TO ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Kαι η κοπτοραπτική του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ Δ.Ο.Λ.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, και διαβεβαιώνω, ότι εμείς από την πρώτη χρονιά θα διώξουμε 1.700.000 αλλοδαπούς. Θα διώξουμε τους λαθρομετανάστες. Είναι ευθύνη απέναντί σας. Μέσα σε ένα χρόνο. Μου λένε το “πως”, μου λένε το “πως”, όπως ήρθαν θα…..
φύγουν.

______________________________________________________________

Να ξέρει καλά η Τουρκία.!! Και ξέρουν ότι απευθύνομαι στο ιδιαίτερα “χαρισματικό δίδυμο” που έχει. Το καλύτερο απ’ την εποχή του Κεμάλ Ατατούρκ. Αλλά οι καθαρές κουβέντες κι οι καλές εξηγήσεις δημιουργούν συνθέσεις και σκέψεις να προχωρήσουμε ένα βήμα προς τα εμπρός.Τους λέω: Βολευτείτε όσο χρόνο είναι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., όσο είναι Σαμαράς, Παπανδρέου κλπ. Γιατί όταν έρθουμε στα πράγματα, την πρώτη ημέρα στη Bουλή θα ξεκαθαρίσουμε.

Όταν πλοίο διέρχεται ελληνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται.Ότι πετάει στον εναέριο χώρο της Ελλάδας χωρίς να έχει καταθέσει δελτία πτήσεως, θα καταρρίπτεται. Κι ας έχουν την ευθύνη οι αμερικάνοι.
________________________________________________________________

Γνωρίζετε πολύ καλά για την Α.Ο.Ζ. Τη λέξη αυτή δεν την ήξερε η Ελλάδα μέχρι πριν από δυόμιση χρόνια που έχοντας τον πρωθυπουργό τής χώρας μέσα στη Bουλή, του μιλάω για Α.Ο.Ζ και νόμισε του μιλάω για εξωγήινους. Και ρώταγε αυτόν που ήταν δίπλα του, τον Βαληνάκη, “τι λέει τώρα τι λέει”. Κι έρχεται να μου απαντήσει, και δεν ήξερε τη είναι η ΑΟΖ. Η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη! Και μου μιλούσε ο άνθρωπος για υφαλοκρηπίδα. Κι αυτός ο άνθρωπος υπερασπίζεται εννοείται τα συμφέροντα της χώρας. Φώναζα στον Παπανδρέου πριν από 4 μήνες: σήμερα Α.Ο.Ζ. Αύριο θα είναι αργά. Σήμερα Α.Ο.Ζ. σήμερα, σήμερα. Μου ’λεγε ο Μαρκάκης, τι έχεις πάθει και λες “σήμερα Α.Ο.Ζ.”; Γιατί δεν ξέρω αν θα υπάρξει αύριο. Και το αύριο δεν υπήρξε. Έπεσε ο Μουμπάρακ, έπεσε ο Καντάφι, και σήμερα δεν έχουμε με ποιον να υπογράψουμε Α.Ο.Ζ. και η Ελλάδα έχασε τη χρυσή ευκαιρία να σωθεί. Μου ’χαν πει στην Κύπρο: Πρόεδρε, εσύ είσαι ο πιο φιλοκύπριος πολιτικός. Γιατί απήντησες αρνητικά στη συμφωνία που ήθελε να συνάψει η Ελλάδα με την Κύπρο για το ενιαίο αμυντικό δόγμα; Και τους απήντησα: Είμαι εναντίον για έναν λόγο. Θα έκανα ποτέ εγώ στην Ελλάδα ενιαίο αμυντικό δόγμα, με την Καλαμάτα, με τη Λάρισα, με τα Τρίκαλα, εφόσον, εξυπακούεται λοιπόν, ότι η Ελλάδα είναι δίπλα στην Κύπρο, δεν χρειάζεται να υπογράψω τίποτα για το αυτονόητο. Θα είμαστε παρόντες, και να ξέρετε ότι η Λάρισα δεν μπορεί παρά να ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Στην πρώτη κατηγορία, όπως ανήκουν κι οι πολίτες, κι οι αγρότες της Λάρισας, τους οποίους εμπιστεύομαι σ’ αυτό το μεγάλο όραμα για τη μεγάλη ανατροπή. Απ’ τον κάμπο θα ξεκινήσει η μεγάλη αλλαγή.*******************************************

TI ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΟΛ
Γ. Καρατζαφέρης: Θα βυθίζονται σκάφη με παράνομους μετανάστες
«θα φροντίσω να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί»
Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται, δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον ΒΗΜΑ 99,5

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».

******************************************
Σημ. Προσέξτε πρίν το τέλος, την …. κοπτοραπτική των παραχαρακτών του ΔΟΛ, ΚΟΒΟΥΝ αυτά που λέει για τους Τούρκους και αφήνουν να εννοηθεί ότι τα λέει για τους λαθρομετανάστες!
******************************************
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ;

http://melostisneos.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ ΜΑΛ…Α 11.29 ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΗΓΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΝΥΓΧΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΟΚΑΘΕ ΕΝΑΣ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ε??? ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΑΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Να δούμε και τον χοντροκολοτούμπα πρωθυπουργό και μετά θα γίνω λαθρομετανάστης στην Αλβανία…να με στέλνει πίσω στην Ελλάδα ο Μπερίσα.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    κριμα
    και γω νομιζα οτι σταληθεια θα βουλιαζαμε μερικα εκατομυρια λαθρομεταναστες και χαρηκα…

    ας σκοτωσουμε τοτε μερικες εκατονταδες χιλιαδες αναρχοκομουνιστες…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.
    ΤΑΚΙΜΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Ο JEFRY ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    BAZOYN TO KARATZAFERH NA FVNAZEI ENANTIVN TBN METANASTVN GIA NA TSIMPAEI KAMMIA PSHFO KAI NA STHRIZEI TON GIVRGAKH TOY DNT,PROSKHNYMENOS STON EBRAIO STROS KAN KAI TON EBRAIO TRISE EINAI O YPALLHLOS TOYU MHTSOTAKH…
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ …..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ 1.000.000
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΑΖΕΨΕ ΜΟΝΟ 600.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.(ΛΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, Η ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ)
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΠΡΟΧΩΡΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.

    Reply
  8. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΡΕ!ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΣ.
    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ,ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΩΣ ΟΛΟΣΩΣΤΕΣ.
    ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ;;

    ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ORYKTO PLOYTO;;;

    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ;;
    ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ;;;
    ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ;;;
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ;;
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ TOYΣ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ.
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΛΛΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑ;

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Μεγάλος πούστης αυτός ο Καρατζαφύρερ! Μυρίστηκε ψητό και ποντάρει εκ του ασφαλούς στον πατριωτισμό μας… αλλά για τον ορυκτό πλούτο κουβέντα…
    Εγώ περιμένω από κάποιον να μου πει ότι τον πρώτο μήνα, (όχι χρόνο) θα τιμωρηθούν οι καταχραστές του δημόσιου χρήματος! Όχι ότι θα κυρίξει πόλεμο… ρε παιδιά μη τσιμπάτε, σας παρακαλώ, αυτός είναι χειρότερος όλων!!! Θα πατήσει επί πτωμάτων για να "έρθει στα πράγματα" όπως λέει. Εξάλλου και τώρα μέσα στα πράγματα είναικαι μας δουλεύει ψιλό γαζί!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Μα το σχέδιο επί χάρτου αλώσεως της Ελλάδας που υπήρχε είναι σε εξέλιξη στη πράξη.Το έθνος κράτος δε το θέλουν πια,τα σχέδια της πολυπολιτισμικότητας και της ρώσικης σαλάτας όχι μόνο στην Ελλάδα είναι το Α και το Ω της νέας τάξης πραγμάτων για να περάσουμε στο επόμενο στάδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ!ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΑΘΗΝΑ, ΕΞΩ ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    to oti oi ellines pigan metanastes allou den simainei oti tha dextoume olous tous kakomoirous tis gis…episis…1on h ameriki,kai h australia einai xwres metanastwn kai oxi autoxthonwn lawn…2on h germania zitouse metanastes gia ergatika xeria emeis den zitisame…opote h karamela me to kai oi dikoi mas htan metanastes as teleiwsei…

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΥΘΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΠΛΟΙΟ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Μπα είναι πονηροί οι αριστεροί θα τους φέρνουν με συνεπιβάτες έλληνες νησιώτες,έτσι δε θα τολμήσει ο Καρατζαφέρης να το βυθίσει εκτός κι αν βρεθεί τυχαία στη Φαλκονέρα!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Συμφωνώ…Μόλις μπαίνει ένα καράβι_βάρκα με λαθρομετανάστες..Να το βυθίζουμε να πηγαίνει στον πάτο..Μόνο έτσι θα σωθεί η χώρα..Μόνο έτσι θα σώσουμε τις οικογένειες μας..ΤΕΛΟΣ..

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Tώρα πολύ φοβάμαι ότι το καράβι με λαθρομετανάστες που θα οδηγηθεί στη νομική σχολή και μετά στην Υπατία δε θα ξεκινήσει από τη Κρήτη αλλά από τη Λιβύη,και άντε να αντισταθείς στους αριστερούς αλτρουιστές!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Ti les vre fasistomoutro alhtara!Esy ti eisai re?otan phgaines sthn astoria kai sthn Germania rakindetos?OUST!
    "An ksexaseis thn istoria soy xaneis thn taytothta soy" lene!!!Na to thymasai kala ayto!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *