τουρκοι να σας μαθουν Οθωμανικό

  ηλιθιοι

  Reply
 21. Ανώνυμος

  1,22 ΑΝΩΝΥΜΕ δεν καταλαβα τον χαρακτηρισμο που μου "προσαπτεις" οι αναφορες μου ειναι απο βιωματα και εντυπωσεις που μου προκαλουν οι ζητωκραυγασμοι των υπολοιματων της χουντας,
  αν εισαι απο αυτους τοτε σε παιρνει μεσα η αναφορα μου.
  ακουω τις επωνυμες διαφωνιες σου (χωρις χαρακτηρισμους απο μενα)
  Πετρος

  Reply
 22. Ανώνυμος

  Οχλοδημοκρατικε εκφυλισμένε Πέτρο σε ποιον αναφέρεσαι; Στα 2 σχόλια πάνω από εσένα μήπως;

  Reply
 23. Ανώνυμος

  ΜΑ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΕΠΕΝ ;;
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;;
  ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ , ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;
  ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ;;
  ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΠΕΤΡΟΣ

  Reply
 24. Ανώνυμος

  Γεώργιος Παπαδόπουλος ο τελευταίος Έλληνας Πρωθυπουργός τα τελευταία 37 χρόνια

  Ακούστε την εκπομπή και βγάλτε συμπεράσματα! Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν στην πρώτη γραμμή στον Β Παγκόσμιο πόλεμο ήταν δηλαδή μάχιμος. Και τέτοιους μάχιμους πραγματικούς έλληνες πατριώτες το εβραιομασονικο κατεστημένο τους σκοτώνει με κάθε τρόπο σε συνεργεία με τα υπόλοιπα νεοελληνικά οχλοδημοκρατικα μουνοσκυλα της Ελλάδος.
  Πουσταραδες σιχαμένοι 10.000.000 νεοπουστρελληνες και πουσταραδες εβραίοι της Αμερικής και της mossad και όλου του πλανητου, τώρα θα φάτε τα σκατα σας για όσα πράξατε εναντίον αυτού του ΑΝΔΡΑ.
  Το λάθος αυτό το επαναλαμβάνετε εναντίον της ελληνικής πατριωτικής Ο.Ε.Α. και εναντίον του εκπροσώπου της κύριου Καραγεωργιου Γιάννη μέσω διωγμών, φυλακίσεων, και απομόνωσης διότι δεν δέχεστε υποταγή στους ΦΥΣΕΙ ανωτέρους σας λόγω της αρρώστιας και πλύσης εγκεφάλου που έχει υποστεί ο εγκέφαλος σας μέσω απάντων των δρακονιανών μπουρδελοιερατείων!
  Φάτε τα σκατα σας τώρα πρώτα σε οικονομικό επίπεδο με ΔΝΤ και έπεται και η συνέχεια κατάσχεσης και γενοκτονίας σας από τους Δρακονιανούς Κινέζους γενητορές σας.

  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/37.html

  Reply
 25. Ανώνυμος

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΝΗΜΑ ΩΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

  ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
  ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

  Reply
 26. Ανώνυμος

  του Γεώργιου Τζάλλα,
  Ιστορικός-εθνολόγος

  Τζάλλα Γεωργιε ανιστορητε αντεθνολογε

  σε βλεπω σαν λοιψανο μιας αλλης εποχης που μονο εσυ και 10 γραφικοι ονειρευεστε,

  δεν πειραζει ομως , γιατι η κοινωνια που ονειρευομαι εχει και εσας μεσα της
  ως παραδειγματα προς αποφυγην

  Πετρος

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ

  Reply
 27. Ανώνυμος

  ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΕΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ . ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .

  Reply
 28. Ανώνυμος

  ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ
  ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ
  ΗΤΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ
  ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ
  ΗΤΑΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ
  ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,
  ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ
  ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΧΟΥΝΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ
  (ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΛΠ)

  Reply
 29. Ανώνυμος

  @ 1:00 : ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ !ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !

  Reply
 30. Ανώνυμος

  Από παιδιά μας γαλουχούνε με ιστορίες στην τηλεόραση ράδιο περιοδικά σχολεία και δεν συμμαζεύετε ότι η δικτατορία 1967-1974 ήταν ένα κακό πράγμα που έγινε στην Ελλάδα καταλύθει η δημοκρατία έγιναν βασανιστήρια εξορίες κτλ κτλ. Για να δούμε όμως τι επικρατούσε στην Ευρώπη τότε. Ποιους βασάνιζε και εξόριζε? Κακώς βεβαία γίνονταν αυτά τα αίσχη αλλά δυστυχώς αν δείτε αυτούς που βασάνιζε ήταν από αριστερά μέχρι ακροαριστερά στοιχειά που αν είχαν την δυνατότητα να έχουν την εξουσία στα χέρια τους όπως γινόταν τον ίδιο καιρό στην Ρωσία ή σε διάφορα κράτη του ανατολικού μπλοκ έχετε την εντύπωση ότι δεν θα βασάνιζαν? Ας μην πούμε πολλά αλλά να πούμε για τα γκούλακ της ΕΣΣΔ που η Γαύδος και η Μακρόνησος μπροστά τους έμοιαζαν με παράδεισο…. Μην ξεχνάτε τις απαγωγές και δολοφονίες σε ανατολικά κράτη τον ίδιο καιρό. Ανατολική Γερμανία με την περιβόητη Σταζη που ο αδελφός κατάδιδε αδελφό . Παιδί κατάδιδε τους γονιούς του. Ας δούμε την ίδια εποχή ότι ο γέρος της Δημοκρατίας όπως μας τον πασάρουν ξεκινά σε συνεργασία με τον βασιλιά το φακέλωμα τον αριστερών και την εξορία…. Θέλω να καταλήξω στο απλό λογικό ότι εκείνη την εποχή στην ουσία ακόμα επικρατούσε πόλεμος. Αλλά ας πούμε και το άλλο. Ποιος ξεφορτώθηκε τον Βασιλιά? Τι γινόταν πραγματικά λίγο πριν την Δικτατορία του Παπαδόπουλου? Και πάνω από όλα….. Κακώς έγινε ότι έγινε με την Κύπρο που όποιος ξέρει έστω και λίγο ιστορία ξέρει πολύ καλά ότι όταν αρνήθηκε ο Παπαδόπουλος κάποιες προτάσεις της Αμερικής για την Κύπρο τότε κανόνισαν να αναλάβει ο Ιωαννίδης. Αυτός ναι…. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος προδότης της Ελλάδας. Αλλά ερχόμαστε και στους μεγαλύτερους ψεύτες της Ελλάδας που μας πουλούσαν παραμύθια ότι θα άνοιγαν το φάκελο της Κύπρου και ότι θα τιμωρούσαν τους υπαίτιους … αλλά όταν ήρθε η ώρα έβγαλαν μόκο γιατί ήξεραν ότι δεν τους συμφέρει.….. Ερώτηση…. Φέραμε πίσω αυτούς που μας λέγανε ότι η Δικτατορία ήταν κακή και ότι θα φέρναμε την πραγματική Δημοκρατία και την πρόοδο…. Που μας φτάσανε πραγματικά μετά τόσα χρόνια?
  Έχουμε φτάσει στο σημείο να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους και μόλις ακούσουν απεργία κατευθείαν να τρέξουν να την κηρύξουν παράνομη. Σε περίπτωση που δεν μπορούν κάνουν επιστράτευση. (χειρότερα και από δικτατορία δηλαδή) και στην έσχατη…. Μόλις σηκώσεις φωνή… Σηκώνουν τα κλομπ τα ματ και όποιον πάρει ο χάρος. Φοβόμαστε να μιλήσουμε για να μην μας βάλουν κι αλλά μετρά… Σκύψε το κεφάλι Έλληνα και δούλευε για να ξεπληρώσεις αυτά που όπως λέει και Πάγκαλος μαζί τα φάγαμε αλλά μαζί θα τα πληρώσετε. Μας βρίζει λέγοντας μας κοπρίτες και τεμπέληδες επαινεί χώρες όπως η Τουρκία και κανείς δεν κάνει τίποτα. Αλλοίμονο όπως αν πεις το παραμικρό για αυτό το γουρούνι τρέχει να κάνει μηνύσεις. Γιατί ξέρει ότι δεν αξίζει μια και ότι τον βάζουμε στην ίδια κατηγορία όπως ο Ιωαννίδης γιατί κι αυτός προδότης είναι με αυτά που κάνει. ( ας μην ξεχάσουμε το μεγάλο ευχαριστώ που έδωσε ο Σημίτης και στήριξε ο Πάγκαλος για τα Ίμια)Όσο για την εξορία…. Δείτε τώρα και ξέρετε πολύ καλά στο μέλλον ότι η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα αδειάσει μόνη της για μετανάστευση και θα μείνουν εδώ Αλβανοί Πακιστανοί και δεν συμμαζεύεται…..

  Reply
 31. Ανώνυμος

  ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ 21 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ 4 ΟΙ ΦΙΛΟΙ . ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΤΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ! ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ? ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

  Reply
 32. Ανώνυμος

  τι επιστημονες εχει η χωρα μας;
  προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο.
  στην επταετια εγιναν πολλα καλα και παρα πολλα εγκληματα.
  μετα απο μια μακρα περιοδο ασταθειας και εντασεων (που επρεπε να τις ζησουμε για να μην επαναλαμβανονται τωρα)
  την εξουσια πηραν καμια 30αρια συνομοτες μαριονετες εξωτερικων δυναμεων, με τη βια, αρα οι εκφρασεις επανασταση και κινημα ειναι λαθος
  προκειται για εξωθεν κινουμενο πραξικοπημα κοινως ΧΟΥΝΤΑ.

  ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ
  εδωσε μια (προσκαιρη)περιοδο ηρεμιας
  με την ηρεμια αναπτυχθηκαν καποιες δυναμεις
  βοηθησε την αγροτικη οικονομια
  εκανε φθηνους αλλα αναγκαιους οδικους αξωνες
  νοικοκυρεψε τα οικονομικα
  εδιωξε την μοναρχια

  ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ
  εμπεδωσε τον φοβο και τον τρομο
  χωρισε και φιμωσε το 20% της χωρας
  εδιωξε περισσοτερους ακομα για μεταναστες
  στερησε στη χωρα να τελειωσει με τις παιδικες της ασθενειες
  μοιρασε χρημα ασυδωτα σε μεγαλοκαρχαριες κολητους που αργοτερα ολοι ξεπουλησαν τις επιχηρησεις τους
  δημοιουργησε στρευλη οικονομικη αναπτυξη
  δυναμωσε στευλα την εκκλησια
  μειωσε την πατριδα.

  πιστευω οτι η οποια προσπαθεια εκμεταλευομενη την υπαρχουσα συγκυρια , να αγιοποιηθει η ΧΟΥΝΤΑ ειναι εκ του πονηρου, με φιλοδοξιες προστυχες, και ανθελληνικη.

  αυτα ειναι οι εμπειριες και τα βιωματα μου

  ΠΕΤΡΟΣ

  Reply
 33. Ανώνυμος

  Πόσοι απο τους σημερινουν ή τους χθεσινούς που μας κυβέρνησαν λές οτι θα πεθανουν στην ψάθα??
  Ποσοι απο τους σημερινούς πολιτικούς λές οτι είναι πατριώτες.??
  Πόσοι απο εμάς σήμερα λες ότι θα διακινδυνεύσουμε την βόλεψη μας για το καλό του τόπου..????

  Reply
 34. Ανώνυμος

  ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ
  ΠΟΥ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
  ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΤΟΥ ανδρεα παπανδρεου.

  Reply
 35. Ανώνυμος

  Ελλας Ελληνων Χριστιανων.Γι αυτο ο Παπαδοπουλος Εν μια νυχτη εβγαλε το αυτοματο διαζυγιο,αυτο ηταν το ηθος τους.

  Reply
 36. Ανώνυμος

  Σε ολα τα πραγματα υπαρχουν δυο οψεις.Ετσι κι εδω.
  Υπαρχουν παλιοι αριστεροι σημερα που μερικοι λενε για τα καλα της εφταετιας.Σιγουρα υπαρχουν ομως και μελανα σημεια.
  Το θεμα ειναι να εχουμνε ανοιχτα μυαλα και να σκεφτομαστε λιγο…μακρια απο τις οποιες ιδεολογικες αντιληψεις μας.Μερικες φορες η ιδεολογια ενος πολιτικου χωρου απεχει κατα πολυ απο την πραγματικοτητα.Το βλεπουμε σε μεγαλο βαθμο στη σημερινη δημοκρατικη…Ελλαδα μας…

  Reply
 37. Ανώνυμος

  ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 11.54 ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΜΟΜΠΛΟΚΙ.

  Ο ΟΙΚΤΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΕΣ 2 ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ.
  ΔΕΣ ΡΕ ΒΑΛΚΑΝΙΕ ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΕΛΛΑΣ; KAI TO ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΟΜΙΚΡΟΝ;
  ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ.
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ!

  Reply
 38. Ανώνυμος

  11.48 ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ; ΚΛΑΝΙΑ;
  ΚΡΙΜΑ, ΕΧΑΣΕΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙΣ ΣΕ ΖΥΜΩΣΕΙΣ (ΛΕΜΕ) ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.

  Reply
 39. Ανώνυμος

  Λυπούμε για το επίπεδο των σχολιαστών!! Η Ελλάσ κατάντησε έτσι διότι σας δώσανε το δικαίομα να ψηφίζετε ηλίθιοι!!!

  Reply
 40. Ανώνυμος

  11:30 Εισαι μάλαξ μέγας και σού κάνανε πλύση εγκεφάλου οι¨"Δημοκράτες" πού πολύ πιθανόν σε διορίσαν σκουπιδιάρη κάπου!!!

  Reply
 41. Ανώνυμος

  Ο Νικολάκης γράφει
  Ρέ παιδιά γράφετε τόσα καί τόσα γιά τούς πραξικοπηματίες πού κατέλυσαν κάθε δημοκρατική ιδέα έν μία νυκτί δέν τούς κάνετε καί Αγίους νά τελειώνουμε.

  Reply
 42. Ανώνυμος

  11.36 ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ;
  ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

  ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!
  (ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ)

  Reply
 43. Ανώνυμος

  ΗΤΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

  ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΗΧΟΥΣ ΔΕΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
  Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΩΝ, ΤΑ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ.

  ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ – ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ/ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).

  Reply
 44. Ανώνυμος

  ηταν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και για αυτο πεθαναν στην ψαθα.
  Ειχαν ηθος, και αγαπη για την Πατριδα και τους Ελληνες.
  Αφησαν τον Τοπο με μια ακμαζουσα οικονομια, χωρις εγκληματικοτητα και χωρις ανεργια. Για την Κυπρο, μαλλον θα πρεπει να ανατρεξει κανεις στον "φακελλο" που δεν ανοιγει αφου ειναι μπλεγμενοι οι πολιτικοι και ο αποθανων Λαμπρακης….

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *