Απίστευτο. Μετά την TV, θα ενημερώσει τους αρχηγούς ο Παπανδρέου.


Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο κ. Παπανδρέου, θα βάλει το πρωϊ (10.00΄ π.μ.) τον κ. Παπακωνσταντίνου να ανακοινώσει από την τηλεόραση τα μέτρα που συμφώνησε αποκλειστικά ο ίδιος με το ΔΝΤ και μετά θα καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς να τους ενημερώσει.
Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια υποτίμηση των πολιτικών αντιπάλων από πρωθυπουργό. Τι νόημα λοιπόν έχει να κληθούν οι πολιτικοί αρχηγοί και τι να ενημερωθούν, όταν ήδη θα έχουν πληροφορηθεί τα μέτρα που θα έχει συμφωνήσει το ΠΑΣΟΚ από τα ΜΜΕ;; Δηλαδή μόνο και μόνο για….

… να ζητηθεί η έγκρισή τους σε κάτι που ήδη έχει συντελεστεί;;
Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε έγκαιρα αυτή τη συνάντηση πριν οποιαδήποτε τελική συμφωνία και πριν από οποιαδήποτε ανακοίνωση προς το λαό των μέτρων ώστε να εκφέρουν οι πολιτικοί αρχηγοί τις απόψεις τους.

Όμως ο κ. Παπανδρέου αγνόησε αυτή την πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά και προχώρησε μόνος του στη σύναψη της συμφωνίας με το ΔΝΤ.
Αυτή λοιπόν είναι μια χρυσή ευκαιρία που δίνεται στον Αντώνη Σαμαρά να πει το μεγάλο ΟΧΙ στον εμπαιγμό τόσο του ίδιου και της Νέας Δημοκρατίας όσο και του λαού, από το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Παπανδρέου.
proedrikidimokratia

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *