To παρασκήνιο των γεγονότων στο κάϊρο..

Γιατί στο μουσείο του κάϊρου έσπασαν αγάλματα και κατέστρεψαν μούμιες; Γιατι το ισλάμ τα απαγορεύει! Γιατί οι Η.Π.Α υποκίνησαν τους εξεγερμενους; Λογω ΑΟΖ (αποκλειστικών οικονομικών ζωνών) και τεράστιων κοιτασμάτων της Νότιας κρήτης!!

Κυριάκος Βελλόπουλος

http://anti-ntp.blogspot.com
.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    Εὐχαριστῶ Ἕλενα.
    Τωρα τὸ διάβασα.
    Τὸ σχέδιο τῶν ἐξωγήινων θὰ εἶναι τὸ ἑπόμενο χαρτί τους. Ἤδη μᾶς προετοιμάζουν (δημοσίευμα τῆς Πράβδα γιὰ ἐχθρικά διαστημόπλοια).
    Κάποιοι λένε ὅτι ἡ ὑπόθεση τῶν ἐξωγήινων εἶναι πραγματική, καθὼς οἱ κυβερνήσεις τῶν ΗΠΑ καὶ Γερμανίας εἶναι ὑπὸ τὸν ἔλεγχό τους ἢ συνεργάζονται μαζί τους.
    Σὲ αὐτὸ τὸ πλαίσιο ταιριάζει τὸ σκηνικὸ καὶ οἱ δραστηριότητες τῆς FEMA στὶς ΗΠΑ. Βλέπε σχόλιό μου στήν ἀνάρτηση
    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_1544.html

    Καλημέρα
    Κυναίγειρος

    Reply
  2. ελενα

    φιλε μου 11¨53..οταν ερθουν τα δικα μας..να θυμασαι πως 'εκεινοι" αποφασισαν να υλοποιησουν το σχεδιο τους!εχουν τα ¨οπλα" τους (καποια οργανωση,καποιον"αντικρατικο"που ειναι και καλα και αυτος αντιθετος με την πιπα που τρωμε..και θα αποφασισει να ξεσηκωσει το πληθος!ο λογος θα ειναι προφανης…τι μας πειραζει? οι λαθρομεταναστες…ε! θα βγουμε στους δρομους θα φωναζουμε εμεις για τους λαθρομεταναστες και αυτοι θα κανουν την δουλιτσα τους!!ρε μην τσιμπατε!!το κολπο ειναι να ξυπνησουμε και να μην μασαμε οτι μας πασαρουν!!!δε πα να φερουνε και βοδια..σκασιλα μας…δεν πα να μας κοψουν και τον κολο ..σκασιλα μας..!ειδες τι εγινε με τους μεταναστες ?νομισανε πως θα γινει φασαρια..και τους αποσυρανε σιωπηλα τωρα αρχιζουνε παλι τους βαλανε εκει ποιος το πληρωνει κτλ..και εμεις χεστηκαμε!!αστους να παιζουνε μονοι τους και νασαι ετοιμος να αντιλαμβανεσαι τι "παιζει"καθε φορα

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Έλενα συμφωνώ.
    Στα δικά μας, όταν άκουσα πως μπαίνουν στα μουσεία του Καΐρου, η πρώτη μου σκέψη ήταν πως σε κάποια αυθόρμητη ή μη εξέγερση λαθρομεταναστών ή Ελλήνων, θα πρέπει πολλοί από εμάς να τρέξουμε στα μουσεία μας και τους αρχαιολογικούς μας χώρους και να τα προστατεύσουμε πάση θυσία.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    AΦΟΥ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙ.
    ΟΠΟΥ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…

    Reply
  5. ελενα

    καταλαβες φιλε μου τι ελεγα τοσες μερες?οπως εδω ετσι και εκει το ισλαμ δεν ειναι φιλος με την αρχαιοτητα ..δακτυλος μπηκε και ξεσηκωσε τον λαο !!και ο λαος ξεσηκωνετε με την εκκλησια η το τζαμι! την παρασκευη που περασε μας ειπε φιλος κατω οτι θα μαζευτουν στο τζαμι να τους μιλησει ο ιμαμης!και μετα εγινε της τρελης!! ο ιμαμης μιλημενος τους ξεσηκωσε…(οι αδελφοι) που λεγαμε! η δυση ειχε ετοιμο τον μπαραντει..αλλα ο προεδρος δεν εγκαταλιπει ..τωρα η δυση φοβατε τους αδελφους μην και παρουν την θεση του μπαραντει.γιατι ε εξεγερση ειναι καμια φορα κατι παει στραβα! φυσικα και δεν θα το αφησουν με οποιο κοστος ..για τον κοσμο φυσικα!ο προεδρος παλευει να μην δυαλισουν τη χωρα…και για να σε βοηθησω κι αλλο μολις μπει ο μπαραντει προχωραει σε δυαλιση της χωρας σε κομματια και μετα εχει σειρα υεμενη συρια αλγερια τυνησια μαροκο..ολη η βορεια αφρικη ! μεχρι τον ευρατη!αλλα επρεπε να αρχισει απο την πιο δυνατη χωρα της βορειας αφρικης!αναμενουμε γιατι εχει σειρα τουρκια ..ρωσια και ..οτι ηθελε προκειψει..αλαζουν οι χαρτες και οι ζωες ολων μας!τωρα και οι χωρες της βορειας αφρικης θα μπουν στην παγκοσμιοποιηση…για να ειμαστε σε ενα μεγαλο μαντρι..μαυροι ασπροι ….μεχρι να αντιμετοπησουμε εναν …αγνωστο εχθρο που θα μας απειλησει …(που τον εχουν φτιαξει χρονια στα εργαστηρια) και τοτε ολοι θα μπουμε σε μια κοινη προστασια γιατι αλοιως θα μας φαει …ο κακος αριανος!! …για τον φιλο κυναιγειρο ( αν δεν το εγραψα σωστα συγνωμη)

    Reply
  6. Ανώνυμος

    9:22 ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ
    ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ
    ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΥΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ
    ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΠΟΤΕΞΥΠΝΑΝΕ
    ΑΠΛΑ
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ????
    ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ..ΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΑΣΑΣ .

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *