ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ TOΥ…!

Στη Μαντι Μπαχαβαλντιν του Πακιστάν στις 2 Ιουνίου του 2007 ο 16χρονος χριστιανός Ιμράν Μασίχ κακοποιήθηκε και βιάστηκε ομαδικά από μουσουλμάνους επειδή αρνήθηκε να αλλάξει την πίστη του όταν τον απήγαγαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 16χρονος χριστιανός έπαιζε ανέμελα κρίκετ σε μια παιδική χαρά μαζί με τον μουσουλμάνο φίλο του Νάβεντ. Τότε ο μουσουλμάνος …..
απεκάλεσε τον Ιμράν με ένα υποτιμιτικό προσωνύμιο με το οποίο αποκαλούν τους χριστιανούς στο Πακιστάν. Ο χριστιανός τότε αντέδρασε και τσακώθηκε με τον φίλο του. Τότε εμφανίστηκε ο πατέρας του μουσουλμάνου ο οποίος οδήγησε τον 16χρονο χριστιανό στο σπίτι τους με την αιτιολογία ότι θέλει να συμφιλιώσει τους δύο φίλους…

Σε αυτό το σημείο άρχισε ο εφιάλτης του 16χρονου χριστιανού σύμφωνα με την έρευνα της οργάνωσης “Ακτίνες της Ανάπτυξης”.

Μέσα στο σπίτι του μουσουλμάνου φίλου του ήταν μια παρέα μουσουλμάνων φίλων του πατέρα του πολλοί από τους οποίους ήταν κάτω από την επήρεια αλκοόλ. Αυτοί απαίτησαν από τον Ιμράν να αλλαξοπιστήσει και να γίνει μουσουλμάνος. Αυτός περήφανα αρνήθηκε να υποκύξει στις πιέσεις, μένοντας πιστός στη χριστιανική θρησκεία του. Η άρνηση του να αλλαξοπιστήσει εξόργησε του μουσουλμάνους και αυτοί άρχισαν να τον χτυπάνε σε όλο του το σώμα ώστε να τον αναγκάσουν να ασπαστεί την μουσουλμανική θρησκεία.

Η πίστη του Ιμράν όμως στο Χριστό ήταν τόσο δυνατή ώστε καμία πίεση δεν μπορούσε να την αλλάξει…

Τότε οι δημοκρατικοί και ανεκτικοί Πακιστανοί μουσουλμάνοι άρχισαν να βιάζουν ομαδικά για όλη τη νύχτα τον 16χρονο χριστιανό, ο οποίος έκανε το “έγκλημα” να μην αλλάζει την πίστη του.
Κατόπι τον πέταξαν έξω αναίσθητο όπου τον βρήκε η οικογένεια του. Όταν ο Ιμράν συνήλθε εξίστορησε στους δικούς του τι είχε συμβεί.

Τότε η οικογένεια του πήγε αρχικά στο νοσοκομείο για να ζητήσει ιατρική εξέταση και κατόπι στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό. Όμως στο προοδευτικό νοσοκομείο του Πακιστάν αρνήθηκαν να κάνουν ιατρική εξέταση με την αιτιολογία ότι η οικογένεια του Ιμράν έλεγε ψέματα, ενώ η ανεκτική πακιστανική αστυνομία για να προχωρήσει σε έρευνα τους ζητούσε ιατρική εξέταση και τους έστελνε πίσω στο νοσοκομείο…

Επιπλέον όπως κατήγγειλε η οικογένεια του 16χρονου χριστιανού στην οργάνωση “Ακτίνες της Ανάπτυξης” ανώτατοι αστυνομικοί, άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και μέλη του περιφερειακού συμβουλίου του Πουντζαμπ άρχισαν να τους απειλούν ώστε να συμβιβαστούν και να αποσύρουν τις κατηγορίες. Ενώ η τοπική αστυνομία συνέταξε μια ψεύτικη έρευνα σύμφωνα με την οποία ο Ιμράν κατηγορούνταν για την κλοπή 833 δολαρίων και ενός κινητού…

Την ίδια ώρα οι πακιστανικές υπηρεσίες υγείας αρνήθηκαν κάθε βοήθεια στην περίθαλψη του 16χρονου χριστιανού και η φτωχή οικογένεια του Ιμράν αναγκάζεται να πληρώνει μόνη της την ιατροφαρμακευτικές ανάγκες.

ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ…
Πηγή: http://antiratsistis.blogspot.com/

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο:

http://www.journalchretien.net/Muslim-men-sodomize-a-Pakistani,12318

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

23 Comments

  1. panais

    Πάντως αλήθεια γνωρίζω ότι παρακωλουθούν το Blog μας και Μουσουλμάνοι φίλοι!Θα ήθελα αν μπορεί να με απαντήσει στα ερωτήματα αν έχει την στοιχειώδη γνώση του Κορανίου κάποιος!Δηλαδή θέλω να πώ όσο ξέρουμε την Αγία μας Γραφή εμείς τόσο ξέρουν και οι φίλοι μας Μουσουλμάνοι το κοράνιο!Όπως γνωρίζουμε 2 κουβέντες του Χριστού(Αγαπάτε αλλήλους και μην κρίνεις για να μην κριθείς)αλλές τόσες κουβέντες ξέρουν και οι Μουσουλμάνοι!Εν τω μεταξή παρόλον που ξέρουμε τις δυό κουβέντες του Χριστού,δεν της τηρούμε διότι τις παρερμηνεύουμε,δεν ξέρουμε το νόημα τους,ούτε την ερμηνεία!Άρα είμαστε αδικαιολόγητα ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΙ!

    Reply
  2. panais

    Με τα χρόνια μαθαίνει ο άνθρωπος στην υπομονή!Ο φίλος Κεμάλ ξέρω ότι δεν θα απαντήσει απο την στιγμή που έγραφα τα ερωτήματα!Δεν τα έβαλα για τον Κεμάλ!Τα έβαλα για εμάς του Ορθοδόξους 1ον για να μάθουμε επιτέλους 5 πραγματάκια ερευνώντας τί εστί Ισλάμ και 2ον να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ να λέμε το βλακώδες τί Χριστός και τί Αλλάχ!Ο Χριστός είναι Θεάνθρωπος,ένα απο τα 3 Πρόσωπα της Αγίας Τριάδας ενώ ο Αλλάχ είναι μία ανώτερη δύναμη απρόσωπη!Ο Χρίστός μας αποκαλύφθηκε ενώ τον Αλλάχ δεν το είδε κανείς!Ο Αλλάχ σαν μία ανώτερη δύναμη και σύμφωνα με τους Αγίους Πατέρες είναι ο Διάβολος(ανώτερη δύναμη και πνευματική οντότητα είναικαι αυτός)Ας ερευνήσουμε και ας μάθουμε για την Ορθοδοξία μας πρώτα και μετά μαθαίνουμε και για τους κακόδοξους!Κεμάλ πάντως πρέπει να είσαι απο τους ντροπαλούς μουσουλμάνους ή απο τους ακατήχητους…μας έγραψες μιά δαιμονική προσευχή και την έκανες λαγός…αλλά που βρήκατε τα α….α να απαντάτε;

    Reply
  3. panais

    Φίλε Κεμάλ,σεβαστές οι απόψεις σου πράγματι!Θα ήθελα σε παρακαλώ να σε κάνω κάποια ερωτήματα μιά και είσαι καλός Μουσουλμάνος και αν έχεις την καλωσύνη να μας απαντήσεις (τα ερωτήματα είναι ήδη απαντημένα στο κοράνι απο τον Μωάμεθ) για να ενημερωθούμε και εμείς οι χριστιανοί!Θα έκανες σέξ με 9χρονο κορίτσι;Θα συνηγορούσες σε αποκεφαλισμό σε κάποιον άνθρωπο που δεν πιστεύει στο Ισλάμ;Θα απαιτούσες απο την γυναίκα σου να καλύπτει το σώμα της;Θα γινόσουν πραγματικός φίλος με Χριστιανό ή Εβραίο;Θα δίδασκες την αγάπη ή μάλλον διδάσκεις και διδάσκεσαι την αγάπη σε ανθρώπους ανεξαρτήτου θρησκεύματος;Φίλε μου Κεμάλ,θα ήθελες να έχεις σκλάβους;Ή θα κρατούσες γυναίκες ως σκλάβες του σέξ;Θα αιχμαλώτιζες γυναίκα και θα την βίαζες;Θα ενθάρρυνες εσύ ή ο προφήτη σου Μωάμεθ το βιασμό γυναικών παρουσία του άντρα τους;Θα παντρευόσουν την νύμφη σου;Θα συνιστούσες καλέ μας φίλε Κεμάλ το ξυλοκόπημα της συζήγου σου;Θα κτυπούσες την ίδια σου την γυναίκα;Θα σκότωνες αιχμαλώτους πολέμου αναμεσά τους και νεαρά αγόρια;Θα σκότωνες γυναίκα;Θα συνηγορούσες σε επιθέσεις αυτοκτονίας,η εσύ η ο Μωάμεθ σου;Θα σκότωνες αρνησίθρησκους;Θα χτυπούσες τα παιδιά σου που δεν προσεύχονται φίλε μας Κεμάλ;Σας διδάσκει το κοράνι σας να λέτε ψέματα;Θα λιθοβολούσες μοιχούς σε θάνατο;Φίλε αγαπητέ Κεμάλ θα μας ενδιέφεραν οι απαντήσεις σου!Ελπίζουμεν στην ειληκρίνια σου…περιμένουμε με αγωνία,έχω και άλλα ερωτήματα αλλά απάντα σε παρακαλώ αυτά για να διδαχθούμεν και εμείς οι Χριστιανοί τί πάει να πεί Ισλαμ-Μουσουλμανισμός,σε ευχαριστώ!

    Reply
  4. Ο ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

    Ο αργιλές, το τουμπεκί,
    η πρέζα, το χασίσι,
    με κάναν και βαρέθηκα
    την τωρινή μου ζήση.

    Ο αργιλές ειν΄ βάσανο,
    το τουμπεκί μαράζι.
    Η πρέζα τρώει λεβεντιές,
    το μαύρο σε χτικιάζει.

    Όποιος φουμάρει στην αρχή
    το ΄χει για ασικλήκι,
    μα σα ριζώσει στη καρδιά
    γίνεται θεριακλήκι.

    Και θεριακλής σαν θα γενεί
    αρχίζει να πρεζάρει,
    γιατί μ΄αυτή του φαίνεται
    πώς πιο καλά γουστάρει.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Το πιστεύω σε δίαφορες γλώσες.
    ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ

    Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα, Παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων. Και εις ένα Κύριον Ιησούν Χριστόν, τον Υιόν του Θεού τον μονογενή, τον εκ του Πατρός γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων. Φως εκ φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού γεννηθέντα, ου ποιηθέντα, ομοούσιον τω Πατρί, δι' ου τα πάντα εγένετο. Τον δι' ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών, και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Αγίου, και Μαρίας της Παρθένου, και ενανθρωπήσαντα. Σταυρωθέντα τε υπέρ ημών επί Ποντίου Πιλάτου, και παθόντα, και ταφέντα. Και αναστάντα τη τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς. Και ανελθόνται εις τους ουρανούς, και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός. Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, Ου της Βασιλείας ουκ έσται τέλος. Και εις το Πνεύμα το Αγιον, το Κύριον, το Ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν διά των Προφητών. Εις Μίαν, Αγία, Καθολικήν, και Αποστολικήν Εκκλησίαν. Ομολογώ έν Βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών. Προσδοκώ Ανάστασιν νεκρών, και ζωήν του μέλλοντος αιώνος. Αμήν.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"
    ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΠΑΜΠΕΡΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ…..
    ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ?
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ??????????????
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
    ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΙΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

    Reply
  8. KEMAL

    Η Προσευχη στο Ισλαμ, ειναι η λατρεια του Θεου, του Παντοδυναμου. Τον Ευχαριστουμε, τον θυμομαστε, αναγνωριζουμε την Κυριαρχια Του, δειχνουμε την υπακοη μας και προσπαθουμε να ειμαστε πνευματικα κοντα Του, τουλαχιστον πεντε φορες την ημερα.

    Μπισμιλλαχ χιρ-ραχμαν νιρ-ραχιμ
    Στο ονομα του Αλλαχ,του Παντελεημονα ,του Πολυευσπλαχνου

    Αλχαμντου λιλ-λαχι ραμπ-μπιλ’αλαμιν
    Η δοξα ανηκει στον Αλλαχ, τον Αρχοντα ολων των κοσμων.

    Αρ-ραχμαν νιρ-ραχημ
    Τον Παντελεημονα,Τον Πολυευσπλαχνο

    Μααλικ γιαουμιντ-ντιν
    Τον Ηγεμονα της Ημερας της Κρισης

    Ιεκα ναα-μπουντου ου ιεκα νασταην
    Εσενα μονο λατρευουμε και Εσενα μονο ικετευουμε για να μας παρεχεις τη βοηθεια Σου

    Ιχντινας σιραταλ μουστακιμ
    Καθοδηγησε μας στον ορθο δρομο

    Σιραταλ λαδινα αν’ααμτα αλαηχιμ γαηριλ μαγκντουπι αλαιχημ ουαλα ντααααλ-λιν.
    Αμην.
    Τον δρομο εκεινων,που τους χαρισες την Ευλογια Σου ,οχι εκεινων που περιεπεσαν στην Οργη Σου και που παραστρατησαν.
    Αμην.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Δέν υπάρχει πιό ηλίθια θρησκεία από τό ισλάμ πού προτρέπει τούς πιστούς του νά θεωρούν εχθρούς τούς αυτούς πού δέν πιστεύουν στό ισλάμ καί νά τούς θανατώνουν γιά νά πάνε στόν παράδεισο αυτά τουλάχιστον διάβασα στό κοράνι.Ήθελα νάξερα ό αλλάχ πού πιστεύουνε τέτοιος είναι? Τέτοιους θεούς εγώ δέν τούς πιστεύω τούς απορρίπτω δέν τούς θεωρώ θεούς αλλά οτιδήποτε άλλο μπορεί νά είναι εκτός από Θεούς Nikos235

    Reply
  10. Ανώνυμος

    6.27 Δεν είμαστε λαός που πάει μπροστά, αλλά τέτοια ζώα δεν είμαστε. Έχεις εσύ δει Ελληνίδες να φοράνε τσαντόρ ή να δολοφονούνται με λιθοβολισμό γιατί έχουν γκόμενο ή γιατί ξενοπηδιούνται;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ???ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΓΙΝΕ…ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΟΥΣΛΙΜ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΠΗΤΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΤΟΥ ΟΡΕΞΕΙΣ? ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ…ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    5.53 eno emis eimaste 10000000000000000000000000000000 xronia brosta e ? akoma den katalaves oti exoume karfosei 5h kai pame me 180 pros ta piso e ?

    se ligo tha apiloune ekei me tin ataka "prosoxi tha ginoume ellada". Idi stin malaisia apilei i antipoliteusi tin kivernisi na prosexi mi ginei athina.

    Reply
  13. ΠΡΙΑΠΟΥΣ

    Το κράτος και τα ΜΜΕ συνεχίζουν να μην προβάλουν τον εθνοσωτήρα μιχαλολιάκο.Πολεμούν τους εθνικοσοσιαλιστές γιατί τους φοβούνται!Χαρακτηριστικό
    παράδειγμα η μεγαλειώδης σημερινή συγκέντρωση στην Πλατεία Αττίκης.Παρ ότι εκατοντάδες χιλιάδες εθνικιστές συγκεντρώθηκαν στο σημείο μόλις 5 κάμερες έσπευσαν να μεταλαμπαδεύσουν το φως της αλήθειας που ξεβράστηκε απο το στόμα του πακιφύρερ!
    ΑΙΧΟΣ!ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

    Reply
  14. Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ

    Αλλαχού ακμπάααρρρρ………

    Αλλαχού ακμπάααρρρρ………

    Αλλαχού ακμπάααρρρρ………

    Αλλαχού ακμπάααρρρρ……

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Ρε καλά κάνουνε οι Αμερικάνοι που τους πηδάνε συνέχεια. Ξέρουν ό,τι άμα τους αφήσουνε λάσκα θα γαμήσουνε τον πλανήτη.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *