“To Oνειρο του Έλληνα που μετατράπηκε σε Εφιάλτη”

Γράφει η Ελ.Ζώτου

Οι Έλληνες στην προσπάθεια τους να νοιώσουν το συναίσθημα της Ασφάλειας έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στην αγορά κατοικίας…
Γνωρίζοντας πολύ καλά αυτήν την συναισθηματική ανάγκη οι ξένες δυνάμεις σχεδίασαν ένα μοχθηρό σχέδιο προκειμένου να εξαφανίσουν τους Έλληνες από τον Παγκόσμιο χάρτη
Αυτό το σχέδιο βασίστηκε στην χορήγηση δανείων από τα πιστωτικά ιδρύματα Τα Πιστωτικά ιδρύματα ενέκριναν δάνεια αφειδώς πχ το 2008, το τραπεζικό σύστημα χορήγησε περίπου 150.000 στεγαστικά δάνεια για ισάριθμες αγορές σπιτιών (καινούργιων και μεταχειρισμένων).
Έλληνες που μέχρι τότε δεν είχαν επί της ουσίας οικονομικά προβλήματα στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής χρεώθηκαν μεγάλα ποσά και δεσμεύτηκαν στην καταβολή μια μηνιαίας δόσης κατά πλειοψηφία άνω των 600 ευρώ και σε βάθος 25ετίας κατά μέσο όρο.
Και κάπως έτσι άρχισε ο στυγνός εκβιασμός ….. και η εφαρμογή του ανθελληνικού “τους” σχεδίου.

Οι Έλληνες έχασαν τις δουλειές τους, έκλεισαν τα μαγαζιά τους ,”κόπηκαν ” τα δώρα στο δημόσιο,επιβλήθηκαν «χαράτσια» που θυμίζουν τους κεφαλικούς φόρους επί Τουρκοκρατίας και όχι αυτήν την φορά για να κρατήσουν το κεφάλι τους επάνω στους ώμους τους αλλά για μπορέσουν να κρατήσουν το με δάνειο αγορασμένο σπιτάκι επάνω από το κεφάλι τους .

Τώρα ετοιμάζουν σε πρώτη φάση την απελευθέρωση των πλειστηριασμών για όσους «λεφτάδες » δανειολήπτες έχουν ένα σπιτάκι από τον παππού και την γιαγιά στο χωριό η για όσους πήραν δάνειο για να αγοράσουν ένα γραφείο η ένα κατάστημα για να μπορούν να εξασκήσουν το επάγγελμα τους ,ένα επάγγελμα το οποίο πλέον δεν τους βγάζει ούτε καν τα προς το ζην .
Μετά την μερική απελευθέρωση των πλειστηριασμών θα είναι θέμα μηνών να προχωρήσουν και την καθολική απελευθέρωση δεν θα γλυτώσει κανείς και τίποτα.

Θα υπάρξουν χιλιάδες πρόσφυγες μέσα στην ίδια τους την χώρα ,Συνέλληνες που δεν θα είναι
σε θέση να πληρώσουν ένα μηνιαίο μίσθωμα προκειμένου να έχουν στέγη ,εάν ήταν σε θέση
να πληρώνουν ένα ποσό σε ενοίκιο θα πλήρωναν την δόση τους στην Τράπεζα.

Αυτά τα ακίνητα που θα εκπληστειριαστουν θα τα αρπάξουν ξένες εταιρίες και κοράκια οι όποιοι θα περιμένουν καρτερικά να ανακάμψει η οικονομία για να τα πουλήσουν χρυσάφι .
Από τους πλειστηριασμους θα βγάλουν έναν σκασμό λεφτά ορισμένοι συμβολαιογραφοι ,δικαστικοί επιμελητές και ορισμένοι δικηγόροι που πρόθυμοι θα φέρουν σε πέρας τους πλειστηρισμούς .
Στο εγγύς μέλλον όσοι Έλληνες δεν αυτοκτονήσουν η δεν φυλακιστούν για χρέη στο δημόσιο ,θα πεθάνουν ανασφάλιστοι από ασθένειες και εκείνοι που θα μείνουν θα «ζούνε» εάν αυτό μπορεί να το χαρακτηρίσεις ζωή με 350€
Αυτό το μέλλον μας ετοιμάζουν τα κίβδηλα ανθρωπάκια που μας κυβερνούν ……………………
Δεν μένει παρά να ευχηθώ…………
KAΛΗ ΨΥΧΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *