TO ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

Ξεχνάτε γρήγορα ….. Ξυπνήστε ! ! !


Νικόλαος Ν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αναμφισβήτητα, η οικονομική κρίση, η προσφυγή στο ΔΝΤ, η υπογραφή του «Μνημονίου» και οι συνέπειες του, δεν είναι παρά το αποτέλεσμα μιας πολιτικής, που ακολουθήθηκε συνειδητά, από τη «μεταπολίτευση» και μετά.
    .Όλα αυτά, φέρνουν στο προσκήνιο, εκτός των άλλων, και το αίτημα αλλαγής των οικονομικής φύσης δεδομένων – δόμων που διέπουν τη λειτουργιά του πολιτικού μας συστήματος .
    Μερικές τέτοιες προτάσεις – αλλαγές, είδαν πρόσφατα, το φως της δημοσιότητας.

    • Κατάργηση της επιχορήγησης των κομμάτων από τον κρατικό προϋπολογισμό .
    Το Σύνταγμα (άρθρο 29) προβλέπει ότι «με νόμο ορίζεται το δικαίωμα οικονομικής ενίσχυσης των κόμματων από το Κράτος για τις εκλογικές και λειτουργικές τους δαπάνες»
    Η ετήσια επιχορήγηση των κομμάτων, από τον κρατικό προϋπολογισμό, τα τελευταία χρόνια, κυμαίνεται μεταξύ 40.000.000 και 60.000.000 ευρώ
    Το ΠAΣOΚ και η ΝΔ, έχουν υποθηκεύσει την κρατική επιχορήγησή τους, έως το 2017, για δάνεια τα οποία έχουν συνάψει με τις τράπεζες ύψους 233.800.000 ευρώ.

    • Μείωση του αριθμού των βουλευτών .
    Το Σύνταγμα (άρθρο 21) προβλέπει ότι «με νόμο ο αριθμός των βουλευτών δεν μπορεί να είναι μικρότερος από 200 ούτε μεγαλύτερος από 300».
    Στην Ελλάδα, η αναλογία κατοίκων – βουλευτών, είναι 36.000 κάτοικοι ανά βουλευτή έναντι, 46.000 στο Βέλγιο, 100.000 στην Ολλανδία, 120.000 στην Ιταλία, 121.000 στη Γαλλία .
    .

    • Κατάργηση βουλευτικής σύνταξης .
    Το Σύνταγμα (άρθρο 57) προβλέπει ότι «τα καθήκοντα του βουλευτή είναι ασυμβίβαστα με την άσκηση οποιουδήποτε επαγγέλματος. Τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα ρυθμίζονται με νόμο».
    Το ορθό και λογικό είναι να καταργηθεί η βουλευτική σύνταξη και όσο διαρκεί η θητεία του βουλευτή στη Βουλή, το Δημόσιο να αναλαμβάνει την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών στο Ταμείο του ( ΙΚΑ, ΟΑΕΕ κλπ ). Έτσι θα καταργηθεί το επάγγελμα πολιτικός .

    • Κατάργηση οικονομικών βουλευτικών προνομιών .
    Το Σύνταγμα (άρθρο 63) προβλέπει ότι «με απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής, οι βουλευτές για την άσκηση του λειτουργήματος τους απολαμβάνουν αποζημιώσεων, δαπανών και ατελειών »
    Να καταργηθούν όλα τα οικονομικά προνόμια για τους βουλευτές όπως π.χ για απόκτηση αυτοκίνητων, χρήση τηλεφωνικών υπηρεσιών, ταχυδρομικών υπηρεσιών, μίσθωσης πολιτικών γραφείων κ.α
    Οι βουλευτές πρέπει να αμείβονται για αξιοπρεπή ζωή αλλά όχι για πολυτελή, σπάταλη και προκλητική .

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ…
    ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.
    Η «ΤΡΑΓΩΔΙΑ» ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ «ΚΑΘΑΡΣΗ».
    ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΤΟΥΣ «ΝΕΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ».

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *